Πρόγραμμα Συνεργασίας SEO White Label & Παραπομπές Πελατών

Έχετε πελάτες που ενδιαφέρονται για υπηρεσίες SEO και θέλετε να κάνετε την δουλειά σας πιο εύκολη; Οι υπηρεσίες White Label και παραπομπής πελατών που προσφέρουμε είναι η ιδανική λύση για εσάς. Συνεργαστείτε με εμάς και αναπτύξτε το πελατολόγιο σας ενώ κάνουμε εμείς όλη την σκληρή δουλειά!

Αναπτύξτε το πελατολόγιο σας με τις SEO υπηρεσίες μας

Διαχειρίζεστε τους πελάτες. Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση και εφαρμογή SEO στρατηγικής.

1) Ανεβάστε τις πωλήσεις της SEO εταιρείας σας

2) Εργαστείτε λιγότερο παρέχοντας τα μέγιστα αποτελέσματα

3) Εφαρμόστε τις αποδοτικότερες και up-dated SEO στρατηγικές για τους πελάτες σας

4) Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο με το συντονισμό και τη παράδοση ολοκληρωμένης SEO στρατηγικής

Είστε εταιρεία που προσφέρει SEO υπηρεσίες ή δραστηριοποιείται στον ευρύτερο κλάδο του Digital Marketing; Σε αυτή την περίπτωση η πρωτοποριακή υπηρεσία White Label SEO Reseller είναι ιδανική τόσο για τους στόχους σας, όσο και για την εξοικονόμηση χρόνου που μπορείτε να διαθέσετε για να αναπτύξετε άλλες πτυχές της εταιρείας σας.

Ακόμα κι αν είστε προγραμματιστής ιστοσελίδων ή graphic designer, πολλές επιχειρήσεις που επωφελούνται από τις υπηρεσίες σας μπορούν να επωφεληθούν επιπρόσθετα από το SEO. Για αυτόν το λόγο, ακόμα κι αν δεν εξειδικεύεστε προσωπικά στο SEO μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα αξιόπιστο συνεργάτη ώστε να παρέχετε στους πελάτες σας την υπηρεσία αφήνοντας τους πλήρως ικανοποιημένους.

Ωστόσο, όσοι είστε επαγγελματίες του Search Engine Optimization γνωρίζετε ότι είναι μια υπηρεσία υψηλών απαιτήσεων που συνεπάγεται συνεχή ενημέρωση και μελέτη, ώστε να παράγετε τα επιθυμητά αποτελέσματα και να υπερισχύσετε του ανταγωνισμού.

Επιπρόσθετα, εκτός από την άρτια γνώση της αγοράς, πρέπει να δίνετε δέουσα προσοχή σε θέματα όπως:

 • Tακτική επικοινωνία με τους πελάτες, δημιουργώντας και διατηρώντας με αυτόν το τρόπο μια σωστή επαγγελματική συνεργασία διαρκείας.
 • Δημιουργία εξατομικευμένης στρατηγικής για τον κάθε πελάτη.
 • Εκπόνηση αναλυτικών εβδομαδιαίων και μηνιαίων αναφορών.
 • Συντονισμό όλων των πόρων που διαθέτετε, αλλά και αγορά νέων, ώστε να εκτελέσετε τις ενέργειες της στρατηγικής που υλοποιείτε.
 • Ανάπτυξη στρατηγικής και συχνές ενημερώσεις για τις αλλαγές του αλγόριθμου της Google.
 • Συνεχή παράδοση βελτιστοποιημένης υπηρεσίας στους πελάτες σας, ανεξάρτητα με τον όγκο εργασίας σας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η διαδικασία ανάθεσης των SEO πελατών σας σε αξιόπιστους εξωτερικούς συνεργάτες είναι μια επαγγελματική κίνηση που θα σας ωφελήσει στο έπακρο, απαλλάσσοντάς σας από απαιτητικές και χρονοβόρες εργασίες.

17
Χρόνια

Αθροιστικής Εμπειρίας

Πάνω στην SEO Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων (Ελληνικών και Αγγλικών)

Τρόποι συνεργασίας με την SEO Dominator

Παρέχουμε 2 μοντέλα συνεργασίας. Το πρώτο είναι η παροχή υπηρεσιών SEO White Label ενώ το δεύτερο είναι μέσω Referral/ Παραπομπή Πελάτη.

Ας εξετάσουμε όμως τι αντιπροσωπεύει και τι προσφέρει η κάθε επιλογή.

1. White Label

Στη συνεργασία White Label οργανώνουμε και διαχειριζόμαστε εμείς όλη τη στρατηγική SEO του πελάτη για εσάς, χωρίς να δηλώνεται φανερά η παρουσία μας.  Σας παρέχουμε την εργασία για τον πελάτη σας άμεσα, σε επεξεργασμένη μορφή έτσι ώστε να μπορείτε να προσθέσετε το εμπορικό σας σήμα ή τα μηνύματα που εσείς επιθυμείτε.

Κάθε μήνα σας παραδίδουμε τη μηνιαία εργασία μας και τα reports, τα οποία παρουσιάζετε στον πελάτη αφού τον διαχειρίζεστε εσείς. Εμείς, λοιπόν, σας ενημερώνουμε και εσείς απλά επιλέγετε πώς και πότε θα επικοινωνείτε μαζί του, χωρίς καμία ανησυχία ή άγχος, καθώς λαμβάνετε πλήρη ανάλυση και ενημέρωση από εμάς.

Όπως αντιλαμβάνεστε είναι μια συνεργασία εξαιρετικά απλή που σας απεγκλωβίζει από όλο το φόρτο εργασίας και σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να επενδύσετε στην ανάπτυξη της εταιρείας σας.

Ωστόσο, στη συνεργασία White Label επειδή δεν τιμολογούμε τους πελάτες σας κατευθείαν, θα σας τιμολογήσουμε με χαμηλότερο ποσό από αυτό που θα χρεώναμε απευθείας στον πελάτη.

Μηνιαίες παροχές στη White Label συνεργασία

Προσαρμοσμένη στρατηγική SEO. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα μιας συνεχιζόμενης μηνιαίας εκστρατείας SEO, θα δημιουργήσουμε μια στρατηγική ώστε εσείς και ο πελάτης σας να έχετε ένα απτό σχέδιο δράσης.

Αναφορά κατάταξης. Κάθε μήνα θα λαμβάνετε τις μηνιαίες κατατάξεις των λέξεων κλειδιών που στοχοποιούνται, ώστε να παρουσιάζετε στους πελάτες σας με στοιχεία τα αποτελέσματα προόδου.

Google Analytics. Εκτός από την αναφορά κατάταξης, θα λαμβάνετε επιπρόσθετα μια αναφορά Google Analytics που παρουσιάζει την αύξηση της επισκεψιμότητας των πελατών σας.

2. Referral / Παραπομπή πελάτη

Σε αυτό το μοντέλο συνεργασίας μας παραπέμπετε απλά τον πελάτη που χρειάζεται υπηρεσίες SEO για να τον διαχειριστούμε εξ’ ολοκλήρου εμείς. Η μηνιαία αμοιβή σας ανέρχεται στο 5%-10% από το μηνιαίο ποσό που συμφωνήθηκε με τον πελάτη που μας παραπέμψατε.

Δεν απαιτείται εκ μέρους σας κάποια επιπρόσθετη εργασία αφού αναλαμβάνουμε τον πελάτη αποκλειστικά εμείς, ενώ εσείς λαμβάνεται τη μηνιαία αμοιβή σας. Πρόκειται λοιπόν για μια κατάσταση win-win για όλους τους εμπλεκόμενους.

Επικοινωνήστε μαζί μας εάν πληρούνται τα παρακάτω κριτήρια:

 • Ο πελάτης σας έχει πλήρη γνώση των επαγγελματικών του στόχων και διατίθεται να τους υλοποιήσει.
 • Ο πελάτης σας κατανοεί ότι το SEO είναι ένα ισχυρό επενδυτικό εργαλείο που θα του αποφέρει ανάπτυξη και επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.
 • Ο πελάτης σας έχει δυνατότητα επένδυσης στο SEO τουλάχιστον 1.000 ευρώ μηνιαίως.

Ποια επιλογή πρέπει να διαλέξω ;

Οι περισσότεροι επαγγελματίες διαλέγουν την επιλογή της παραπομπής πελάτη, καθώς είναι ο ευκολότερος τρόπος για αυτούς να λαμβάνουν σταθερά ένα παθητικό μηνιαίο εισόδημα χωρίς να χρειαστεί να εργαστούν.

Ωστόσο, εάν επιθυμείτε την ανάπτυξη και αναγνωσιμότητα της εταιρείας σας στην αγορά του SEO, η επιλογή White Label είναι η κατάλληλη για εσάς. Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις επικοινωνήστε μέσω της παρακάτω φόρμας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας εντός 48 ωρών.

Γιατί να επιλέξω την εταιρεία SEO Dominator;

 • We dare to be different. Η μεθοδολογία μας διαφοροποιείται από τον τρόπο εργασίας των άλλων SEO εταιρειών της αγοράς.
 • Είμαστε η μοναδική εταιρεία SEO που προσφέρει την πρωτοποριακή συνεργασία White Label.
 • Φιλοδοξούμε να κυριαρχήσουμε στο χώρο του SEO και αναζητάμε συνεργάτες που διακατέχονται από το ίδιο πάθος, φιλοσοφία και όραμα.
 • Λαμβάνουμε εξαιρετικό feedback τόσο από συνεργάτες όσο και από πελάτες, γεγονός που προκαλεί μια ταχύτατη ανάπτυξη του πελατολογίου μας βασισμένο στο word-of-mouth.
 • Η επένδυση σε υπηρεσίες αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Τα περισσότερα κέρδη μας τα επανεπενδύουμε στην έρευνα και την ανάπτυξη, προσλαμβάνοντας τους καλύτερους επαγγελματίες SEO, αναβαθμίζοντας τις διαδικασίες, τα εργαλεία και τους πόρους μας.
 • Η μεθοδολογία μας βασίζεται στο testing και τη μελέτη, που αποτελούν μονόδρομο για εγγυημένα αποτελέσματα. Έχουμε δημιουργήσει πάνω από 200 online digital assets τα οποία και χρησιμοποιούμε για σκοπούς έρευνας και ανάπτυξης. Πάντα δοκιμάζουμε και ελέγχουμε την κάθε αλλαγή του αλγόριθμου και έπειτα εφαρμόζουμε σωστές πρακτικές, κάνοντας skip τους SEO μύθους που κατακλύζουν το διαδίκτυο.

White Label SEO Services

Η SEO ομάδα μας ειδικεύεται στην διαχείριση ολοκληρωμένων καμπανιών SEO. Συνεργαζόμαστε με τους υπαλλήλους της εταιρείας σας για να παρέχουμε καμπάνιες SEO υψηλής αξίας που παρέχουν αποτελέσματα για τους πελάτες σας

Μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας μπορούμε να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε προϋπολογισμό για να δημιουργήσουμε και να διαχειριστούμε μια καμπάνια που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει την ιστοσελίδα του πελάτη σας να επιτύχει κορυφαίες κατατάξεις στην Google

Όλες οι καμπάνιες περιλαμβάνουν ένα εξατομικευμένο SEO πλάνο δράσης με αναλυτική έρευνα σε λέξεις κλειδιά και τον ανταγωνισμό.

Οι ειδικοί μας στο SEO θα βελτιστοποιήσουν τις βασικές σελίδες της ιστοσελίδας του πελάτη σας για να βελτιώσουν τη συνάφεια και την ποιότητα των λέξεων κλειδιών. Βελτιστοποιούμε τις αναρτήσεις ιστολογίου, τις βασικές σελίδες υπηρεσιών ή προϊόντων (κατηγορίες) και άλλες οργανικές σελίδες που ενδέχεται να έχουν υψηλή αξία για να ευθυγραμμίσουμε τη συνάφεια και να βελτιώσουμε την προβολή.

Το On-Page SEO είναι απαραίτητο για υψηλές κατατάξεις. Η ιστοσελίδα του πελάτη σας θα πρέπει να ευθυγραμμιστεί με την πρόθεση αναζήτησης των λέξεων κλειδιών που στοχεύει.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία εκτός του ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπάρχουσες ιστοσελίδες έχει επίσης και πολύ θετικά αποτελέσματα σε νέες ιστοσελίδες. Δημιουργούμε από την αρχή την αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας έτσι ώστε η ιστοσελίδα του πελάτη σας να αρχίσει και να έχει οργανικά αποτελέσματα από τη στιγμή που θα βγει live.

Βελτιστοποιούμε τους τίτλους σελίδων, τις μεταπεριγραφές, και τις ετικέτες κεφαλίδας για κάθε σελίδα για να βελτιώσουμε την ορατότητά τους στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Στη συγκεκριμένη υπηρεσία περιλαμβάνεται και το ολοκληρωμένο technical audit. Οι τεχνικοί μας ερευνούν την ιστοσελίδα του πελάτη σας για πιθανά τεχνικά προβλήματα που επηρεάζουν την απόδοση της και προτείνουν λύσεις. Σκοπός μας είναι να διασφαλιστεί ότι η ιστοσελίδα του πελάτη σας είναι ανιχνεύσιμη από τις μηχανές αναζήτησης και γρήγορη για τους χρήστες.

Ενδιαφέρεστε για White Label SEO ;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Στοιχεία

Επικοινωνίας

Φόρμα

Συνεργασίας