Έχετε Επιχείρηση στην Θεσσαλονίκη και Θέλετε να Κερδίσετε Περισσότερους Πελάτες;

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ 4 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ SEO ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε τα 4 μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε πριν προσλάβετε μια εταιρεία SEO

Discovery Form

Search Engine Optimization Υπηρεσία για Θεσσαλονίκη

Για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, θα πρέπει να επιλέξετε μεθόδους που να είναι πραγματικά χρήσιμες. Είναι αυτονόητο ότι οι ιστοσελίδες είναι στις μέρες μας ένα πολύ αποτελεσματικό μέσο για πολλές επιχειρηματικές δραστηριότητες που σε πολλούς και διάφορους τομείς της αγοράς. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να κατανοήσει κανείς πριν να επιλέξει έναν συνεργάτη που θα του προσφέρει υπηρεσίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Κάποιοι από αυτούς τους παράγοντες είναι το μέγεθος και το πεδίο δραστηριότητας της επιχείρησής, τα ενδιαφέροντα των επισκεπτών της και πολλά άλλα.

Το SEO σε επιχειρήσεις στην Θεσσαλονίκη είναι η καλύτερη επιλογή για την αύξηση της κίνησης στην ιστοσελίδα σας, μιας που απαρτίζεται από ανθρώπους με τεράστια εμπειρία και πολλές δεξιότητες. Αυτές οι δεξιότητες θα κάνουν την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει!

Θέλετε να δημιουργήσουμε ένα Σχέδιο SEO το οποίο θα σας φέρνει πελάτες 24 ώρες την ημέρα ;

Ας δούμε τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στην επιχείρηση σας το SEO

Δημιουργεί ένα καλύτερο και πιο φιλικό προς τον χρήστη site

Η Dominator βοηθά τους αρχάριους να δημιουργήσουν μια καλύτερη, ταχύτερη και πιο φιλική προς τους χρήστες ιστοσελίδα. Το SEO δεν αφορά μόνο τις μηχανές αναζήτησης, καθώς εστιάζει κυρίως στους χρήστες. Όταν οι επισκέπτες σας είναι ευχαριστημένοι, τότε και οι μηχανές αναζήτησης θα είναι ευχαριστημένες.

Το SEO περιλαμβάνει την αναδιάταξη της αρχιτεκτονικής και συνδέσμων (links) ενός site για να διευκολύνουν την εύρεση και την περιήγηση στις σελίδες ενός site. Το SEO για εταιρείες στην Θεσσαλονίκη χρησιμοποιεί δοκιμασμένες on-page SEO τεχνικές για τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη, πράγμα που δημιουργεί μια σειρά από βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη.

Αύξηση της κυκλοφορίας (traffic) στην ιστοσελίδα

Ένα άλλο σημαντικό όφελος που θα πάρετε από την πρόσληψη μιας εταιρείας Search Engine Optimization, θα είναι η αύξηση της στοχευμένης κυκλοφορίας. Αυτό θα γίνει με τη σωστή επιλογή των σωστών λέξεων-κλειδιών, οι οποίες μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τον αριθμό των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας. Οι τεχνικές SEO που θα εφαρμόσουμε, θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τους επισκέπτες σας σε πελάτες. Εκτός αυτού, οι ειδικοί μας χρησιμοποιούν δοκιμασμένες SEO τεχνικές που μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την κίνηση στην ιστοσελίδα σας. Αυξημένη κίνηση σημαίνει περισσότερες πωλήσεις για την επιχείρησή σας.

Νίκη έναντι του ανταγωνισμού σας

Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας στην Θεσσαλονικη από τους ειδικούς του SEO μπορεί να σας βοηθήσει να διαλύσετε εύκολα και γρήγορα τον ανταγωνισμό σας. Φανταστείτε δύο επιχειρήσεις στον ίδιο κλάδο, που πωλούν παρόμοια προϊόντα σε παρόμοιες τιμές. Ο ένας χρησιμοποιεί SEO, ενώ ο άλλος έχει μια μη-βελτιστοποιημένη παρουσία στο διαδίκτυο. Τα πράγματα είναι απλά, η εταιρεία με τη βελτιστοποιημένη ιστοσελίδα θα είναι πιο επιτυχής, μιας που θα κερδίσει περισσότερους πελάτες από το SEO. Αυτή η επιχείρηση, όπως είναι φυσικό, θα αναπτυχθεί και πολύ πιο γρήγορα από την άλλη.

Βελτίωση της αξιοπιστίας της μάρκας σας

Η κατάταξη μίας ιστοσελίδας στις κορυφαίες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης δημιουργεί καλή εντύπωση στους χρήστες, οπότε θα πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να είναι η ιστοσελίδα σας σε αυτές τις θέσεις. Με άλλα λόγια, η υψηλή κατάταξη μίας σελίδας στις μηχανές αναζήτησης της αποφέρει μεγάλη έκθεση και προβολή. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι ότι όλοι μας γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε τις δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης όπως το Google και τα αποτελέσματα τους.

Με τη πρόσληψη των υπηρεσιών SEO η ιστοσελίδα σας θα οδηγηθεί πολύ ψηλά στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης. Ως εκ τούτου, όσο καλύτερη είναι η κατάταξη των σελίδων και του περιεχομένου σας στις μηχανές αναζήτησης, τόσο περισσότερες είναι και οι πιθανότητες οι χρήστες να δουν το περιεχόμενο και να επιλέξουν ή να συνεργαστούν με την επιχείρηση σας.

Καλύτερη απόδοση επένδυσης

Η δημιουργία ενός δικτυακού τόπου και η πρόσληψη expert για την παροχή υπηρεσιών SEO, σίγουρα θα χρειαστεί και κάποια επένδυση χρόνου και χρημάτων, αλλά τα αποτελέσματα όμως θα προσφέρουν μεγάλα κέρδη σε σχέση με το κόστος της επένδυσης σας.

Εκτός αυτού, άσχετα με το εάν η ιστοσελίδα σας ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπορίο ή όχι, το SEO παρέχει ανιχνεύσιμα και μετρήσιμα αποτελέσματα έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένας ενδοιασμός για την απόδοση των επενδύσεων σας.

Οι άνθρωποι της Dominator είναι σε θέση να παρακολουθούν σχεδόν κάθε πτυχή της στρατηγικής τους, όπως την αύξηση της κυκλοφορίας, τις κατατάξεις και τις μετατροπές. Επιπλέον η μεγάλη και ενδελεχής ανάλυση δεδομένων τους παρέχει  τη δυνατότητα να αποκτήσουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με δημογραφικές πληροφορίες και άλλες μετρήσεις δέσμευσης σχετικά με τα άτομα που επισκέπτονται ή έχουν συναλλαγές με την ιστοσελίδα σας.

Οι πιθανοί πελάτες

Με τη βοήθεια της Dominator, θα μπορείτε να στοχεύσετε σε πιθανούς πελάτες που ψάχνουν για συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες στην Θεσσαλονικη αλλά και στις γύρω περιοχές ή ακόμα και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα. Αυτό θα διευκολύνει τελικά στην αύξηση των συνολικών πωλήσεων και θα αυξήσει τα περιθώρια κέρδους σας.

Επίτευξη καλύτερων ποσοστών μετατροπής

Η Dominator θα σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε την ιστοσελίδα σας και να τη κάνετε έτσι πιο γρήγορη στο φόρτωμα, ευκολότερη στη χρήση και συμβατή με κινητά και tablet. Αυτό φυσικά μεταφράζεται σε καλύτερα ποσοστά μετατροπών.

Μόνιμα αποτελέσματα

Σε αντίθεση με τις διαφημίσεις, τα αποτελέσματα των υπηρεσιών μιας SEO καμπάνιας είναι μόνιμα. Δεν σταματούν δηλαδή ξαφνικά την στιγμή που θα σταματήσετε να συνεργάζεστε μαζί μας. Είναι αλήθεια ότι θα χρειαστεί λίγη δουλειά για τη διατήρηση αυτή της κορυφαία κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης, αλλά η αλήθεια είναι πως όταν φθάνει μία σελίδα εκεί, είναι δύσκολο να φύγει.

Μακροχρόνια αποτελέσματα

Σε αντίθεση με τη τεχνική της πληρωμής ανά κλικ (pay per click), η ιστοσελίδα σας θα μείνει μακροπρόθεσμα στις υψηλές θέσεις κατάταξης των μηχανών αναζήτησης, χάρη στο SEO.

Με απλά λόγια, το SEO είναι η καλύτερη στρατηγική μάρκετινγκ, μιας που είναι φθηνότερη και προσφέρει μακροπρόθεσμες λύσεις.

Αν χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες για την επιχείρηση σας στην Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να ξέρετε ότι στην αρχή θα υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε. Κατ ‘αρχάς, θα πρέπει να μάθετε το ιστορικό του φορέα παροχής υπηρεσιών σας, προκειμένου να αξιολογήσετε την ικανότητά τους να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Κάνετε κάποια προεργασία για να δείτε αν μπορούν να παρέχουν εξατομικευμένες λύσεις και στρατηγικές για την επιχείρησή σας. Επιπλέον, συγκρίνετε τις τιμές τους με αυτές άλλων παρόχων υπηρεσιών και να δείτε αν αυτές που σας προσφέρουν είναι λογικές ή όχι. Μόλις τελειώσετε με αυτή τη προεργασία, μπορείτε να προχωρήσετε στη πρόσληψη μια εταιρείας SEO όπως η δικιά μας.

To Search Engine Optimization είναι η καλύτερη λύση για τη προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας σε τοπική αλλά και σε παγκόσμια πλατφόρμα. Θα παρέχει στην επιχείρηση σας ορατότητα 24 ώρες την ημέρα, και κάθε μέρα του χρόνου.