Υπηρεσίες διαχείρισης Social Media

Προσαρμοσμένες στην επιχείρησή σας

Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή με την παρουσία των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης να κυριαρχεί στο διαδίκτυο και στη διαμόρφωση της αγοραστικής συμπεριφοράς, η ενεργή και σωστή παρουσία ενός brand στα Social Channels είναι επιτακτική ανάγκη για κάθε επιχείρηση που θέλει να διεκδικεί τη θέση της στην αγορά. Με 3 δις ενεργών χρηστών παγκοσμίως και 5 εκατομμυρίων εντός συνόρων, σίγουρα δεν θα θέλατε να μείνετε… “εκτός”.

Η χρήση των Social Media επικοινωνεί τα μηνύματα και τη φιλοσοφία του brand, προσδίδει κύρος και αυξάνει την εμπιστοσύνη του κοινού ως προς την αξιοπιστία σας. Μη ξεχνάμε πως το πρώτο βήμα της συντριπτικής πλειοψηφίας των καταναλωτών στην επιθυμία εξερεύνησης ενός brand είναι να αναζητήσουν την παρουσία του στο διαδίκτυο!

Για τους παραπάνω λόγους, οι υπηρεσίες διαχείρισης social media έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στο brand σας μια βελτιστοποιημένη ψηφιακή παρουσία. Τα οφέλη της χρήσης των υπηρεσιών των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης είναι ποικίλα και συνοδεύουν κάθε στάδιο ανάπτυξης και εξέλιξης του brand σας.

Σκοπός τους είναι η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας στην αγορά, η οικοδόμηση σχέσης εμπιστοσύνης με το κοινό και η προσέλκυση δυνητικών πελατών, τόσο στο φυσικό όσο και στο ψηφιακό σας κατάστημα, με απώτερο στόχο την μετατροπή τους σε πραγματικούς αγοραστές των υπηρεσιών σας.

Πως ενισχύουμε την επιχείρηση σας

Ρύθμιση Social Media Λογαριασμών

Με το Facebook και το Instagram να αποτελούν τα κυρίαρχα Social Media στην προτίμηση των χρηστών, κάθε επιχείρηση σήμερα οφείλει να έχει μια συνεπή παρουσία με σταθερή αισθητική και ύφος, που θα επικοινωνεί τη φιλοσοφία και τις υπηρεσίες της με επαγγελματικό τρόπο.

Κατά την έναρξη κάθε συνεργασίας βελτιστοποιούμε τα Social Profile και σας καθοδηγούμε ώστε να ρυθμίστουν σωστά όλες οι λεπτομέρειες στους διαφημιστικούς λογαριασμούς,  προτού προβούμε στην έναρξη της διαχείρισης.

Σκοπός της διαχείρισης των Social Media από τους ειδικούς της Dominator είναι:

 1. Να προβάλλουμε και να αναδείξουμε το brand σας έναντι του ανταγωνισμού
 2. Να αναβαθμίσουμε την εικόνα του brand σας με δημιουργική οπτική και λεκτική αισθητική
 3. Να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα προς το website/eshop ή το φυσικό σας κατάστημα
 4. Να ενισχύσουμε το branding της επιχείρησης σας
 5. Να δημιουργήσουμε μια στοχευμένη βάση followers και κοινών, η οποία σταδιακά θα μεταφράζεται σε πραγματικές πωλήσεις

Θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε νέους πελάτες κάνοντας τα εξής:

1. Δημιουργούμε δημοσιεύσεις που σας διαφοροποιούν

Τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει όχι μόνο να προβάλλουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, αλλά κυρίως να προσελκύουν με έξυπνο και δημιουργικό τρόπο  το κοινό σας. Δημιουργούμε δημοσιεύσεις που εμπνέουν και επικοινωνούν με το κοινό σας, ενισχύοντας το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη του προς το brand σας. Τόσο τα λεκτικά όσο και τα εικαστικά της κάθε δημοσίευσης είναι προσαρμοσμένα σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε καναλιού.

2. Σχεδιάζουμε στρατηγική περιεχομένου

Η δημιουργία και ο προγραμματισμός του περιεχομένου γίνεται κατόπιν μηνιαίας συνεννόησης μαζί σας, βάσει στόχων και συγκεκριμένων προωθητικών ενεργειών που θέλετε να πραγματοποιήσουμε.

3. Αυξάνουμε τους followers σας oργανικά

Η συνεπής και σωστή ενεργή παρουσία του brand σας στα social media και η διαχείριση του από τους ειδικούς μας, θα προκαλεί μηνιαία μια σημαντική αύξηση των followers σας οργανικά, δηλαδή θα αναπτύξουμε ένα στοχευμένο κοινό χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσετε πόρους.

4. Δημιουργία και διαχείριση διαφημίσεων

Αναλαμβάνουμε το στήσιμο και τη διαχείριση των διαφημιστικών εκστρατειών, καθώς και τη βελτιστοποίηση τους. Όλες μας οι διαφημίσεις σέβονται και ακολουθούν τις προδιαγραφές της εκάστοτε πλατφόρμας και επικοινωνούν το μήνυμα σας με τέτοιον τρόπο ώστε να αποφέρουν το επιθυμητό call to action στο καλύτερο δυνατό κόστος. Κανόνας της εταιρίας μας είναι η συνεχής παρακολούθηση και βελτιστοποίηση των διαφημίσεων ώστε να γίνεται η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του budget σας.

Τα Χαρακτηριστικά των social media πακέτων μας

Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό ψηφιακό περιβάλλον, τα social media πακέτα μας σε συνάρτηση με το μέγεθος της επένδυσης σας θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε με τον μέγιστο δυνατό τρόπο τα οφέλη που μπορεί να έχει η επιχείρηση σας από τη σωστή και επαγγελματική online παρουσία της.

Σε ποιούς απευθύνονται τα social media πακέτα μας;

Τα πακέτα μας απευθύνονται κυρίως σε επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου που θέλουν να δημιουργήσουν ή να ενισχύσουν την ψηφιακή τους παρουσία, αλλά δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο και δεν γνωρίζουν τις τεχνικές για ένα αποτελεσματικό social media marketing. Αποστολή μας είναι να διαχειριστούμε τη φήμη σας στον κόσμο των social media, ώστε να έχετε όλο τον ποιοτικό χρόνο για να ασχοληθείτε με την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Επίπεδο 1 – Basic

Ιδανικό για φυσικά καταστήματα/επιχειρήσεις με περιορισμένο budget που θέλουν να αξιοποιήσουν τα social media για την προώθηση των υπηρεσιών και αύξηση της αναγνωρισιμότητας τους σε τοπικό επίπεδο.

Επίπεδο 2 – Starter

Κατάλληλο για νεοσύστατες φυσικές ή ψηφιακές επιχειρήσεις (websites/e-shops) που θέλουν να έχουν έναν σημαντικό όγκο αποτελεσμάτων μέσα από ένα οικονομικό πακέτο.

Επίπεδο 3 – Advanced

Ιδανικό για e-shops και μεγάλες επιχειρήσεις που χρειάζονται ένταση στη συχνότητα προβολής του brand και των υπηρεσιών τους, καθώς και προωθητικές ενέργειες σε πανελλαδικό επίπεδο.


StarterΒασικο Πακετο

150

/ανά μήνα

 • 8 Δημοσιεύσεις τον μήνα στο Facebook Page ή στο Instagram Business Profile
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Δημιουργία Διαφημίσεων και Διαχείριση budget έως 100€

Το Θελω!


BusinessΜεσαιο Πακετο

300

/ανά μήνα

 • 12 Δημοσιεύσεις τον μήνα στο Facebook Page και 12 στο Instagram Business Profile
 • 8 Instagram Stories και 8 Facebook Stories
 • Δημιουργία Γραφιστικών
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Δημιουργία Διαφημίσεων και Διαχείριση budget έως 200€
 • Μηνιαία Αναφορά Απόδοσης Διαχείρισης Λογαριασμού

Το Θελω!


Business ProΜεγαλο Πακετο

500

/ανά μήνα

 • 20 Δημοσιεύσεις τον μήνα στο Facebook Page και 20 στο Instagram Business Profile
 • 12 Instagram Stories και 12 Facebook Stories
 • Δημιουργία Γραφιστικών
 • Στρατηγική Περιεχομένου
 • Δημιουργία Διαφημίσεων και Διαχείριση budget έως 500€
 • Remarketing Ads
 • Μηνιαία Αναφορά Απόδοσης Διαχείρισης Λογαριασμού

Το Θελω!


Οι ανωτέρω αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν φόρους.