Προώθηση Ιστοσελίδων (SEO)

Η SEO προώθηση ιστοσελίδας είναι μια διαδικασία κατά την οποία προωθούμε την ιστοσελίδα σας στα οργανικά αποτελέσματα της Google, σε λέξεις-κλειδιά που αφορούν την αγορά στην οποία δραστηριοποιείστε. Μέσω αυτής της διαδικασίας, προωθούμε την ιστοσελίδα σας, με αποτέλεσμα να βελτιωθούν οι κατατάξεις της αλλά και να αυξηθεί η επισκεψιμότητά της. Σκοπός μας είναι να φέρουμε την ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων της Google, σε όλες τις λέξεις-κλειδιά που σας ενδιαφέρουν και έχουν αξία για εσάς και την εταιρεία σας. Στόχος μας είναι να πάρετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο γίνεται, στην αγορά που δραστηριοποιείστε, από ανθρώπους που αναζητούν στη Google τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Αρχικά, αξιολογούμε την παρούσα κατάσταση της ιστοσελίδας σας και κάνουμε έρευνα της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείστε αλλά και των ανταγωνιστών σας. Διενεργούμε προσεκτικά και διεξοδικά, μια έρευνα για όλες τις λέξεις-κλειδιά που έχουν αξία για εσάς και την εταιρεία σας. Αφού πάρουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από αυτήν την έρευνα, σχεδιάζουμε την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε. Στη συνέχεια, κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, εντός και εκτός ιστοσελίδας, για να καταφέρουμε τους προσυμφωνημένους στόχους και τα θεμιτά αποτελέσματα. Τέλος, παρακολουθούμε και αναλύουμε την ιστοσελίδα σας σε συνεχή εξέλιξη και σας επικοινωνούμε σε μηνιαία βάση, μέσω μιας ολοκληρωμένης αναφοράς, την πορεία της και τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί έως εκείνο το σημείο.

17
Χρόνια

Αθροιστικής Εμπειρίας

Πάνω στην SEO Προώθηση Ελληνικών και Αγγλικών Ιστοσελίδων

SEO Προώθηση Ιστοσελίδας

Η Διαδικασία

No. 01

Έρευνα Αγοράς

Ερευνούμε και αναλύουμε την αγορά στην οποία δραστηριοποιείστε, το κοινό που θέλετε να προσεγγίσετε και τις ιστοσελίδες που θα πρέπει να ανταγωνιστείτε.

No. 02

Λέξεις-Κλειδιά

Διενεργούμε προσεκτικά και διεξοδικά, μια έρευνα για όλες τις λέξεις-κλειδιά που έχουν αξία για εσάς και την εταιρεία σας.

No. 03

Σχεδιασμός Στρατηγικής

Σχεδιάζουμε την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε για την προώθηση της ιστοσελίδας σας.

No. 04

Ενέργειες Εντός Ιστοσελίδας

Υλοποιούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την εσωτερική βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας, σε θεμελιώδες επίπεδο.

No. 05

Ενέργειες Εκτός Ιστοσελίδας

Υλοποιούμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την εξωτερική βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας, σε προωθητικό επίπεδο.

No. 06

Παρακολούθηση και Αναφορά

Παρακολουθούμε και αναλύουμε την ιστοσελίδα σας σε συνεχή εξέλιξη και σας επικοινωνούμε σε μηνιαία βάση, μέσω μιας ολοκληρωμένης αναφοράς, την πορεία της και τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί έως εκείνο το σημείο.

Γιατί η SEO προώθηση ιστοσελίδων είναι σημαντική για την επιχείρηση σας;

1. H οργανική αναζήτηση είναι συνήθως η κύρια πηγή επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων

H οργανική επισκεψιμότητα αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι απόδοσης το οποίο συμβάλει στην διοχέτευση επισκεπτών στην σε κάθε ιστοσελίδα. Η Google κατέχει το 75% της συνολικής αγοράς αναζήτησης. Επίσης, η πλειοψηφία του κόσμου που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο επισκέπτεται την Google τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα. Όταν μια ιστοσελίδα είναι ορατή και αξιόπιστη πηγή στα μάτια της Google, αυτό συντελεί στη δημιουργία μιας σημαντικής ροής επισκεψιμότητας. Η εφαρμογή συνεχούς προώθησης ιστοσελίδων στη Google θα συνεχίζει να αυξάνει εκθετικά την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα που εφαρμόζεται.

2. Σωστή προώθηση ιστοσελίδας σημαίνει και καλύτερη εμπειρία χρήστη

Η Google είναι μια μηχανή αναζητήσεων και απαντήσεων, η οποία προσφέρει τα δεδομένα της απευθείας στις σελίδες αποτελεσμάτων (SERPS) για τους χρήστες. Η πρόθεσή της είναι να προσφέρει στους χρήστες τις πληροφορίες που αναζητούν με όσο το δυνατόν λιγότερα κλικ, εύκολα και γρήγορα. Μέσω της ποιοτικής προώθησης SEO αυτή η εμπειρία χρήστη δημιουργείται και ενσωματώνεται στην ιστοσελίδα σας.

3. Η προώθηση ιστοσελίδων επηρεάζει τον κύκλο αγοράς των πελατών

Οι επισκέπτες μπαίνουν στη Google για να κάνουν την έρευνά τους, έτσι ώστε να μπορέσουν να βρουν το προϊόν ή την υπηρεσία που ψάχνουν. Αυτό είναι από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του διαδικτύου από την πλευρά των αγοραστών. Η χρήση τακτικών ενεργειών SEO, για την αναμετάδοση μηνυμάτων για καλές προσφορές, πρωτοποριακά προϊόντα ή ποιοτικές υπηρεσίες, επηρεάζει αναμφίβολα τον κύκλο αγοράς με θετικό τρόπο όταν γίνεται σωστά. Οι ιστοσελίδες των επιχειρήσεων θα πρέπει να είναι ορατές στην Google για να γίνει μια αξιόλογη σύνδεση μεταξύ πελάτη και επιχείρησης. Οι πελάτες ψάχνουν απαντήσεις. Η προώθηση ιστοσελίδας βελτιώνει αυτήν την ορατότητα κι επιτρέπει σε πιθανούς πελάτες να βρουν τις επιχειρήσεις που παρέχουν αυτές τις απαντήσεις.

4. Είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική

Η σωστή εφαρμογή της προώθησης ιστοσελίδων με SEO έχει αξιοσημείωτο αντίκτυπο μέσα στο πρώτο έτος ανάληψης δράσης. Πολλές από αυτές τις ενέργειες που γίνονται στο πρώτο έτος θα έχουν αντίκτυπο που διαρκεί. Όσο περισσότερη προσπάθεια και προϋπολογισμός δεσμεύεται στο SEO, τόσο καλύτερα και περισσότερο μια ιστοσελίδα θεωρείται ένας άξιος ανταγωνιστής στην αγορά της.

5. Γνωρίζετε καλύτερα τους πελάτες σας

Μέσω της αύξησης της οργανικής επισκεψιμότητας και διαφόρων εργαλείων που μπορείτε να ενσωματώσετε στην ιστοσελίδα σας θα έχετε καλύτερη ιδέα για το ποιοι πραγματικά είναι οι πελάτες σας, τι είναι αυτό που τους οδηγεί στην ιστοσελίδα σας και πως συμπεριφέρονται όταν βρίσκονται εκεί. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε το περιεχόμενο σας πιο ελκυστικό για τους πελάτες σας και σε ορισμένες περιπτώσεις θα σας δώσει το έναυσμα να τροποποιήσετε τον σχεδιασμό των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

Ενδιαφέρεστε για SEO Προώθηση Ιστοσελίδας;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Στοιχεία

Επικοινωνίας

Φόρμα

Συνεργασίας