Στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον που εστιάζεται στην τεχνολογία, η ισχυρή διαδικτυακή παρουσία παίζει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία οποιουδήποτε επαγγελματία παρόχου υπηρεσιών.

Μια αποτελεσματική στρατηγική SEO για την πλαστική χειρουργική μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την ιστοσελίδα του ιατρείου σας, να προσελκύσετε περισσότερους ασθενείς και να ηγηθείτε της αγοράς στην περιοχή ή στην πόλη σας.

Το SEO πλαστικής χειρουργικής είναι η συλλογή τεχνικών και στρατηγικών βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης που χρησιμοποιούνται για την αύξηση της κατάταξης του ιστότοπού σας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Το SEO ενισχύει την ορατότητα της ιστοσελίδας σας στη Google, γεγονός που εκθέτει την επιχείρησή σας σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες.

Γιατί το SEO είναι τόσο σημαντικό για το ιατρείο μου;

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) αποτελεί μια online διαδικασία προώθησης ιστοσελίδων η οποία καθιστά το site σας πιο ορατό στους υποψήφιους ασθενείς που μπορεί να αναζητούν τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Αυτό το επιτυγχάνει βοηθώντας τον ιστότοπό σας να εμφανίζεται υψηλότερα στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης (SERPs), κάτι που είναι κρίσιμο – οι άνθρωποι τείνουν να κάνουν κλικ σε μία από τις πρώτες επιλογές τους κοντά στην κορυφή της σελίδας, οπότε ο ιστότοπός σας πρέπει να εμφανίζεται υψηλότερα από τους ιστότοπους των ανταγωνιστών σας.

Το SEO για τους πλαστικούς χειρουργούς μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε σχέσεις με νέους ασθενείς αλλά και να ενισχύσετε τις σχέσεις με τους υπάρχοντες. Αυτό επιτυγχάνεται με την παροχή καλογραμμένου περιεχομένου που απαντά στις ερωτήσεις των επισκεπτών του ιστότοπου ή τους βοηθά στην επίλυση προβλημάτων, γεγονός που ενισχύει επίσης την αξιοπιστία σας ως ειδικού.

Το SEO υποστηρίζει επίσης το εμπορικό σήμα και τη φήμη σας. Όταν οι υποψήφιοι ασθενείς κάνουν κλικ στο σύνδεσμο προς τον ιστότοπό σας στα αποτελέσματα αναζήτησης και στη συνέχεια βιώνουν έναν ιστότοπο που φορτώνει γρήγορα, διευκολύνει την εύρεση αυτού που ψάχνουν και τους βοηθά να γνωρίσουν τους γιατρούς, τους συνεργάτες και το προσωπικό του ιατρείου σας, θα έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη ότι είστε μια καλή επιλογή για αυτούς. Ο ισότοπός σας είναι πολύ σημαντικός για να τον αγνοήσετε.

Αποδεδειγμένες τεχνικές για να καθιερωθείτε ως αυθεντία στην πλαστική χειρουργική

Είτε ειδικεύεστε στην επανορθωτική είτε στην αισθητική πλαστική χειρουργική, βρίσκεστε σε έναν ανταγωνιστικό κλάδο – και ο στόχος της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι απλός: να ενισχύσετε την online προβολή του ιατρείου σας και να αυξήσετε την κατάταξη των αποτελεσμάτων αναζήτησης μέσω της χρήσης δοκιμασμένων τεχνικών.

Μπορεί άλλοι επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου ή οι ικανοποιημένοι πελάτες σας να σας στείλουν κάποιους ασθενείς, ωστόσο οι περισσότεροι άνθρωποι, αν όχι όλοι, προτιμούν να επιλέξουν αναζητώντας μόνοι τους τον πλαστικό χειρούργο τους.

Σε αυτή τη περίπτωση, ο υποψήφιος ασθενής συνήθως κάνει μια αναζήτηση στην Google και “μελετάει” όλα τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης με τη σειρά.

Αν λοιπόν θέλετε να εξασφαλίσετε όσο το δυνατόν περισσότερους, νέους ασθενείς στην ιστοσελίδα σας, τότε, θα πρέπει να φροντίσετε η ιστοσελίδα σας να βγαίνει στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης για διάφορες λέξεις κλειδιά οι οποίες αναφέρονται στις επεμβάσεις που αναλαμβάνεται.

Παραδείγματα τεχνικών SEO που συνήθως εφαρμόζονται σε μια ιστοσελίδα

Καταρχήν διασφαλίζεται ότι δεν υπάρχουν τεχνικά προβλήματα που εμποδίζουν την προβολή του ιστότοπού σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, η πλειονότητα της εργασίας για το SEO πλαστικής χειρουργικής περιλαμβάνει την δημιουργία νέων σελίδων/άρθρων καθώς και την δημιουργία συνδέσμων ανάλογα με την τρέχουσα κατάσταση της ιστοσελίδας.

Για παράδειγμα, οι ασθενείς είναι συνήθως πρόθυμοι να οδηγήσουν κάποια απόσταση για να βρεθούν κάπου πιο μακριά από την περιοχή τους για μια αισθητική επέμβαση. Η ύπαρξη αποκλειστικών σελίδων βελτιστοποιημένων για λέξεις-κλειδιά “διαδικασία + τοποθεσία” είναι ένα βασικό βήμα προς την κατεύθυνση της οργανικής επισκεψιμότητας και νέων ασθενών από τοποθεσίες διαφορετικές από την περιοχή ή πόλη όπου βρίσκεται το ιατρείο ενός πλαστικού χειρουργού.

Σε άλλες περιπτώσεις, η παραγωγή ενημερωτικού περιεχομένου σχετικά με συγκεκριμένους τύπους επεμβάσεων μπορεί συχνά να κερδίσει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών και να καταδείξει τη δημοφιλία ενός πλαστικού χειρουργού.

Ένα άρθρο βελτιστοποιημένο για μια λέξη-κλειδί όπως “πλαστική χειρουργική τιμές” όχι μόνο θα οδηγήσει στην δημιουργία σχετικής επισκεψιμότητας, αλλά μπορεί να χρησιμεύσει και ως οδηγός εμπιστοσύνης σε κάποιον ο οποίος θα ψάχνει να εμπιστευτεί κάποιον πλαστικό για την συγκεκριμένη επέμβαση

Η δημιουργία συνδέσμων είναι η διαδικασία της απόκτησης συνδέσμων από άλλους ιστότοπους. Η Google στον αλγόριθμό της κατάταξης για την εκάστοτε σελίδα χρησιμοποιεί τους συνδέσμους για να προσδιορίσει πόσο σημαντική είναι μια σελίδα σε σχέση με άλλες.

Με άλλα λόγια, η ιστοσελίδα σας είναι πιθανό να κατατάσσεται πιο ψηλά εάν κερδίζει συνδέσμους από άλλους ιστότοπους. Έχουμε μια ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων που είναι  αφιερωμένη στη δημιουργία ποιοτικών συνδέσμων για τους πελάτες μας

Τα αποτελέσματα μας για σημαντικές λέξεις πλαστικής χειρουργικής

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά το πόσο ανταγωνιστική είναι η αγορά της πλαστικής χειρουργικής και έχουμε μεγάλη εμπειρία πάνω σε αυτήν.

Έχουμε 100αδες σχετικές λέξεις στην 1η σελίδα! Αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά τα αποτελέσματα μας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε 10 ομάδες keywords οι οποίες αναφέρονται σε συγκεκριμένες δημοφιλής επεμβάσεις οι οποίες αποτελούν υπηρεσίες για πολλούς πλαστικούς χειρουργούς και τις έχουμε φέρει στην 1η σελίδα της Google.

Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και για την δική σας ιστοσελίδα.

Επιμήκυνση Πέους

epimikinsi-peousΜπότοξ

botoxΑνόρθωση Στήθους

anorthosi-stithousΒλεφαροπλαστική

vlefaroplastikiΛιποαναρρόφηση

lipoanarrofisiΥαλουρονικό Οξύ

yalouroniko-oxyΜεσοθεραπεία

mesotherapeiaLifting Λαιμού

lifting-laimouLifting Προσώπου

lifting-prosopouΚοιλιοπλαστική

koilioplastiki

Δείτε το Case Study

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια συνεχή ροή επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας από ανθρώπους οι οποίοι ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες σας παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του SEO για τους πλαστικούς χειρουργούς σε σχέση με τις πληρωμένες διαφημίσεις;

Είναι ευρέως γνωστό ότι το SEO δημιουργεί περισσότερη επισκεψιμότητα από τις διαφημίσεις τις Google.Οι πληρωμένες διαφημίσεις επιτρέπουν στους χειρουργούς με μικρό κύρος και εμπειρία να εκτεθούν στην αναζήτηση.

Οποιοσδήποτε χειρουργός, ακόμη και κάποιος που μόλις άνοιξε το ιατρείο του, μπορεί να προβεί σε διαφημίσεις στο Google. Αυτό καθιστά ακόμη πιο σημαντικό για το ιατρείο σας να κατατάσσεται στην κορυφή των οργανικών αποτελεσμάτων.

Τα οργανικά αποτελέσματα είναι οι προτάσεις της Google για την αναζήτηση του χρήστη σύμφωνα με τις πιο σχετικές αναζητήσεις. Όταν οι πιθανοί πελάτες σας προσπερνούν τις πληρωμένες διαφημίσεις και κατευθύνονται προς τα οργανικά αποτελέσματα, η ιστοσελίδα σας θα βρίσκεται στην ιδανική θέση για να λάβει τη σχετική επισκεψιμότητα.

Γιατί να εμπιστευτείτε την SEO Dominator

Η Google και άλλες μηχανές αναζήτησης αντιμετωπίζουν τους ιστότοπους στον ιατρικό κλάδο διαφορετικά από άλλους ιστότοπους, καθώς έχουν μεγαλύτερη πίεση για την παροχή αποτελεσμάτων υψηλής ποιότητας.

Ως αποτέλεσμα, η συνεργασία με μια εταιρεία SEO με εμπειρία στον ιατρικό κλάδο είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Παραπάνω σας παραθέσαμε αποτελέσματα από σχετικές λέξεις κλειδιά του κλάδου της πλαστικής χειρουργικής για τις οποίες έχουμε υψηλές κατατάξεις.

Εκεί που διαφοροποιούμαστε είναι στην ποιότητα της δουλειάς μας και στα αποτελέσματα που παρέχουμε. Με την πάροδο του χρόνου οι πελάτες μας έχουν σταθερά υψηλή κατάταξη στο Google σε όλες τις κύριες υπηρεσίες τους. Θα συνδυάσουμε τις εκτενείς γνώσεις μας για το ιατρικό SEO με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις αλγορίθμων της Google για να αναπτύξουμε μια προσαρμοσμένη στρατηγική SEO για την ιστοσελίδα σας

Η SEO Dominator είναι μια εταιρεία που βασίζεται σε δεδομένα και λαμβάνει τεκμηριωμένες αποφάσεις. Κάθε μήνα, παρέχουμε λεπτομερείς αναφορές για την πρόοδο της καμπάνιας SEO σας. Θα είμαστε σε θέση να παρακολουθούμε πόσες επισκέψεις έρχονται στην ιστοσελίδα σας οργανικά καθώς και ποιες ολοκληρώνουν τους επιθυμητούς στόχους που θα θέσουμε από κοινού.

SEO Dominator: Η πιο Εξειδικευμένη Εταιρεία Προώθησης Ιστοσελίδων στην Ελλάδα

Καλέστε μας τώρα