Ολοκληρωμένο Σεμινάριο SEO

Αποκτήστε ολοκληρωμένες γνώσεις πάνω στην προώθηση ιστοσελίδων και κατακτήστε την αγορά

Τι είναι το SEO με λίγα λόγια

Το SEO είναι η συντομογραφία για τον όρο Search Engine Optimization. Είναι ουσιαστικά η εφαρμογή τεχνικών και στρατηγικών ενεργειών που γίνονται σε μια ιστοσελίδα με απώτερο σκοπό την προώθηση αυτής στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, όπως τη Google.

Αυτή η διαδικασία χωρίζεται σε δύο κατηγορίες. Το On-Page και το Off-Page SEO.

On-Page:

Έχει να κάνει με όλες τις ενέργειες που αφορούν την αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας, τους τίτλους, τις εικόνες και το περιεχόμενο αυτής αλλά και κομμάτια τα οποία δε φαίνονται με γυμνό μάτι, όπως είναι ο κώδικας της.

Off-Page:

Έχει να κάνει με όλες τις ενέργειες που αφορούν την στρατηγική που εφαρμόζεται με τις συνδεσμολογίες της ιστοσελίδας με άλλες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, τα λεγόμενα backlinks. Ουσιαστικά, αυτά τα backlinks μας δείχνουν τη δημοφιλία της ιστοσελίδας μας στο διαδίκτυο και το κύρος της σε σχέση με άλλες ιστοσελίδες τις οποίες προσπαθούμε να ανταγωνιστούμε για καλύτερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης.

Προφανώς η διαδικασία προώθησης μιας ιστοσελίδας σε μηχανές αναζήτησης δεν είναι τόσο απλή και εύκολη, αλλά αυτός είναι ο κορμός αυτού του τρόπου προώθησης και το σκεπτικό πίσω από όλες τις ενέργειες που παίρνουν μέρος για να επιτευχθεί το ζητούμενο αποτέλεσμα.

Όλες αυτές οι ενέργειες με τις σωστές γνώσεις, τη σωστή εφαρμογή και την ιδανική στρατηγική μπορούν να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης για μια επιχείρηση και την προβολή αυτής στο διαδίκτυο-και όχι μόνο.

7
Χρόνια

Αθροιστικής Εμπειρίας

Πάνω σε Σεμινάρια SEO

Γιατί το Search Engine Optimization έχει αξία και προοπτική και σαν γνώση αλλά και σαν υπηρεσία Marketing;

Το ίντερνετ είναι πλέον απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητας των ανθρώπων, όχι μόνο για λόγους ψυχαγωγίας, και έχει άμεση σχέση με οικονομικά κομμάτια όπως είναι οι αγορές online, οι υπηρεσίες digital marketing αλλά και η διαφήμιση επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.

Το Search Engine Optimization είναι με διαφορά το πιο ανερχόμενο και μόνιμα αναπτυσσόμενο κανάλι Digital Marketing σε όλο τον κόσμο. Ένα από τα πιο δημοφιλή επαγγέλματα των τελευταίων χρόνων είναι το SEO Consultant και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Εάν λάβουμε υπόψη ότι το 93% όλων των online αναζητήσεων ξεκινάνε με μια μηχανή αναζήτησης και ότι γίνονται 63,000 αναζητήσεις το δευτερόλεπτο κάθε μέρα στην μηχανή αναζήτησης της Google, καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το Search Engine Optimization στο κομμάτι του Online Marketing.

Το SEO είναι μακράν το πιο κερδοφόρο κανάλι marketing, αφού μια επιχείρηση μέσω της ιστοσελίδας της μπορεί να προσεγγίσει τεράστια νούμερα ανθρώπων σε όλο τον κόσμο οι οποίοι ψάχνουν στοχευμένα τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρει αυτή η επιχείρηση κάθε φορά που τα χρειάζονται. Για να γίνει αυτό, πρέπει οι υποψήφιοι πελάτες να είναι σε θέση να μπορούν να βρουν την ιστοσελίδα της επιχείρησης που θέλουμε να προωθήσουμε εύκολα και γρήγορα. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό, είναι η ιστοσελίδα να είναι στην πρώτη σελίδα της Google. Αυτό συνεπάγεται περισσότερους επισκέπτες καθημερινώς, περισσότερη κίνηση στην ιστοσελίδα και το πιο σημαντικό, περισσότεροι πελάτες και κέρδη.

Επίσης το 70-80% και σε πολλές αγορές-βάση στατιστικών της Google-μέχρι και το 97% των ανθρώπων που κάνουν αναζητήσεις, αγνοούν τα πληρωμένα αποτελέσματα (Google Ad-Words) και πηγαίνουν κατευθείαν στα οργανικά αποτελέσματα. Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε την αξία που έχει το SEO σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα κανάλια Marketing και ότι δίνει μακράν το μεγαλύτερο ROI (Return-on-Investment) από οποιοδήποτε άλλο κανάλι Digital Marketing.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, μπορείτε να εκτιμήσετε πόσο σημαντική είναι η σωστή γνώση προώθησης ιστοσελίδων, είτε για να προωθήσετε τη δική σας ιστοσελίδα ή της επιχείρησης σας είτε για να δουλέψετε και εσείς σαν SEO Expert σε μια εταιρεία ή ακόμα και να ξεκινήσετε τη δική σας εταιρεία. Μπορείτε να φανταστείτε το μέλλον που μπορεί να σας προσφέρει σε επαγγελματικό επίπεδο; Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις γνώσεις για να προωθήσετε την ιστοσελίδα της επιχείρησης σας χωρίς την εξωτερική βοήθεια κάποιας εταιρείας που προσφέρει υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων.

Σε ποιους αναφέρονται τα σεμινάρια SEO που προσφέρουμε;

Τα σεμινάρια SEO που προσφέρει η εταιρεία μας κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αναφέρονται σε 2 κατηγορίες:

Individuals

Δηλαδή, σεμινάρια σε ατομικό επίπεδο για άτομα ανεξαρτήτου επιπέδου γνώσεων. Είτε έχετε μηδενική γνώση πάνω στην προώθηση ιστοσελίδων με τεχνικές SEO ή είστε σε προχωρημένο επίπεδο, μπορείτε να επωφεληθείτε στο έπακρο από τις γνώσεις που θα πάρετε από τα σεμινάρια μας. Αναλόγως με το επίπεδο γνώσεων που έχετε, θα προσαρμοστεί και η εκπαίδευση σας έτσι ώστε να μην υπάρχουν κενά εάν είστε σε αρχάριο επίπεδο, αλλά και μην επαναλαμβάνονται κομμάτια τα οποία σας είναι ήδη γνωστά εάν είστε σε προχωρημένο επίπεδο.

Επιχειρήσεις

Δηλαδή, σεμινάρια σε τμήματα Marketing επιχειρήσεων που θέλουν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους με σκοπό την προώθηση της ιστοσελίδας τους και την καλύτερη προβολή αυτής στο διαδίκτυο χωρίς την εξωτερική βοήθεια μιας εταιρείας που προσφέρει υπηρεσίες Digital Marketing. Παρομοίως κι εδώ, τα σεμινάρια θα προσαρμοστούν στο επίπεδο γνώσεων του κάθε τμήματος για να υπάρχει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση και τα άτομα που θα εκπαιδευτούν να είναι σε θέση να διεκπαιρεώσουν στρατηγικές χωρίς να υπάρχουν κενά στις γνώσεις τους.

Γιατί να διαλέξω τα σεμινάρια SEO που προσφέρει η εταιρεία σας;

Σε επίπεδο individual

Με τις γνώσεις που θα αποκτήσετε θα μπορείτε είτε να δουλέψετε σαν κύριο στέλεχος μιας εταιρείας που προσφέρει υπηρεσίες Digital Marketing στο κομμάτι της προώθησης ιστοσελίδων, ή να δουλέψετε σαν freelancer που προσφέρει υπηρεσίες SEO αλλά ακόμη και να ανοίξετε τη δική σας εταιρεία και να προσφέρετε υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδων σε πελάτες που ενδιαφέρονται γι’ αυτό. Με τις γνώσεις που θα αποκτήσετε από τα σεμινάρια μας, οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Σε επίπεδο επιχειρήσεων

Με τις γνώσεις που θα αποκτήσει το προσωπικό του τμήματος Marketing της επιχείρησης σας θα μπορεί να κάνει όλες τις ενέργειες που θα είναι αναγκαίες για να γίνει η προώθηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης χωρίς την εξωτερική βοήθεια μιας εταιρείας που προσφέρει υπηρεσίες SEO. Τα πλεονεκτήματα αυτής της επιλογής είναι ότι δε θα χρειάζεται να πληρώνεται κάποιον εξωτερικό συνεργάτη για να πραγματοποιήσει αυτές τις ενέργειες και φυσικά θα μπορείτε να ελέγχετε και να μαθαίνετε άμεσα τις ενέργειες που κάνει η ομάδα σας και να ενημερώνεστε για την πορεία της ιστοσελίδας σας σε καθημερινή βάση. Τέλος, η επιλογή της εκπαίδευσης του προσωπικού σας είναι πολύ λιγότερο δαπανηρή σε κόστος συγκρίνοντας την με συνεργασία με έναν εξωτερικό συνεργάτη που θα αναλάβει την προώθηση της ιστοσελίδας σας.

Κάποιες από τις ενότητες που καλύπτουν τα μαθήματά μας

BASIC

 • Τι είναι το SEO και ποια τα βασικά κομμάτια που πρέπει να γνωρίζεται.
 • Γιατί το SEO ήρθε για να μείνει;
 • Γιατί η Google σας λέει ψέματα και γιατί δε πρέπει να την εμπιστεύεστε. Τι δε θέλει η Google να μάθετε και γιατί.
 • Γιατί αν ακούτε τι λέει η Google δεν θα μάθετε ποτέ SEO.
 • Τι συγκεκριμένα θα πρέπει να γνωρίζετε για το πώς σκέφτεται η Google και τον τρόπο σκέψης που θα πρέπει να προσαρμόσετε στη στρατηγική σας για να ανεβείτε στις κατατάξεις με λιγότερο κόπο.
 • Risk Management & SEO.
 • Ποια η διαφορά white, grey και black hat SEO. Τι θα πρέπει να επιλέξετε και επίσης τι σας κρύβουν οι περισσότεροι SEO experts.
 • Τι είναι το Relevancy και το Authority. Πως τα αναπαράγουμε σε μια ιστοσελίδα ή ένα page.
 • Ποια είναι τα εργαλεία που θα πρέπει να έχει ένας καλός SEO expert πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε καμπάνια και γιατί είναι αναγκαία.
 • Ποια η διαφορά Local vs National vs International SEO.
 • Keyword Research Πως να στοχοποιήσετε τα σωστά keywords.
 • Πως να διαμορφώσετε την αρχιτεκτονική μιας ιστοσελίδας.
 • On-Page: Πως να το κάνετε σωστά και να χτίσετε γερά θεμέλια που θα αντέξουν για μελλοντικές διαδικασίες.
 • Cannibalization: To λάθος που κάνουν οι περισσότεροι SEO experts.
 • Technical SEO Optimization: Γιατί είναι σημαντικό και τι πρέπει να γνωρίζετε.
 • Στρατηγική περιεχομένου – Be proactive.
 • Ποια είναι τα links που χρειάζεστε και τι πρέπει να δείτε πριν ξεκινήσετε.
 • NoFollow vs DoFollow links: Πόσα χρειάζεστε από την κάθε κατηγορία και γιατί.
 • Τι είναι τα Tier 1 Properties και πως να τα δημιουργήσετε.

ADVANCED

 • Δημιουργήστε SILOS και εξοικονομήστε πόρους και χρόνο αλλά πετύχετε και καλύτερα αποτελέσματα με λιγότερη προσπάθεια – Medium to big websites.
 • Πως να δημιουργήσετε σχετικότητα. Δώστε στη Google αυτό που θέλει να δει και ανεβείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης πολύ πιο εύκολα.
 • Αναλύστε τον ανταγωνισμό και κλέψτε τα καλύτερα links των ανταγωνιστών σας. Δουλέψτε έξυπνα και μειώστε τον χρόνο που χρειάζεται για να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε.
 • Τι είναι τα Anchor Text και πως θα γνωρίζετε τι anchor text να δώσετε όταν ξεκινήσετε μια καμπάνια. Κάντε αυτό που δε κάνει κανένας και λύστε τα χέρια σας.
 • Τι είδους links να επιλέξετε για να δημιουργήσετε ένα φυσικό link building profile.
 • Πάρτε DoFollow links από τη Google.
 • Πως να πάρετε 1 DoFollow link από το Alexa.com.
 • Πως να πάρετε 1 DoFollow link από την Amazon.com.
 • Πως μπορούν αυτά τα link να βοηθήσουν στις καμπάνιες σας και πως μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε για ολοκληρωμένα αποτελέσματα.
 • Πως να ανεβείτε στα Maps πριν τα οργανικά αποτελέσματα από το A εώς το Ω.
 • Τι είναι το Google Property Stack και πως να το δημιουργήσετε.
 • Τι είναι τα Buffers και πως να τα δημιουργήσετε.
 • Expired Domains Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα expired domains και πως μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε.
 • Δημιουργήστε 301 expired domain γέφυρα στην ιστοσελίδα σας.
 • Social Signals: Πού και πώς βοηθάνε μια καμπάνια.
 • Automated Tools: Κάντε τη ζωή σας εύκολη.
 • Ποιες υπηρεσίες link building αξίζει να χρησιμοποιήσετε.
 • Αναλύστε τον ανταγωνισμό και κλέψτε τα keywords των ανταγωνιστών σας και πάρτε την θέση τους στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Αυτή την περίοδο δεν υπάρχουν διαθέσιμες ώρες και μέρες για την παροχή των σεμιναρίων από την εταιρεία μας.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!