Κατασκευή Ιστοσελίδων με Βελτιστοποίηση SEO

Χρειάζεστε Κατασκευή Ιστοσελίδας;

Με τον πιο εύκολο τρόπο αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα σας προσαρμοσμένη πάνω στις ανάγκες σας.

Το πάθος μας είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή ξεχωριστών ιστοσελίδων που προσφέρουν όχι μόνο μια καταπληκτική εμπειρία στον χρήστη, αλλά και σημαντικά και πάνω απ’ όλα μετρήσιμα αποτελέσματα στον τομέα του SEO. Πιστεύουμε ότι τα sites πρέπει να είναι ελκυστικά γιατί αν κάποιος έχει ή βλέπει κάτι όμορφο, θέλει να το μοιράζεται με όλους όσους γνωρίζει. Με άλλα λόγια, το design ενός site είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που καθορίζουν το πόσο δημοφιλές θα είναι ένα site, δηλαδή το πόσοι άνθρωποι θα μάθουν γι’ αυτό θα το επισκεφθούν και θα το μοιραστούν στα social media.

Όπως μπορείτε σίγουρα να καταλάβετε, δεδομένου ότι η ‘αποστολή’ ενός site είναι να φέρει νέους πελάτες,τότε θα πρέπει να γίνει πολύ δημοφιλές στις μηχανές αναζήτησης. Φυσικά και η συνολική εμφάνιση του θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό αλλά η δημιουργία website χωρίς σωστή onpage βελτιστοποίηση είναι μια διαδικασία που αργότερα θα σας φέρει προβλήματα.

Έχουμε κατασκευάσει ιστοσελίδες για όλες τις περιοχές της Ελλάδας όπως  Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Τρίκαλα και Ιωάννινα για αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας από οποιαδήποτε περιοχή βρίσκεστε.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Θέλετε να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας στο +30 211 850 0811

Πως Δουλεύουμε

Στην δημιουργία site ακολουθούμε κι εφαρμόζουμε μια δική μας, οργανωμένη και πολύ ισχυρή διαδικασία, χάρη στην οποία μπορούμε να παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας υψηλής ποιότητας ιστοσελίδες σε προσιτή τιμή. Είναι πολύ σημαντικό για μας να κατανοήσετε πλήρως αυτή την διαδικασία και ν’ αποκτήσετε μια σχετική άνεση μαζί της, πριν να αρχίσουμε τη συνεργασία μας. Παρακάτω θα σας εξηγήσουμε σε γενικές γραμμές τη διαδικασία δημιουργίας site αλλά σε περίπτωση που θα θέλατε να συζητήσουμε περισσότερο και να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτήν, μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας έτσι ώστε κάποιο μέλος της ομάδας μας να σας λύσει όλες σας τις απορίες. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλες οι εργασίες γίνονται από την ομάδα μας και ότι δεν αναθέτουμε καμία εργασία σε εξωτερικούς συνεργάτες.

Εγγραφή

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσει η συνεργασία μας, είναι ή να μας πάρετε τηλέφωνο ή να συμπληρώσετε στο τέλος της σελίδας την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας. Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε τα διάφορα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδας και να σας εξηγήσουμε τι περιέχει το καθένα απατώντας σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

Έρευνα

Μετά την εγγραφή σας θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο για το σχεδιασμό του site σας. Αυτό θα μας δώσει να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλετε και θα μας επιτρέψει να κάνουμε μία έρευνα γύρω από τη διαδικτυακή παρουσία των ανταγωνιστών σας. Έπειτα θα ερευνήσουμε τις τρέχουσες τάσεις στο design και τις πιο ισχυρές ιστοσελίδες του κλάδου σας και θα συνδυάσουμε τα δεδομένα αυτών των ερευνών με πρακτικές και τακτικές που προσφέρουν εγγυημένα αποτελέσματα. Με απλά λόγια, σε αυτό το στάδιο εμείς θα κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, οι οποίες και θ’ αποτελέσουν την βάση του project σας. Πάνω σε αυτές τις βάσεις , θα προσθέσουμε τις δικές μας “πινελιές” οι οποίες, χάρη στη πολυετή μας πείρα στο marketing, θα εγγυηθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας.

Σχεδιασμός

Παρουσίαση designs που θα αντικατοπτρίζουν το όραμα σας και τους στόχους σας. Σε αυτή τη φάση θα γίνει επίσης και μία τελική σκιαγράφηση της αισθητικής του project σας. Λατρεύουμε την κατασκευή website που μεταφέρουν στον κόσμο του διαδικτύου όχι μόνο το μήνυμα σας, αλλά και την προσωπικότητα σας.

Κατασκευή

Μόλις δώσετε την τελική έγκριση για τον σχεδιασμό και την δομή της ιστοσελίδας σας, θα ξεκινήσει η κωδικοποίηση της. Επιπλέον, το site σας θα βελτιστοποιηθεί τεχνικά προκειμένου να φορτώνει γρήγορα, πράγμα πολύ σημαντικό μιας που η ταχύτητα φόρτωσης είναι από τους κύριους παράγοντες που καθορίζουν την κατάταξη ενός site στις μηχανές αναζήτησης.Εκτός αυτού η ταχύτητα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την εμπειρία που θα έχει ο επισκέπτης στο website σας.

Ανέβασμα

Μόλις το site σας ολοκληρωθεί, θα σας δώσουμε τον έλεγχο του περιεχομένου του. Αυτό σας επιτρέπει να κρατάτε πάντα ενημερωμένο το site σας χωρίς περιττές χρεώσεις σχεδιασμού, αφού θα σας παρέχουμε εκπαίδευση διαχείρισης του CMS.

Υποστήριξη

Η δουλειά μας δεν τελειώνει με το ανέβασμα μιας ιστοσελίδας. Αντίθετα, για πολλούς πελάτες μας, τότε είναι που πραγματικά ξεκινά η δουλειά! Μετά το ανέβασμα του site σας θα είμαστε στη διάθεση σας για να σας προσφέρουμε υποστήριξη όποτε την χρειαστείτε. Επιπλέον, εάν χρειάζεστε τυχόν ενημερώσεις που δεν μπορούν να γίνουν μέσω του CMS ή απλά δεν θέλετε να τις κάνετε μόνοι σας, θα τις αναλάβουμε εμείς με την standard ωριαία χρέωση υποστήριξης μας. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες SEO, οι οποίες έχουν σαν σκοπό την βελτίωση της θέσης στην κατάταξη της Google του site σας για συγκεκριμένους όρους αναζήτησης. Όσο θα αναπτύσσεται ή θα αλλάζει η επιχείρησή σας, εμείς θα είμαστε στη διάθεσή σας όταν θα μας χρειάζεστε. Η δημιουργία site είναι απλά το πρώτο σας στάδιο.

Κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε ενσωματώνει τις ακόλουθες βασικές αξίες:

Εύκολη πλοήγηση

Κάθε ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι εύκολη στην πλοήγηση. Αυτό πρέπει να είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που λαμβάνονται υπόψην στην δημιουργία ιστοσελίδων με σκοπό την βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη.

Responsive Στοιχεία

Οι ιστοσελίδες μας αλλάζουν ανάλογα με όχι μόνο το μέγεθος της οθόνης, αλλά και του προσανατολισμού της. Με άλλα λόγια, το design μας είναι πραγματικά responsive.

Σαφείς πληροφορίες

Η παρουσίαση και η αναγνωσιμότητα του περιεχομένου ενός site, είναι εξίσου σημαντικές για μας. Το πραγματικά ξεχωριστό περιεχόμενο μιας σελίδας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην μετατροπή της επισκεψιμότητας σε πωλήσεις.

Άφθονα Χαρακτηριστικά

Βασικά χαρακτηριστικά στην κατασκευή ιστοσελίδων όπως οι γκαλερί και οι φόρμες επικοινωνίας δεν θα πρέπει ποτέ να χρεώνονται έξτρα κατά τη δημιουργία του. Κάθε πακέτο μας, από το πιο φθηνό μέχρι το πιο ακριβό, περιλαμβάνει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά ενός site.

Μοναδικά γραφικά

Όταν κάποιος φθάνει στο site σας, θα πρέπει να εντυπωσιάζεται αμέσως. Ειδικότητα μας είναι τα καθαρά και μοντέρνα designs τα οποία δίνουν στους πελάτες μας ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους.

Εύκολη και απλή Ενημέρωση

Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που χρησιμοποιούμε στην κατασκευή ιστοσελίδων, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να κάνει την ενημέρωση του ιστοχώρου σας όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Αν ποτέ κολλήσετε ή κάτι πάει στραβά, απλά πάρτε μας ένα τηλέφωνο και θα σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε το πρόβλημα σας.

Ξεκινάμε με μια online συνάντηση μαζί σας, μέσω Skype, για να μάθουμε απαραίτητες πληροφορίες για εσάς και την επιχείρησή σας. Αυτή η συνάντηση θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε τόσο την επιχείρηση, όσο και το τι θέλετε να πτύχετε με την ιστοσελίδα σας, έτσι ώστε ν’αποκτήσουμε ένα ξεκάθαρο όραμα για το project σας και να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο πακέτο.

Συμφωνείτε;

Ας δούμε περιληπτικά τα πακέτα που σας προσφέρουμε:

1. Basic

Ο τέλειος τρόπος για να μπείτε στον κόσμο του διαδικτύου. Με 2 – 4 σελίδες υπό τον πλήρη έλεγχο σας, θα μπορέσετε εύκολα να κάνετε αισθητή την online παρουσία σας. Είναι η Ιδανική λύση για τα websites προσωπικών επιχειρήσεων ή επιχειρήσεων που βρίσκονται στο ξεκίνημα τους.

Πρόκειται για ένα βασικό αλλά επεκτάσιμο πακέτο κατασκευής ιστοσελίδων. Το πακέτο αυτό είναι πλήρως επεξεργάσιμο και εύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση. Τα πλήρη χαρακτηριστικά του βρίσκονται παρακάτω.

2. Advanced

Οι επιχειρήσεις πρέπει όχι μόνο να επενδύσουν στην κατασκευή website και να έχουν δυναμική online παρουσία,αλλά η παρουσία τους θα πρέπει να είναι πραγματικά μοναδική και ξεχωριστή. Αυτό το πακέτο μας σας προσφέρει 5 – 10 σελίδες για να μπορέσετε να “εκθέσετε” την επιχείρηση σας με κάθε λεπτομέρεια. Είναι ιδανικό για τις ιστοσελίδες μικρών επιχειρήσεων.

Μια επιχείρηση χρειάζεται να έχει παρουσία στο διαδίκτυο για να ευδοκιμήσει στις μέρες μας. Το site μιας επιχείρησης θα πρέπει να της δίνει τα απαραίτητα πλεονεκτήματα για να περάσει μπροστά από τον ανταγωνισμό της. Αυτό το πακέτο κάνει ακριβώς αυτό. Δείτε παρακάτω για τα χαρακτηριστικά.

3. Professional

Aυτό το πακέτο είναι ιδανικό για μεγάλες επιχειρήσεις που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο διαδίκτυο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Για να μπορέσετε να υποστηρίξετε την επαγγελματική εικόνα των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας σε μεγαλύτερο κοινό αυτό το πακέτο σας προσφέρει την δυνατότητα να τα εκθέσετε μέχρι 30 θεματικές σελίδες.

Στο πακέτο αυτό δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην άρτια δημιουργία των βασικών Social Media καναλιών για να μπορείτε να επικοινωνείτε με τον καλύτερο δυνατο τρόπο την ιστοσελίδα σας. Επιπρόσθετα η δημιουργία 2 γλωσσών στην ιστοσελίδα σας, δίνει την δυνατότητα να είσέλθετε και στην παγκόσμια αγορά του ιντερνετ έτσι ώστε να ανεβάσετε την δημοφιλία και τον όγκο των επισκεπτών. Δείτε παρακάτω για τα χαρακτηριστικά.


BasicΟικονομικο Πακετο

300

 •  Μενού με 2 – 4 θεματικές σελίδες
 • Responsive Design
 • Απεριόριστες φωτογραφίες
 • Δυνατότητα Slider εικόνων
 • Αναζήτηση
 • Google Maps
 • Φόρμα Επικοινωνίας
 • Επαγγελματικό mail
 • Δυνατότητα επέκτασης / διαχείρισης περιεχομένου
 • Δυνατότητα δημοσίευσης ανακοινώσεων / ισολογισμών
 • Κουμπιά διαμοιρασμού στα Social Media
 • Full OnPage SEO
 • Ενσωμάτωση Google Webmaster Tools
 • Ενσωμάτωση Google Analytics
 • Δημιουργία – Καταχώριση Sitemap
 • Εκπαίδευση 1 ώρα
 • Χρόνος παράδοσης 5 εργάσιμες μέρες από την παραλαβή του υλικού

AdvancedΔημοφιλες Πακετο

750

 • Μενού με 5 – 10 θεματικές σελίδες (ως 25 άρθρα / προϊόντα)
 • Responsive Design
 • Απεριόριστες φωτογραφίες
 • Δυνατότητα Slider εικόνων
 • Αναζήτηση
 • Google Maps
 • Φόρμα Επικοινωνίας
 • Επαγγελματικό mail
 • Δυνατότητα επέκτασης / διαχείρισης περιεχομένου
 • Δυνατότητα δημοσίευσης ανακοινώσεων / ισολογισμών
 • Κουμπιά διαμοιρασμού στα Social Media
 • Full OnPage SEO
 • Ενσωμάτωση Google Webmaster Tools
 • Ενσωμάτωση Google Analytics
 • Δημιουργία – Καταχώριση Sitemap
 • Δημιουργία Blog
 • Εφαρμογή διαχείρισης Newsletter
 • Δημιουργία Facebook Page
 • Κουπόνι Adwords αξίας 75€
 • Εκπαίδευση 2 ώρες
 • Χρόνος παράδοσης 15 εργάσιμες μέρες από την παραλαβή του υλικού

ProfessionalΕνισχυμενο Πακετο

1.300

 • Μενού με 11 – 30 θεματικές σελίδες (ως 50 άρθρα / προϊόντα)
 • Responsive Design
 • Απεριόριστες φωτογραφίες
 • Δυνατότητα Slider εικόνων
 • Αναζήτηση
 • Google Maps
 • Φόρμα Επικοινωνίας
 • Επαγγελματικό mail
 • Δυνατότητα επέκτασης / διαχείρισης περιεχομένου
 • Δυνατότητα δημοσίευσης ανακοινώσεων / ισολογισμών
 • Κουμπιά διαμοιρασμού στα Social Media
 • Full OnPage SEO
 • Ενσωμάτωση Google Webmaster Tools
 • Ενσωμάτωση Google Analytics
 • Δημιουργία Sitemap
 • Δημιουργία Blog
 • Εφαρμογή διαχείρισης Newsletter
 • Κουπόνι Adwords αξίας 75€
 • Δημιουργία Facebook Page, Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube Channel
 • Εφαρμογή – Σύνδεση με Chat
 • Πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο (εγγραφή μελών)
 • Μηνιαίο BackUp για 1 έτος
 • Εκπαίδευση 3 ώρες
 • Χρόνος παράδοσης 1 μήνας από την παραλαβή του υλικού


Basic FULLΟικονομικο Πακετο FULL SEO Optimized

500

 Περιλαμβάνονται όλα τα χαρακτηριστικά του απλού BASIC πακέτου

+

 • Basic Schema Markup
 • Basic Geotagging Images
 • Content Syndication
 • Χρόνος παράδοσης 15 εργάσιμες μέρες από την παραλαβή του υλικού

Advanced FULLΔημοφιλες Πακετο FULL SEO Optimized

1.000

Περιλαμβάνονται όλα τα χαρακτηριστικά του απλού Advanced πακέτου

+

 • Basic Schema Markup
 • Basic Geotagging Images
 • Content Syndication
 • Χρόνος παράδοσης 25 εργάσιμες μέρες από την παραλαβή του υλικού

Professional FULLΕνισχυμενο Πακετο FULL SEO Optimized

1.800

Περιλαμβάνονται όλα τα χαρακτηριστικά του απλού Professional πακέτου

+

 • Basic Schema Markup
 • Basic Geotagging Images
 • Content Syndication
 • Χρόνος παράδοσης 2 μήνες από την παραλαβή του υλικού

Το Θελω!

Οι ανωτέρω αναγραφόμενες τιμές είναι τελικές. Περιλαμβάνονται φόροι. Δεν υπάρχουν άλλες κρυφές χρεώσεις.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Θέλετε να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας στο +30 211 850 0811

4. Εshop

Το πακέτο Eshop προσφέρει την δυνατότητα καταχώρησης μέχρι 100 προϊόντα, design με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και πολλά ειδικά χαρακτηριστικά που δεν περιλαμβάνονται στα άλλα πακέτα. Με απλά λόγια, είναι το τέλειο πακέτο για την ενίσχυση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Είναι η ιδανική λύση για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναπτυχθούν. Είναι το πιο δημοφιλές μας πακέτο γιατί δεν περιορίζεται μόνο στην κατασκευή ιστοσελίδας καθώς περιλαμβάνει και όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να οικοδομήσετε μια αποτελεσματική παρουσία στο διαδίκτυο και να βοηθήσετε σημαντικά την ανάπτυξη της επιχείρησης σας.

StarUp e-ShopΠακετο Εκκινησης

2.200

η τιμή δύναται να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις επιπλέον απαιτήσεις του καταστήματος

 • Μέχρι 30 κατηγορίες
 • Καταχώριση των πρώτων 100 προϊόντων
 • Καλάθι αγορών
 • Σύνδεση e-shop για πληρωμές μέσω κάρτας / paypal
 • Responsive Design
 • Συλλογή φωτογραφιών ανά προϊόν
 • Δυνατότητα Slider προϊόντων
 • Αναζήτηση προϊόντων με κριτήρια
 • Google Maps
 • Φόρμα Επικοινωνίας
 • Επαγγελματικό mail ανά τομέα επιχείρησης
 • Δυνατότητα προσθήκης – διαχείρισης προϊόντων
 • Κουμπιά διαμοιρασμού στα Social Media
 • Full OnPage SEO
 • Καταχώριση σε μηχανές αναζήτησης
 • Ενσωμάτωση Google Webmaster Tools
 • Ενσωμάτωση Google Analytics
 • Δημιουργία Sitemap
 • Δημιουργία Blog
 • Δημιουργία 5 άρθρων με μοναδικό περιεχόμενο για τη βελτιστοποίηση του e-shop
 • Εφαρμογή διαχείρισης Newsletter
 • Κουπόνι Adwords αξίας 75€
 • Δημιουργία Facebook Page, Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube Channel
 • Αυτόματη δημοσίευση προϊόντων στα δημοφιλή Social Media
 • Εφαρμογή – Σύνδεση με Chat
 • Δημιουργία Μακέτας Επαγγελματικής Κάρτας και επιστολόχαρτων
 • Μηνιαίο BackUp για 1 έτος
 • Εκπαίδευση 3 ώρες
 • Χρόνος παράδοσης 1 μήνας από την παραλαβή του υλικού

Πόσο κοστίζει μια ιστοσελίδα στην Ελλάδα;

Οι περισσότερες εταιρείες δεν θα σας πουν ρητά πόσο κοστίζει η κατασκευή ιστοσελίδων. Θα σας προσφέρουν τιμές «οδηγούς» ή θα σας κάνουν μία προσφορά για το project σας. Ευτυχώς, εμείς δεν δουλεύουμε έτσι. Πιστεύουμε ότι πρέπει να προσφέρουμε διαφάνεια στους πελάτες μας και ότι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς μαζί τους. Γι’ αυτό το λόγο, δημοσιεύουμε εδώ τις τιμές των πακέτων μας. Οι τιμές μας ξεκινούν από 380 ευρώ για μια βασική ειδικά προσαρμοσμένη ιστοσελίδα, αλλά αν θέλετε να πάτε ένα βήμα παραπάνω και να επενδύσετε λίγα περισσότερα χρήματα, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στα άλλα 2 μας πακέτα ξεκινώντας απο 850 ευρώ.

Κορυφαίο web design, σε προσιτές τιμές!

Κανονικά, οι κορυφαίοι web designers για την δημιουργία ιστοσελίδων χρεώνουν με την ώρα.Μπορεί αυτή η τιμολόγηση να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην αγορά αλλά στη εταιρεία μας πιστεύουμε στον καθορισμό standard και προσιτών τιμών για τα πακέτα μας, έτσι ώστε οι πελάτες μας να είναι σίγουροι ότι δεν θα υπερβούν το budget τους για την κατασκευή του site τους. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι οι web designers μας είναι “δεύτερης κατηγορίας”. Η δημιουργική ομάδα μας είναι από τις καλύτερες του κλάδου, ειδικά όταν πρόκειται για την κατασκευή websites σε προσιτές τιμές! Ενδιαφέρεσαι, λοιπόν, για κατασκευή ιστοσελίδων στην Αθήνα; για κατασκευή ιστοσελίδων στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο; Επικοινώνησε άμεσα μαζί μας!

  *Επιλέξτε το πακέτο που σας ενδιαφέρει
 • Σε περίπτωση ανακατασκευής της ήδη υπάρχουσας ιστοσελίδας, παρακαλώ συμπληρώστε το url της (π.χ. https://seodominator.org)
  Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου της SEO Dominator έτσι όπως διαμορφώθηκε σύμφωνα με την νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR).