Βελτιστοποιήστε και Προωθήστε την Ιστοσελίδα σας μέσω των μηχανών αναζήτησης

Ανακαλύψτε την Επιτυχημένη Marketing Στρατηγική SEO που Ακολουθούμε

Αποδεδειγμένα Αποτελεσματική Φόρμουλα Yψηλής Κατάταξης στην Google

Εδώ θα σας παρουσιάσουμε την “φόρμουλα” που χρησιμοποιούμε για να προωθήσουμε την ιστοσελίδα σας με την βελτιστοποίηση ιστοσελίδων μηχανών αναζήτησης έτσι ώστε να παράγουμε με συνέπεια νέα ροή πιθανών πελατών, πωλήσεων και μετρητών για τις επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε.

Καταρχήν η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO στην Ελλάδα έχει ως στόχο την διαφήμιση και την προώθηση των προϊόντων σας στο διαδίκτυο καταλαμβάνοντας την πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων. Αυτή είναι η αποδοτικότερη μορφή διαφήμισης ιστοσελίδων.

Έχουμε πετύχει υψηλή κατάταξη στην Google σε διάφορα sites για τόσο πολλές διαφορετικές λέξεις-κλειδιά από πολλές και τελείως διαφορετικές αγορές, που πλέον μπορούμε να πούμε ότι έχουμε βρει μία απόλυτα αποτελεσματική Search Engine Optimization φόρμουλα, η οποία αποτελείται από 3 βήματα.

 Θέλετε να δημιουργήσουμε ένα Σχέδιο SEO το οποίο θα σας φέρνει πελάτες 24 ώρες την ημέρα ;

Πριν σας παρουσιάσουμε όμως την διαδικασία βελτιστοποίησης ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης, θα ήταν καλό να μάθουμε τι είναι το SEO και να αναλύσουμε λίγο την αποστολή και το ρόλο της Google, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πλήρως την φόρμουλα και τον τρόπο σκέψης μας.

Η κύρια αποστολή της Google λοιπόν είναι η εξής:

Να ανεβάσει ψηλά στην κατάταξη της μηχανής αναζήτησης το πιο σχετικό και καλύτερο περιεχόμενο για τον σχετικό όρο αναζήτησης. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες θα συνεχίσουν να επιστρέφουν στην μηχανή αναζήτησης στο ίντερνετ και ως εκ τούτου είναι πολύ πιο πιθανό να κάνουν κλικ σε κάποια πληρωμένη διαφήμιση adwords που συνήθως συνοδεύει τα αποτελέσματα μιας αναζήτησης.

Γιατί αυτό έxει τόση σημασία για τη Google?

Γιατί από αυτά τα κλικ προέρχονται τα κύρια έσοδα της.

Η SEO στρατηγική μας είναι ειδικά διαμορφωμένη ώστε να συνάδει πλήρως με την αποστολή της Google και αυτό είναι που εξασφαλίζει την κατάταξη στο #1 των αποτελεσμάτων για το περιεχόμενο των sites στα οποία εφαρμόζουμε την SEO φόρμουλα μας. Υψηλή θέση στην Google σημαίνει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, περισσότερες πωλήσεις και γρήγορη ανάπτυξη της επιχείρησης.

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων SEO : Οι 3 φάσεις της Διαδικασίας 

H Απόδοση της Επένδυσης σας (ROI) είναι η Νούμερο 1 Προτεραιότητα μας

Βήμα 1: Keyword Research

Πριν σας κάνουμε μία προσφορά για τo digital πλάνο που θα δημιουργήσουμε για σας και τις υπηρεσίες marketing που θα σας προσφέρουμε, θα πραγματοποιήσουμε μία έρευνα για τις λέξεις-κλειδιά που θα πρέπει να είναι ο στόχος της επιχείρησης σας και θα αξιολογήσουμε τις σελίδες της ιστοσελίδα σας. Έτσι θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε εκτιμήσεις κόστους και ακριβή χρονοδιαγράμματα για τη βελτίωση της κατάταξης και του traffic του site σας. Το κλειδί για μια επιτυχημένη και κερδοφόρα εκστρατεία για βελτιστοποίηση ελληνικών ιστοσελίδων είναι η εύρεση λέξεων-κλειδιά με όγκο αναζητήσεων και μεγάλα ποσοστά μετατροπής, καθώς έτσι θα πετύχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση για την επένδυση σας, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Βήμα 2: On-Page Optimization

Μόλις προσδιορίσουμε για ποιες λέξεις-κλειδιά θα μπορέσουμε να πετύχουμε υψηλές κατατάξεις στην Google, θα καταστρώσουμε μαζί σας μία στρατηγική που θα περιλαμβάνει τις απαραίτητες αλλαγές στον κώδικα, τη δομή το περιεχόμενο του site σας και γενικά μια ολοκληρωμένη βελτιστοποίηση SEO των σελίδων του website σας. Επιπλέον, θα δημιουργήσουμε περιεχόμενο (ή θα προσαρμόσουμε το ήδη υπάρχων) το οποίο θα είναι σχετικό με ορισμένες λέξεις-κλειδιά καθώς η Google κατατάσσει το περιεχόμενο ανάλογα με τη σχετικότητα του με συγκεκριμένους όρους αναζήτησης. Τέλος, θα απαλλάξουμε το site σας από χαμηλής ποιότητα ή / και διπλότυπο περιεχόμενο.

Βήμα 3: Off-Page Promotion

Η Google δεν κατατάσσει ψηλά μόνο το πιο σχετικό περιεχόμενο, αλλά και το πιο δημοφιλές. Η “δημοτικότητα” του περιεχομένου καθορίζεται από την ύπαρξη ή όχι links από sites κύρους μέσα σε αυτό. Μόλις ολοκληρωθεί η αρχική βελτιστοποίηση του site σας, θα ξεκινήσει η προώθηση του στο διαδίκτυο για να “μπει στο ραντάρ” των μηχανών αναζήτησης. Αυτή η φάση περιλαμβάνει την δημιουργία links, την αύξηση των κοινωνικών σημάτων και τις αναφορές στο brand σας.

Τα αποτελέσματα των παραπάνω ερευνών καθώς και ο σχεδιασμός της SEO στρατηγικής για την αύξηση της επισκεψιμότητας του site της επιχείρησης σας θα σας παρουσιαστούν στην online συνάντηση μας αφού πρώτα συμπληρώσετε την φόρμα ανακάλυψης.

Αν δεν έχετε ήδη εγγραφεί, μπορείτε να το κάνετε εδώ (ΠΡΟΣΟΧΗ: θα πρέπει να δεχόμαστε νέους πελάτες την συγκεκριμένη περίοδο).

Θέλετε να διεκδικήσετε Υψηλές Κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης ;

Βήμα #1: Έρευνα για λέξεις κλειδιά & Υπολογισμός ROI (απόδοση της επένδυσης)

Καταρχήν γίνεται η εύρεση και ο καθορισμός των λέξεων κλειδιών με τη μεγαλύτερη πιθανότητα μετατροπής για να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή απόδοση της επένδυσης σας στο SEO. Η κατάταξη του περιεχομένου της ιστοσελίδας θα γίνει με βάση αυτές τις λέξεις – κλειδιά, οι οποίες στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν στο βήμα 2 και 3 της φόρμουλας κατάταξης.

Το πιο σημαντικό μέρος αυτού του βήματος είναι η έρευνα για τον καθορισμό των λέξεων-κλειδιών με τις καλύτερες πιθανότητες μετατροπής και ο κατά προσέγγιση υπολογισμός της απόδοσης της επένδυσής. Για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το “Βήμα #1 Έρευνα για λέξεις κλειδιά & Υπολογισμός ROI μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ : απόδοση της επένδυσης στο SEO

Αναλαμβάνουμε να κάνουμε μία λεπτομερή έρευνα για τις λέξεις-κλειδιά που χαρακτηρίζουν την αγορά σας και τον υπολογισμό της απόδοσης της επένδυσης σας απολύτως δωρεάν (ναι, χωρίς να δεσμευτείτε να μας πληρώσετε ούτε ένα ευρώ).

Βήμα # 2: Οn Page SEO – Βελτιστοποίηση της σελίδας

Χρησιμοποιώντας τις λέξεις – κλειδιά που έχουμε προκαθορίσει (οι οποίες ανταποκρίνονται ξεκάθαρα στους στόχους σας) σε επιλεγμένες σελίδες της ιστοσελίδας σας (σελίδες προορισμού), στην ουσία λέμε στην Google ότι “το site ή η σελίδα αφορά αυτά τα πράγματα.

Η Google θέλει να δώσει στους χρήστες της το πιο σχετικό περιεχόμενο πράγμα που σημαίνει ότι τα αποτελέσματα μίας αναζήτησης κατατάσσονται με βάση την σχετικότητα τους με τον όρο αναζήτησης. Όσο πιο σχετικό είναι ένα αποτέλεσμα, τόσο πιο υψηλή θα είναι και η κατάταξη του.

Τοποθετούμε την λέξη-κλειδί στόχο σας στην σελίδα τίτλου, στο URL του site σας, την περιγραφή του, το σώμα του περιεχομένου του και στις εικόνες του. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, ενσωματώνουμε και σχετικά βίντεο.

Βήμα #3: Off Page SEO – Προώθηση εκτός Ιστοσελίδας

Τα links προς το site σας από άλλα sites, στην ουσία λένε στην Google ότι η ιστοσελίδα σας είναι δημοφιλής και αξιόπιστη. Για να καταλάβετε καλύτερα τι εννοούμε, τα links είναι σαν ψήφοι, όσες περισσότερες και ποιοτικές ψήφους έχετε, τόσο υψηλότερες θα είναι οι κατατάξεις σας (Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα μόνο τα links από sites κύρους θεωρούνται “έγκυροι ψήφοι” για τη Google).

Η Google δεν θέλει μόνο να βρίσκουν οι χρήστες της τις πιο σχετικές ιστοσελίδες κατά την αναζήτηση τους, αλλά θέλει επίσης να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα το πιο δημοφιλές και αξιόπιστο περιεχόμενο. Αυτό σε πολλές περιπτώσεις είναι θέμα web design. Σε αυτή τη φάση μεγάλη σημασία έχει η απόκτηση «links κύρους» και η ποικιλία των sites που συνδέονται με links με το δικό σας. Με το SEO σχέδιο μας, θα σας αποκαλύψουμε το μυστικό για την δημιουργία φυσικών links κύρους για το περιεχόμενό σας, επιτρέποντας σας να πετυχαίνετε συνέχεια και με συνέπεια υψηλές θέσεις στην κατάταξη της Google.

Ας δούμε λοιπόν την φόρμουλα όσο πιο επιγραμματικά γίνεται:

  • Εύρεση λέξεων-κλειδιών για την εξασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατής απόδοσης της επένδυσης σας στο SEO
  • Βελτιστοποίηση ελληνικών ιστοσελίδων (σχετικό περιεχόμενο)
  • Links από sites κύρους (καλύτερο περιεχόμενο) = Κορυφαίες θέσεις στην κατάταξη της Google.

Χάρη σε αυτήν την φόρμουλα, η Google θα ανεβάσει ψηλά το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, καθώς θα καλύπτονται όλα τα κριτήρια για την υψηλή κατάταξη ενός site.

Η Φόρμουλα μας όχι μόνο λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα από ότι οι άλλες μέθοδοι SEO, αλλά παράγει και αποτελέσματα μεγάλης χρονικής διάρκειας(οι τυχόν αλλαγές στον αλγόριθμο της Google αφορούν πάντα τη βελτίωση του τρόπου αναζήτησης των πιο σχετικών ιστοσελίδων και των καλύτερων sites με όσο το δυνατό πιο φυσικό τρόπο).

Αυτό ακριβώς κάνει και η φόρμουλα μας.

Ελπίζουμε αυτά που σας μάθαμε να σας βοήθησαν να καταλάβετε τη φόρμουλα μας.Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα πράγματα και με μεγαλύτερες λεπτομέριες σας προτείνουμε τα σεμινάρια search engine optimization της Dominator. Δεν θέλουμε να σας κουράσουμε με τεχνικές ορολογίες για αυτό σας περιγράφουμε την διαδικασία βελτιστοποίησης ιστοσελίδων μηχανών αναζήτησης για το website σας με τον πιο απλό τρόπο. Αν θα θέλατε να αναλάβουμε εμείς όλη την κουραστική, πολύπλοκη και δύσκολη δουλειά του SEO για εσάς, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την σχετική αίτηση.

Αν νομίζετε ότι τα παραπάνω σας καλύπτουν, περιμένετε να δείτε τι θα σας αποκαλύψουμε στη συνάντηση μας για τον σχεδιασμό της SEO καμπάνιας σας. Απλά κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε την φόρμα αναζήτησης για το δικό σας σχέδιο SEO, το οποίο και θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Η όλη διαδικασία δεν θα πάρει παραπάνω από 5 λεπτά.

Τέλος, αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας όποτε θέλετε. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.