Υπηρεσίες Διαχείρισης Social Media

Προσαρμοσμένες στην επιχείρησή σας

Οι υπηρεσίες διαχείρισης social media έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν την παρουσία της εταιρείας σας στο internet. Σκοπούς τους είναι η οικοδόμηση εμπιστοσύνης για την επιχείρηση σας καθώς και η σύναψη σχέσεων με πιθανούς πελάτες.Τα κύρια οφέλη από τη χρήση των υπηρεσιών μέσων κοινωνικής διαχείρισης είναι η αύξηση της αναγνωσιμότητας και της παρουσίας του brand σας στην αγορά, της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας και των leads (πιθανοί πελάτες).

Πως βοηθούμε την επιχείρησή σας …

Ρύθμιση Social Media Λογαριασμών

Κάθε επιχείρηση σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζει τα κανάλια των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης (των social media δηλαδή) στα οποία θα πρέπει να συμμετέχει, αν θέλει να είναι επιτυχημένη.

Η Φιλοσοφία μας είναι ότι η σωστή παρουσία μίας επιχείρησης σε λίγα αλλά καλά social media, είναι καλύτερη από μία ελλιπή – και εν τέλει αναποτελεσματική – παρουσία σε όλα.

Η εταιρεία μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα social media και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τους λογαριασμούς σας σε αυτά,αν δεν έχετε ήδη. Επίσης, μπορούμε να σας βοηθήσπυμε ώστε οι σελίδες της επιχείρησης σας στα social media που θα επιλέξετε να έχουν παρόμοια εμφάνιση και αισθητική.

Θα κάνουμε τέσσερα πράγματα για να βοηθήσουμε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

 1. Καθημερινή Διαχείριση και Δημοσιεύσεις
 2. Δημιουργία μοναδικού περιεχομένου
 3. Interactive δραστηριότητες για τους επισκέπτες
 4. Ευαισθητοποίηση και αύξηση των followers και fans των σελίδων σας

Θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε νέους πελάτες κάνοντας τα εξής:

1. Δημιουργούμε μοναδικό περιεχόμενο για την επιχείρηση σας

Η δημιουργία περιεχομένου είναι στην ουσία η δημιουργία των posts που θα δημοσιεύονται στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης. Κλειδί για την δημιουργία αυτού του περιεχομένου, είναι ο καθορισμός του τρόπου με τον οποίο θέλετε η επιχείρηση σας να προσελκύει την προσοχή του κοινού της. Αυτό στην ουσία σημαίνει ότι το περιεχόμενο θα μπορούσε να μαθαίνει στους ανθρώπους πράγματα σχετικά με το brand σας, θα μπορούσε να τους καλεί σε δράση ή θα μπορούσε να τους ενημερώνει για θέματα που αφορούν τον γενικότερο κλάδο που δραστηριοποιείται η επιχείρηση σας. Αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε από τις άλλες εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες διαχείρισης κοινωνικών μέσων, είναι το ότι παράγουμε για τους πελάτες μας υψηλής ποιότητας περιεχόμενο με εικόνες που ενσωματώνουν το λογότυπό και τα χρώματα της επιχείρησης τους.

2. Αλληλεπιδρούμε με τους πιθανούς πελάτες σας

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όχι μόνο την προσέλκυση νέων πιθανών πελατών για την επιχείρηση σας μέσω των social media, αλλά και την αλληλεπίδραση μαζί τους. Η προσέλκυση γίνεται με την ανάρτηση περιεχομένου που θα αποκτήσει πολλά likes, retweets, σχόλια, και shares στα διάφορα social media. Η αλληλεπίδραση γίνεται σε καθημερινή βαση με την έναρξη και συμμετοχή σε chats (διαλόγους) στα social media με ανθρώπους που μπορεί να έχουν ανάγκη το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας.

3. Αυξάνουμε τους Followers σας

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αυξήσουμε τους οπαδούς και τους followers των πελατών μας. Ο πρώτος είναι οι οργανικές προσεγγίσεις και ο δεύτερος η πληρωμένη διαφήμιση. Η οργανική αύξηση των followers γίνεται με την καθημερινή χρήση hashtags, το follow σε δεκάδες λογαριασμούς σχετικών χρηστών, τα likes και πολλά άλλα. Οι παραπάνω πρακτικές συνήθως μας επιτρέπουν να αποκτούμε εκατοντάδες νέους οπαδούς και followers για τους πελάτες μας κάθε μήνα. Σε κάποιες πλατφόρμες, όπως το Facebook, η αύξηση followers και fans γίνεται μέσα από πληρωμένες διαφημίσεις. Στην εταιρεία μας έχουμε άρτια εκπαιδευμένους ειδικούς στη διαφήμιση στο Facebook, οι οποίοι ειδικεύονται στην προσέλκυση likes!

4. Βελτιστοποίηση της Ιστοσελίδας της επιχείρησης σας

Πριν ξεκινήσουμε τις καμπάνιες μας στα social media, θα βελτιστοποιήσουμε τις σελίδες της επιχείρησης σας στα social media, για να πετύχουμε τη μέγιστη έκθεση και προβολή τους.

5. Διαχείριση Καμπάνιας

Η εταιρεία μας θα αναλάβει την διαχείριση των διαφημιστικών καμπανιών σας στο Facebook, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι τα χρήματα που θα ξοδέψετε για τη διαφήμιση σας θα πιάσουν πραγματικά τόπο.

6. Διαχείριση Φήμης

Θα παρακολουθούμε τα social media σας και θα σας ενημερώνουμε για αναφορές στο brand σας που χρειάζονται την προσοχή σας.

Τα Χαρακτηριστικά των social media πακέτων μας

Τα social media πακέτα μας θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τα κοινωνικά μέσα και να καρπωθείτε τα πολλά οφέλη που έχουν να προσφέρουν στις επιχειρήσεις. Γνωρίζουμε ότι τα κοινωνικά μέσα είναι πολύ σημαντικά για την επιχείρησή σας και γι’ αυτό σχεδιάσαμε social media πακέτα που να προσφέρουν σημαντικά αποτελέσματα με χαμηλό κόστος.

Σε ποιούς απευθύνονται τα social media πακέτα μας;

Τα πακέτα μας απευθύνονται κυρίως σε επιχειρήσεις μικρού,μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους που θέλουν να δημιουργήσουν ή να ενισχύσουν την κοινωνική τους παρουσία στο διαδίκτυο, αλλά δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο ή δεν θέλουν – ή δεν μπορούν – να ξοδεύουν μια περιουσία για αποτελεσματικό social media marketing. Η δουλειά μας είναι να διαχειριστούμε τη φήμη σας στον κόσμο των social media, έτσι ώστε να σας μένει περισσότερος χρόνος για να ασχοληθείτε με την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Επίπεδο 1 – Starter

Το πακέτο μας για μικρές επιχειρήσεις είναι ιδανικό για νεοσύστατες επιχειρήσεις (start – ups) και επιχειρήσεις που έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό marketing και θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα social media για την προώθηση του brand, των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, όσο πιο οικονομικά γίνεται.

Επίπεδο 2 – Business

Το πακέτο μας για μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, είναι ιδανικό για εταιρείες μεσαίου μεγέθους που επιθυμούν την πλήρη ανάθεση της παρουσία τους στα social media και την παρακολούθηση της φήμης του brand τους σε εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες.

Επίπεδο 3 – Business Pro

Το πακέτο μας για μεγάλες επιχειρήσεις, είναι ιδανικό για εταιρείες μεγάλου μεγέθους που επιθυμούν την πλήρη υποστήριξη του Brand και της αλληλοεπίδρασης με τους πελάτες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.


StarterΒασικο Πακετο

170

/ανά μήνα

 • Συζήτηση για τις Ανάγκες του Πελάτη
 • 3 Posts την εβδομάδα
 • Αξιολόγηση και Έρευνα Ανταγωνισμού (1 φορά)
 • 1 Μηνιαίο Report – Εργασίες μήνα
 • 1 Μηνιαίο Report – Απόδοση Διαχείρισης λογαριασμού
 • Ενημέρωση – Απάντηση Μηνυμάτων / Κριτικών

Το Θελω!


BusinessΜεσαιο Πακετο

320

/ανά μήνα

 • Συζήτηση για τις Ανάγκες του Πελάτη
 • 3 Posts την εβδομάδα
 • Αξιολόγηση και Έρευνα Ανταγωνισμού (1 φορά)
 • 1 Μηνιαίο Report – Εργασίες μήνα
 • 1 Μηνιαίο Report – Απόδοση Διαχείρισης λογαριασμού
 • Ενημέρωση – Απάντηση Μηνυμάτων / Κριτικών
 • Δημιουργία 5 Εταιρικών Εικόνων
 • Δημιουργία 1 Εταιρικού Βίντεο
 • 1 x 1000 λέξεις Υψηλής Ποιότητας Άρθρο για τα Προϊόντα σας (κάθε μήνα)

Το Θελω!


Business ProΜεγαλο Πακετο

499

/ανά μήνα

 • Συζήτηση για τις Ανάγκες του Πελάτη
 • 3 Posts την εβδομάδα
 • Αξιολόγηση και Έρευνα Ανταγωνισμού (1 φορά)
 • 1 Μηνιαίο Report – Εργασίες μήνα
 • 1 Μηνιαίο Report – Απόδοση Διαχείρισης λογαριασμού
 • Ενημέρωση – Απάντηση Μηνυμάτων / Κριτικών
 • Δημιουργία 5 Εταιρικών Εικόνων
 • Δημιουργία 1 Εταιρικού Βίντεο
 • 5 x 1000 λέξεις Υψηλής Ποιότητας Άρθρα για τα Προϊόντα σας (κάθε μήνα)
 • Δυνατότητα Δημιουργίας Διαγωνισμού
 • Δυνατότητα Διαχείρισης 1 επιπλέον καναλιού
 • 1 Ώρα Social Media Skype Coaching (κάθε μήνα)

Το Θελω!


H δημιουργία περιεχομένου σε όλα τα πακέτα αφορά κείμενα με συνοδευτικές εικόνες υψηλής αισθητικής

Οι ανωτέρω αναγραφόμενες τιμές είναι τελικές. Περιλαμβάνονται φόροι. Δεν υπάρχουν άλλες κρυφές χρεώσεις.

Γιατί οι επιχειρήσεις χρειάζονται τα πακέτα social media;

 • Για να βρουν νέους πελάτες
 • Για να ενημερώσουν τον κόσμο σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους
 • Για να αυξηθεί η αναγνωσιμότητα και η εμπιστοσύνη του brand τους
 • Για να διαφημίσουν την επιχείρηση, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους
 • Για να δημιουργήσουν μία “κοινότητα” με πιστούς followers
 • Για να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματικό το SEO τους

Πώς λειτουργεί;

Επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας.Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας Ένας από τους ειδικούς των social media μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσετε κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να ξεκινήσει η καμπάνια σας το συντομότερο δυνατόν. Αν δεν είστε σίγουροι για το ποιο είναι το πακέτο που ταιριάζει στην επιχείρησή σας, μην ανησυχείτε οι ειδικοί στα social media θα σας βοηθήσουν να πάρετε την καλύτερη απόφαση για την επιχείρησή σας.

Τι να περιμένετε από τα social media πακέτα μας;

Αύξηση του αριθμού των οπαδών και followers σας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα

Σωστή διαχείριση των σελίδων σας στα κοινωνικά μέσα, η οποία θα γίνεται σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές και πρακτικές

Καθοδήγηση από έναν ειδικό των social media για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης