Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων – SEO Βελτιστοποίηση

Η SEO βελτιστοποίηση ιστοσελίδων είναι μια διαδικασία κατά την οποία βελτιστοποιούμε την αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας σας (On-Page), για λέξεις-κλειδιά που αφορούν την αγορά στην οποία δραστηριοποιείστε. Μέσω αυτής της διαδικασίας, βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας, με αποτέλεσμα να βελτιωθούν οι κατατάξεις της για τις μηχανές αναζήτησης αλλά και να αυξηθεί η επισκεψιμότητά της. Σκοπός μας είναι να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα, για όλες τις λέξεις-κλειδιά  (keywords) που σας ενδιαφέρουν και έχουν αξία για εσάς και την εταιρεία σας. Στόχος μας είναι να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη και βελτιστοποιημένη αρχιτεκτονική στην ιστοσελίδα σας και κατά συνέπεια να βελτιωθούν οι κατατάξεις της στα οργανικά αποτελέσματα της Google και η επισκεψιμότητά της αλλά και να στηθούν γερά θεμέλια για μια μελλοντική προώθηση.

Αρχικά, αξιολογούμε την παρούσα κατάσταση της ιστοσελίδας και κάνουμε έρευνα της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείστε αλλά και των ανταγωνιστών σας. Διενεργούμε προσεκτικά και διεξοδικά, μια έρευνα για όλα τα keywords που έχουν αξία για εσάς και την εταιρεία σας. Αφού πάρουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από αυτήν την έρευνα, βελτιστοποιούμε την αρχιτεκτονική της ιστοσελίδα σας. Τέλος, δημιουργούμε μια ολοκληρωμένη αναφορά με τα αποτελέσματα της βελτιστοποίησης και σας την παρουσιάζουμε.

17
Χρόνια

Αθροιστικής Εμπειρίας

Πάνω στην SEO Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων (Ελληνικών και Αγγλικών)

SEO Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας (Website)

Η Διαδικασία

No. 01

Έρευνα Αγοράς

Ερευνούμε και αναλύουμε την αγορά στην οποία δραστηριοποιείστε, το κοινό που θέλετε να προσεγγίσετε και τις ιστοσελίδες που θα πρέπει να ανταγωνιστείτε.

No. 02

Λέξεις-Κλειδιά

Διενεργούμε προσεκτικά και διεξοδικά, μια έρευνα για όλες τις λέξεις-κλειδιά που έχουν αξία για εσάς και την εταιρεία σας.

No. 03

Βελτιστοποίηση

Δημιουργούμε την καινούρια βελτιστοποιημένη αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας σας και την υλοποιούμε.

No. 04

Αναφορά

Δημιουργούμε μια ολοκληρωμένη αναφορά με τα αποτελέσματα της βελτιστοποιημένης ιστοσελίδας σας.

Πως βοηθάει η Βελτιστοποίηση SEO την ιστοσελίδα σας

1. Καλύτερη κατανόηση της ιστοσελίδας από την Google

H σωστή βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να αναλύουν εύκολα και γρήγορα τον ιστότοπό σας και το περιεχόμενο του. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να προσδιοριστεί με σαφήνεια εάν το ερώτημα ενός αναζητητή σχετίζεται με τον ιστότοπό σας. Η Google ενημερώνει συνεχώς τον αλγόριθμό της έτσι ώστε να κατανοεί καλύτερα την πρόθεση ενός αναζητητή και να παρέχει αποτελέσματα αναζήτησης που ικανοποιούν τις ανάγκες αυτού του χρήστη.

2. Υψηλότερες κατατάξεις στα SERPS

Η δημιουργία μοναδικού και ποιοτικού περιεχομένου και στη συνέχεια η βελτιστοποίησή τους χρησιμοποιώντας στρατηγικές για τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO μπορούν να βοηθήσουν μια ιστοσελίδα να πετύχει υψηλές κατατάξεις στις σελίδες αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης (Search Engine).

3. Προηγμένος ρυθμός ανίχνευσης

Ο απώτερος στόχος μιας ιστοσελίδας είναι να παρατηρηθεί και να ανιχνευθεί από τα bots της μηχανής αναζήτησης. Η σωστή βελτιστοποίηση ιστοσελίδων μπορεί να βοηθήσει τα εργαλεία ανάλυσης ιστότοπου καθώς και τα προγράμματα ανίχνευσης να κατανοήσουν καλύτερα τι ακριβώς προσφέρει η σελίδα σας, ποιο πλαίσιο πρέπει να αντικατοπτρίζει και πως θα κατατάσσεται στις σελίδες αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης.

4. Ενίσχυση της οργανικής κυκλοφορίας

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO δίνει την δυνατότητα στην εκάστοτε ιστοσελίδα να προσελκύσει περισσότερη στοχευμένη οργανική επισκεψιμότητα στις μηχανές αναζήτησης χωρίς να έχει την ανάγκη να ξοδέψει επιπλέον οικονομικούς πόρους για το marketing ή τη διαφήμιση της ιστοσελίδας.

5. Σταθερή και μακροπρόθεσμη αξία ιστοσελίδας

Με την βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης μέσω On-Page SEO αυξάνετε διαρκώς την αξία της ιστοσελίδας σας σε αντίθεση με την βραχυπρόθεσμη προβολή της μέσω διαφημίσεων στην Google ή σε πλατφόρμες άλλων κοινωνικών μέσων.

6. Αύξηση ποσοστού μετατροπής από επισκέπτες σε πελάτες

Η σωστή υλοποίηση μιας SEO βελτιστοποίησης ιστοσελίδων δημιουργεί ποιοτική οργανική επισκεψιμότητα στις μηχανές αναζήτησης προς τον ιστότοπό σας παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική εμπειρία χρήστη και υψηλές κατατάξεις στην Google. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να οδηγήσει σε υψηλό ποσοστό μετατροπών δημιουργώντας περισσότερες πωλήσεις και αυξημένα κέρδη.

7. Βελτιωμένη αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR)

Η συστηματική SEO βελτιστοποίηση και η βέλτιστη δημιουργία τίτλων και Meta περιγραφών είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων των μηχανών αναζήτησης SEO στο διαδίκτυο έτσι ώστε να επιτευχθεί θετικά μια καλύτερη αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων. Με αυτόν τον τρόπο η ιστοσελίδα σας λαμβάνει περισσότερα κλικ από τους χρήστες που αναζητούν τα προϊόντα ή της υπηρεσίες σας.

8. Ταχύτερη ταχύτητα ιστοσελίδας

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδας SEO βοηθάει στον εντοπισμό τεχνικών προβλημάτων που καθυστερούν τη φόρτωση της ιστοσελίδας σας. Γνωρίζοντας ότι η ταχύτητα μιας ιστοσελίδας αποτελεί παράμετρο τόσο για υψηλές κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης όσο και για την εμπειρία του χρήστη, η On-page βελτιστοποίηση ιστοσελίδων βοηθάει προς την κατεύθυνση αυτή. Είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη και στην κατασκευή ιστοσελίδων ή ακόμα και πριν ξεκινήσει μια καμπάνια στα Social Media.

9. Εύκολη διαχείριση και ενημέρωση

Σε σχέση με το Off-Page η On-Page βελτιστοποίηση ιστοσελίδων είναι πιο εύκολη στο να μπορείτε να την διαχειρίζεστε να την ελέγχετε και να ακολουθείτε τους πιο πρόσφατους αλγόριθμους κι ενημερώσεις της Google χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες στρατηγικές SEO.

10. Αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας

Οι υψηλότερες κατατάξεις και η μεγαλύτερη δυνατή έκθεση του site σας στις μηχανές αναζήτησης μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντική αύξηση της αξίας της επωνυμίας σας αλλά και αύξηση της επισκεψιμότητας. Όσο υψηλότερα κατατάσσεται το περιεχόμενο και οι σελίδες σας στις πρώτες θέσεις στην Google τόσο μεγαλύτερη είναι και η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας που δημιουργεί. Η αύξηση της αναγνωρισιμότητάς σας στην Google έχει ως συνέπεια και την αύξηση των πωλήσεων σας.

Ενδιαφέρεστε για SEO Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Στοιχεία

Επικοινωνίας

Φόρμα

Συνεργασίας