Σχεδιασμός Ιστοσελίδων – SEO Σχεδίαση Ιστοσελίδας

Ο SEO σχεδιασμός ιστοσελίδας είναι μια διαδικασία κατά την οποία σχεδιάζουμε την αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας σας (On-Page), για μια ιστοσελίδα που θέλετε να κατασκευάσετε ή να ανακατασκευάσετε με μια άλλη εταιρεία, βελτιστοποιημένη για λέξεις-κλειδιά που αφορούν την αγορά στην οποία δραστηριοποιείστε. Μέσω αυτής της διαδικασίας, σχεδιάζουμε βελτιστοποιημένα όλες τις σελίδες της ιστοσελίδας σας, με αποτέλεσμα να αποκτήσετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σύγκριση με μια απλή κατασκευή, αυτό της SEO βελτιστοποιημένης αρχιτεκτονικής. Σκοπός μας είναι να σχεδιάσουμε μια βελτιστοποιημένη αρχιτεκτονική για την ιστοσελίδα σας, για όλες τις λέξεις-κλειδιά που έχουν αξία για εσάς και την εταιρεία σας, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι, μαζί με την κατασκευή ή ανακατασκευή ιστοσελίδας που θα κάνετε, να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη και βελτιστοποιημένη αρχιτεκτονική για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, μέσω της οποίας θα έχουν στηθεί γερά θεμέλια για μια μελλοντική προώθηση.

Αρχικά, αξιολογούμε την παρούσα κατάσταση της ιστοσελίδας σας και κάνουμε έρευνα της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείστε αλλά και των ανταγωνιστών σας. Διενεργούμε προσεκτικά και διεξοδικά, μια έρευνα για όλες τις λέξεις-κλειδιά που έχουν αξία για εσάς και την εταιρεία σας. Αφού πάρουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από αυτήν την έρευνα, σχεδιάζουμε την βελτιστοποιημένη αρχιτεκτονική της καινούριας σας ιστοσελίδας. Τέλος, αποστέλλουμε την καινούρια αρχιτεκτονική στην εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την δημιουργία της καινούριας σας ιστοσελίδας και αφού υλοποιηθούν οι οδηγίες μας, κάνουμε έναν έλεγχο σωστής υλοποίησης.

17
Χρόνια

Αθροιστικής Εμπειρίας

Πάνω στον SEO Σχεδιασμό Ελληνικών και Αγγλικών Ιστοσελίδων

SEO Σχεδιασμός Ιστοσελίδας (Website)

Η Διαδικασία

No. 01

Έρευνα Αγοράς

Ερευνούμε και αναλύουμε την αγορά στην οποία δραστηριοποιείστε, το κοινό που θέλετε να προσεγγίσετε και τις ιστοσελίδες που θα πρέπει να ανταγωνιστείτε.

No. 02

Λέξεις-Κλειδιά

Διενεργούμε προσεκτικά και διεξοδικά, μια έρευνα για όλες τις λέξεις-κλειδιά που έχουν αξία για εσάς και την εταιρεία σας και τις κατηγοριοποιούμε ανά θεματική ενότητα.

No. 03

Σχεδιασμός

Σχεδιάζουμε την βελτιστοποιημένη αρχιτεκτονική της καινούριας σας ιστοσελίδας.

No. 04

Έλεγχος

Αποστέλλουμε την βελτιστοποιημένη αρχιτεκτονική στην εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την δημιουργία της καινούριας σας ιστοσελίδας και κάνουμε έλεγχο σωστής υλοποίησης βάσει των οδηγιών μας.

Ενδιαφέρεστε για SEO Σχεδιασμό Ιστοσελίδας;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Στοιχεία

Επικοινωνίας

Φόρμα

Συνεργασίας