Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συνεργασίας

Ξεκινήστε την Ψηφιακή σας Ανάπτυξη Σήμερα

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συνεργασίας. Αφιερώστε λίγα λεπτά για να μας δώσετε τα στοιχεία που χρειαζόμαστε ώστε να αξιολογήσουμε την ιστοσελίδα σας, την αγορά στην οποία δραστηριοποιείστε αλλά και τους ανταγωνιστές σας.

Εάν ενδιαφέρεστε να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας στα οργανικά αποτελέσματα της Google, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως η SEO προώθηση ιστοσελίδων, για να αποδώσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, απαιτεί συγκεκριμένες στρατηγικές ενέργειες και αξιοποίηση σημαντικών πόρων.

Για να καταφέρουμε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα και να δείτε πραγματικό όφελος από την καμπάνια προώθησης, θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να επενδύσετε στην ιστοσελίδα σας τουλάχιστον 500€ τον μήνα για ένα διάστημα τουλάχιστον 12 μηνών.

Αυτό σημαίνει ότι δεν αναλαμβάνουμε την προώθηση ιστοσελίδων για επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν αυτόν τον ελάχιστο απαιτούμενο μηνιαίο προϋπολογισμό.

Διαδικασία:

Αρχικά μας επικοινωνείτε τις ανάγκες και τους στόχους σας μέσω της φόρμας συνεργασίας. Αφού πάρουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειαζόμαστε, κάνουμε μια έρευνα και αξιολόγηση της ιστοσελίδας σας, της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείστε αλλά και των ανταγωνιστών σας.

Στη συνέχεια κάνουμε μια αρχική συζήτηση μαζί σας πάνω στα ευρήματα της έρευνάς μας.

Τέλος, δημιουργούμε για εσάς μια προσαρμοσμένη και εξατομικευμένη πρόταση συνεργασίας, σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους σας και σας την παρουσιάζουμε.

    Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου της εταιρείας μας έτσι όπως διαμορφώθηκε σύμφωνα με την νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR).