Έχετε Τουριστική Επιχείρηση στην Σαντορίνη και Θέλετε να Κερδίσετε Περισσότερους Πελάτες;

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ 4 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ SEO ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε τα 4 μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε πριν προσλάβετε μια εταιρεία SEO

Discovery Form

Search Engine Optimization Υπηρεσία για Σαντορίνη

Εάν έχετε ξενοδοχείο,Villa ή οποιαδήποτε τουριστική επιχείρηση στην Σαντορίνη και θέλετε να την προωθήσετε μέσω των μηχανών αναζήτησης με σκοπό να κερδίσετε περισσότερους πελάτες και αναγνωρισιμότητα τότε το SEO για Σαντορίνη είναι η λύση για εσάς. Ας δούμε λίγο πιο απλά τα πράγματα για να κατανοήσουμε βασικές έννοιες που προκύπτουν από την αλλαγή της συμπεριφοράς των πελατών.

Ο κόσμος πλέον βασίζεται και περιστρέφεται γύρω από τη τεχνολογία. Πολλοί από εμάς δεν μπορούμε να αφήσουμε τα smartphones μας στο σπίτι, διότι απλά πρέπει να ελέγχουμε συνεχώς το e-mail μας ή να δούμε τις τελευταίες αναρτήσεις στις αγαπημένες μας πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Οι άνθρωποι σήμερα χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης για να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Θέλετε να δημιουργήσουμε ένα Σχέδιο SEO το οποίο θα σας φέρνει πελάτες 24 ώρες την ημέρα ;

Με άλλα λόγια, έχουν αντικαταστήσει τις βιβλιοθήκες και τους Χρυσούς Οδηγούς. Μπορούμε να πούμε πλέον ότι βρισκόμαστε σε μία ψηφιακή εποχή, πράγμα που σημαίνει ότι η επιχείρησή σας θα πρέπει να καταστρώσει ένα σχέδιο ψηφιακού μάρκετινγκ. Οι επιχειρήσεις δεν μπορούν πλέον να βασίζονται στις εφημερίδες και τα τοπικά ραδιόφωνα για τη προώθηση τους. Γι’ αυτό το λόγο μία στρατηγική βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι πλέον επιτακτική για μία επιχείρηση ή ιστοσελίδα.

Όταν χρειάζεστε π.χ. να βρείτε ένα χλιδάτο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη ή μια πολυτελή βίλλα, κατά πάσα πιθανότητα δεν το ψάχνετε στις αγγελίες κάποιας εφημερίδας. Το πιο πιθανό είναι να κάνετε μια αναζήτηση στο Google. Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι είστε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στο παραπάνω σενάριο, το SEO θα διαβεβαιώσει ότι θα είστε το πρώτο ξενοδοχείο που θα εμφανιστεί στα αποτελέσματα της αναζήτησης του χρήστη.

Τα ξενοδοχεία αλλά και γενικά οι τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι το SEO είναι το μέλλον και ότι είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τη προσέλκυση μεγαλύτερης και στοχευμένης κίνησης σε μια ιστοσελίδα.

Το SEO για Σαντορίνη επιτρέπει τον πολύ εύκολο υπολογισμό της απόδοσης της συγκεκριμένης επένδυσης. Ας δούμε όμως μερικούς ακόμη λόγους για τους οποίους είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που εμείς στην Dominator παρέχουμε στους πελάτες μας είναι τα στοχευμένα τουριστικά άρθρα SEO. Τα άρθρα αυτά είναι ειδικά δομημένα και βελτιστοποιημένα και είναι γεμάτα με σχετικές λέξεις-κλειδιά που είναι πολύ σημαντικές για την επιχείρηση σας και τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται.

Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε κατατοπιστικές ετικέτες τίτλου που θα είναι πάντα σχετικές με τις λέξεις-κλειδιά σας. Οι βελτιστοποιημένες ετικέτες θα κάνουν περισσότερους άνθρωποι να κάνουν κλικ στο σύνδεσμο σας, πράγμα το οποίο θα αυξήσει την κυκλοφορία (traffic) στο site σας.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του SEO είναι ότι πρόκειται για μία επένδυση με μικρός σχετικά κόστος, αλλά μεγάλα οφέλη. Δεν χρειάζεστε ένα μεγάλο προϋπολογισμό για διαφήμιση, αν έχετε μια ποιοτική στρατηγική SEO. Ο λόγος που το SEO είναι τόσο αποδοτικό οικονομικά, είναι ότι στοχεύει σε χρήστες του διαδικτύου που ψάχνουν ενεργά για τις υπηρεσίες σας.

Το εξωτερικό μάρκετινγκ, όπως η διαφήμιση και η χρήση διαφημιστικών πινακίδων έχει πολύ μεγάλο αρχικό κόστος και δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι το καταναλωτικό κοινό θα θυμάται το όνομα της μάρκας ή της επιχείρησης σας.

Το SEO για Σαντορίνη στοχεύει σε χρήστες που αναζητούν ενεργά κάποιους συγκεκριμένους προορισμούς όπως πχ «Σαντορίνη χλιδατα ξενοδοχεία» ή «santorini villas». Αυτό κάνει ευκολότερη και φθηνότερη την αύξηση της κυκλοφορίας στη σελίδα καθώς και την αύξηση του αριθμού των υποψηφίων πελατών σας. Οι ειδικοί μας γνωρίζουν πώς να δημιουργούν βελτιστοποιημένο περιεχόμενο που να μπορεί να οδηγήσει στη πολυπόθητη μετατροπή του αναγνώστη ή επισκέπτη σε πελάτη.

Αναλαμβάνουμε επίσης να δημιουργήσουμε φιλικές προς το χρήστη ιστοσελίδες που πραγματικά θα ξεχωρίζουν από αυτές των ανταγωνιστών σας. Εγγυόμαστε δηλαδή ότι θα εξασφαλίσουμε την εύκολη και γρήγορη πλοήγηση των χρηστών στο website σας, πράγμα πολύ σημαντικό τόσο για υψηλά rankings σε μηχανές αναζήτησης, όσο και για την καλύτερη εμπειρία των επισκεπτών σας.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα σας θα βελτιστοποιηθεί πλήρως, που σημαίνει ότι θα είναι απολύτως συμβατή με τις περισσότερες συσκευές της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων των iPads, smartphones και tablets. Η βελτιστοποίηση μίας ιστοσελίδα είναι απολύτως απαραίτητη για την εξασφάλιση μια υψηλότερης κατάταξης στο Google και τις άλλες δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης.

Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη της ενεργοποίησης του SEO για Σαντορίνη είναι το γεγονός ότι οι ειδικοί μας είναι πάντα πλήρως ενήμεροι για τους πιο πρόσφατους αλγόριθμους SEO. Οι πιο πολλές εταιρείες SEO δρουν αντιδραστικά, όταν γίνεται μία αλλαγή σε αυτούς τους αλγόριθμους.

Η ερευνητική μας ομάδα όμως, έχει τόσο μεγάλη εμπειρία στον χώρο του SEO που μπορεί να “βλέπει” αυτές τις αλλαγές πριν ακόμη γίνουν και να είναι απολύτως έτοιμη να τις αντιμετωπίσει όταν εφαρμοστούν. Μία δυναμική ομάδα ειδικών SEO σαν τη δική μας, είναι ότι καλύτερο για μία επιχείρηση ή ιστοσελίδα, καθώς στην ουσία εγγυάται τη σταθερή παραμονή στην κορυφή της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης.

Εδώ στο Dominator θα προσπαθήσουμε επίσης να δημιουργήσουμε αναγνωρισιμότητα για τη μπράντα και τα προϊόντας σας, μέσω της κατάταξης του site σας στην πρώτη σελίδα της Google με αποτελέσματα για τις λέξεις-κλειδιά που είναι σχετικές με τις αναζητήσεις των πιθανών πελατών σας.

Η σταθερή και συνεχής εμφάνιση στις υψηλές θέσεις των μηχανών αναζήτησης για αυτές τις λέξεις-κλειδιά δημιουργεί έκθεση, εμπιστοσύνη και ευαισθητοποίηση στο κοινό. Παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο στην εξασφάλιση υψηλότερων ποσοστών μετατροπής επισκεπτών σε πελάτες.Η επιχείρηση σας με άλλα λόγια θα είναι σε μια πολύ ευνοϊκή κατάσταση με χιλιάδες δυνητικούς πελάτες να επισκέπτονται το site σας ψάχνοντας να αγοράσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε.