Υπηρεσία δημιουργίας PBN (Private Blog Networks)

Δημιουργούμε κατά παραγγελία υψηλής ποιότητας ιδιωτικά δίκτυα blog (PBN) και ιστοσελίδων σε domains με υψηλό κύρος, χωρίς ν’ αφήσουμε κανένα αποτύπωμα (zero footprint). Τα PBN είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να κυριαρχήσετε στις μηχανές αναζήτησης. Η ικανότητα πλήρους ελέγχου ενός συνόλου από σχετικές και πολύ έγκυρες ιστοσελίδες είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για κάθε επιχείρηση.

Τι είναι ένα ιδιωτικό δίκτυο Blog ή PBN;

Ένα ιδιωτικό δίκτυο blog (PBN) είναι ένα ένα σύνολο domains τα οποία ανήκουν είτε σε σας, είτε σε κάποιο άλλο άτομο. Ένα PBN μπορεί να αποτελείται από δωρεάν blogs, όπως αυτά του wordpress.com, του tumbr.com, ή του livejournal.com., συνήθως όμως τα δωρεάν blog domains δεν είναι τόσο ισχυρά όσο τα blogs που φιλοξενούνται σε ιδιωτικούς servers.

Εδώ θα μιλήσουμε για τις επί πληρωμή πλατφόρμες για blog. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα ΡΒΝ απαρτίζεται από ληγμένα domains. Ένα domain που έχει λήξει κάπου άνηκε σε κάποιον και είχε περιεχόμενο, ήταν δηλαδή μία ενεργή ιστοσελίδα με έναν webmaster που την “φρόντιζε” και την διατηρούσε. Αυτός ο webmaster πιθανότατα να δημιούργησε μια ωραία ιστοσελίδα που προσέλκυε επισκέπτες και είχε και links από άλλες ιστοσελίδες, αλλά για κάποιο λόγο αποφάσισε ότι δεν ήθελε πια να κατέχει το domain και δεν ανανέωσε την εγγραφή του στον host. Όταν λήξει η εγγραφή / καταχώρησης (ο χρόνος ενοικίασης, με άλλα λόγια) ενός domain στον host, τότε ο καθένας μπορεί να το αγοράσει.

Γιατί κάποιος να δημιουργήσει ένα PBN;

Ο λόγος που το PBN είναι πολύ ισχυρό είναι το γεγονός ότι σας επιτρέπει να ελέγχετε όχι μόνο το περιεχόμενο του κάθε domain, αλλά και τα links του. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ή να τροποποιήσετε το περιεχόμενο του κάθε domain έτσι ώστε να ταιριάζει καλύτερα με την αγορά σας. Ακόμη πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε και να αλλάξετε το anchor text των links προς την ιστοσελίδα σας. (Anchor text είναι το κείμενο που εμφανίζεται ως υπερ-σύνδεση / hyperlink. – Είναι η λέξη ή η φράση που κάνετε κλικ για να μεταβείτε σε μια άλλη ιστοσελίδα)

Επιπλέον, ένα ληγμένο domain μπορεί να μεταφέρει πολύ link juice σε κάθε site με link από αυτό.Το link juice είναι πολύ σημαντικό για την κατάταξη ενός site,πράγμα που σημαίνει πως ένα ληγμένο domain μπορεί να έχει πολύ καλύτερες δυνατότητες και πιθανότητες υψηλής κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης από ένα καινούργιο. Γιατί ένα ληγμένο domain έχει περισσότερο link juice από ένα καινούργιο; Η απάντηση είναι απλή: ένα domain που έχει λήξει φέρει περισσότερο κύρος.

Γιατί τα ληγμένα domains έχουν περισσότερο κύρος;

Υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι για τους οποίους τα ληγμένα domains έχουν περισσότερο link juice. Ο πρώτος και λιγότερος σημαντικός λόγος είναι το γεγονός ότι για την κατάταξη στη Google η ηλικία ενός domain είναι ένας από τους παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη. Εάν μπορείτε να βρείτε ένα ληγμένο domain από το 2008, τότε αυτό θα έχει μεγαλύτερο κύρος και περισσότερο link juice από ένα που δημιουργήθηκε το 2014.

Ο δεύτερος και πιο σημαντικός λόγος που ένα ληγμένο domain έχει περισσότερο link juice, είναι το backlink προφίλ. Με τον όρο backlink προφίλ εννοούμε το σύνολο και τα χαρακτηριστικά των backlinks σε έναν domain. Εδώ, μιλάμε για τα backlinks για ένα domain που έχει λήξει. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δημιουργία του προφίλ backlink ενός domain λαμβάνονται υπόψη τα ακόλουθα:

 • O συνολικός αριθμός των backlinks
 • Ο συνολικός αριθμός των domains που συνδέονται με links
 • Ο συνολικός αριθμός των διευθύνσεων IP που συνδέονται με links
 • Η τοποθεσία του link σε ένα post ή μια σελίδα
 • Το anchor text του link
 • Ο τίτλος της ετικέτας (tag) του link
 • Εάν το link προέρχεται από εικόνα και όχι κείμενο
 • Εάν το link βρίσκεται στα σχόλια κάποιου post
 • Εάν το link είναι ακολουθήσιμο (do-follow) ή όχι (no-follow)

Ιδανικά, θα θέλαμε να δούμε σε μια σελίδα αρκετά (πάνω από 10) φυσικά links από σχετικές ιστοσελίδες. Για παράδειγμα, εάν το θέμα του domain ήταν τα μαστορέματα στο σπίτι, ελπίζουμε να δούμε πολλά links από blogs για μαστορέματα με ποικίλα anchor texts. Το καλύτερο θα ήταν να βρείτε ληγμένα domains με links από sites καλής ποιότητας με υψηλό κύρος.

Δείτε κάποια από τα αποτελέσματά μας

Ιατρός

Κατασκευαστική εταιρεία

Μακιγιέρ

Αν θέλετε να…

Αυξήσετε το traffic από τις μηχανές αναζήτησης

Τα Ιδιωτικά δίκτυα blogs είναι ένας πολύ αποτελεσματικός και χαμηλού κόστους και κινδύνου για να έχετε αμέσως όλα τα σχετικά και με μεγάλο κύρος backlinks που χρειάζεστε. Χρησιμοποιούμε τα PBN για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να κυριαρχήσουν στο SEO σε μερικά από τα πιο ανταγωνιστικά niches.

Δημιουργήστε το δικό σας ιδιωτικό δίκτυο blog χωρίς κόπο και ταλαιπωρία.

Εμείς θα αναλάβουμε όλη τη σκληρή δουλειά που χρειάζεται για την κατασκευή ιδιωτικών δικτύων blog. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς, είναι να μας δώσετε την παραγγελία σας και να μας πείτε ποιο είναι το niche στο οποίο δραστηριοποιείστε και σας ενδιαφέρει. Θα βρούμε τα domains,θα δημιουργήσουμε τα αναγκαία sites, θα τοποθετήσουμε τα links σας και στο τέλος θα σας παραδώσουμε το project σας απόλυτα ολοκληρωμένο!

Κοιμάστε ήσυχοι

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των PBN είναι το γεγονός ότι σας επιτρέπουν να έχετε τον πλήρη έλεγχο των blogs και των sites που τα απαρτίζουν. Θα μπορείτε αμέσως να προσθέσετε, να επεξεργαστείτε και να αφαιρέσετε όσα και όποια links θέλετε.

Απολαύστε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα

Τα PBN παρέχουν με πολύ χαμηλό κόστος, αποτελέσματα με μεγάλη χρονική διάρκεια. Η οικοδόμηση δικτύων blog μπορεί να είναι μία πολύ χρονοβόρα αλλά και κοστοβόρα διαδικασία. Εμείς όμως έχουμε προσαρμόσει τις τιμές μας στην ζήτηση κι έτσι μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κατά παραγγελία 100% ιδιωτικά PBN σε πολύ προσιτές τιμές.

Τα sites αυτά είναι υψηλής ποιότητας και δεν αφήνουν κανένα απολύτως αποτύπωμα. Δημιουργούμε μαζικά πραγματικά ιδιωτικά δίκτυα blog εδώ και πάρα πολύ καιρό και προσαρμόζουμε συνεχώς τις μεθόδους για να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές μας. Αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις μοναδικές δυνατότητες ενός PBN, τότε σίγουρα εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Τι θα κάνουμε για εσάς…

Βήμα 1 – Εύρεση των Domains σας

Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας, θα αρχίσομε την έρευνα για domains σχετικά με το niche σας και domains γενικότερου περιεχομένου για το δίκτυο σας. Πρόκειται για μία διαδικασία που γίνεται “χειροκίνητα” από την ομάδα μας, έτσι ώστε κάθε domain να πληρεί τα ακόλουθα κριτήρια:

 • Να είναι τουλάχιστον ενός έτους
 • Να έχει καθαρό προφίλ backlink
 • Να μην έχει anchortext στα Ρωσικά, τα κινέζικα και σε άλλες “ύποπτες” γλώσσες
 • Να έχει καλό ιστορικό στο archive.org
 • Αναφερόμενα domains 10-500

Βασιζόμαστε ιδιαίτερα στις μετρήσεις του Majestic – και συγκεκριμένα σε αυτές για τη ροή Εμπιστοσύνη (trust flow) – γιατί είναι η πλέον αξιόπιστες. Το Google PageRank δεν έχει ενημερωθεί για πάνω από ένα χρόνο ενώ οι μετρήσεις του Moz’s Domain Authority είναι πολύ εύκολο να χειραγωγηθούν.

Βήμα 2 – Οικοδόμηση του ιδιωτικού δικτύου blog σας

Στη συνέχεια θα αρχίσουμε τη δημιουργία των sites σας.

Τα sites που δημιουργούμε μοιάζουν πλήρως λειτουργικά και δημιουργούνται με βάση το ιστορικό της αρχιτεκτονικής προηγούμενων sites για να δείχνουν όσο το δυνατόν φυσικότερα.

Βήμα 3 – Προσθήκη Περιεχομένου σχετικό με το niche σας & Ανάπτυξη των Links σας

Στη συνέχεια θα αρχίσουμε να αναπτύσσουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας. Όλο το περιεχόμενο θα είναι σχετικό με το niche σας και θα δημιουργηθεί – ή καλύτερα θα απλωθεί – σε 4 – 8 τυχαίες σελίδες. Έτσι όχι μόνο δεν θ’ αφήσουμε αποτυπώματα, αλλά θα στείλουμε και στη Google όλα τα απαραίτητα ποιοτικά σήματα. Θα αναπτύξουμε όλα τα backlinks σας, έτσι ώστε τα χρήματα σας να πιάσουν πραγματικά τόπο.

Θα συζητήσουμε εκτενώς για τα backlinks κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της παραγγελίας σας.

Βήμα 4 – Μεταφορά ιδιοκτησίας

Μόλις ολοκληρώσουμε τη δημιουργία των sites σας, θα μεταβιβάσουμε την ιδιοκτησία τους στους λογαριασμούς σας. Θα σας στείλουμε επίσης και όλο το περιεχόμενο που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή των sites.

Σε αυτό το σημείο το σύνολο του δικτύου θα είναι υπό τον πλήρη έλεγχο σας.

Ας ανακεφαλαιώσουμε βλέποντας στα γρήγορα τα οφέλη ενός Ιδιωτικού δικτύου Blog.

Καλύτερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης

Βελτίωση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησής, στο traffic και τα κέρδη σας, με τη “βοήθεια” έγκυρων και σχετικών backlinks.

Αποκλειστικότητα

Το δίκτυο blog σας είναι 100% δικό σάς και μόνο για σας. Είναι πραγματικά ιδιωτικό και δεν αφήνει αποτυπώματα.

Χαμηλό κόστος, μεγάλες αποδόσεις

Τα ιδιωτικά δίκτυα blog είναι ένα από από τους πιο αποδοτικούς και αποτελεσματικούς τρόπους κατάταξης για οποιοδήποτε site.

Κυριαρχία στο niche σας

Πάρτε τον έλεγχο του niche σας με ισχυρά backlinks που δεν θα μπορούν να αποκτήσουν οι ανταγωνιστές σας.

Πλήρης έλεγχος

Θα έχετε τον πλήρη έλεγχο του συνόλου του δικτύου σας και θα είστε ελεύθεροι να προσθέσετε, να καταργήσετε ή να αλλάξετε όσα και όποια links θέλετε.

Πνευματική ηρεμία

Μπορείτε να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο του προφίλ backlinks και των κατατάξεων σας στις μηχανές αναζήτησης.

PACKET PBN


10 Site Private Blog NetworkPackage 1

1.597

ανά δίκτυο

 • Χτίζουμε για εσάς ένα δίκτυο των 10 Blog Sites

Ξεκινα τωρα!20 Site Private Blog NetworkPackage 2

2.597

ανά δίκτυο

 • Χτίζουμε για εσάς ένα δίκτυο των 20 Blog Sites

Ξεκινα τωρα!30 Site Private Blog NetworkPackage 3

3.397

ανά δίκτυο

 • Χτίζουμε για εσάς ένα δίκτυο των 30 Blog Sites

Ξεκινα τωρα!40 Site Private Blog NetworkPackage 4

4.097

ανά δίκτυο

 • Χτίζουμε για εσάς ένα δίκτυο των 40 Blog Sites

Ξεκινα τωρα!


Οι ανωτέρω αναγραφόμενες τιμές είναι τελικές. Περιλαμβάνονται φόροι. Δεν υπάρχουν άλλες κρυφές χρεώσεις.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι πρέπει να παρέχετε;

Το μόνο που χρειάζεται να μας παρέχετε είναι το Skype ID σας το niche στο οποίο θέλετε να χτίσετε το δίκτυό σας. Εμείς θα φροντίσουμε για όλα τ’ άλλα!

Τι θα λάβω όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία μου;

Μόλις ολοκληρώσουμε την παραγγελία σας, θα μεταφέρουμε σε σας την πλήρη κυριότητα των domains και θα σας στείλουμε ένα αντίγραφο του περιεχομένου. Θα πάρετε επίσης μια πλήρη έκθεση που θα περιέχει όλες τις ιστοσελίδες που έχουμε δημιουργήσει και τα στοιχεία των links που τοποθετήσαμε.

Το Δίκτυο θα είναι δικό μου;

Ναι! Όταν τελειώσουμε την κατασκευή του δικτύου θα μεταφέρουμε την κυριότητα των domains σε σας. Αυτό σημαίνει όti θα έχετε πλήρη κυριότητα των domains, των sites και του περιεχομένου τους.

Πόσο χρόνο θα πάρει;

Αυτό εξαρτάται από το πακέτο που θα επιλέξετε. Στόχος μας είναι να ολοκληρώνουμε τις παραγγελίες μας μέσα σε ένα μήνα από την παραλαβή τους. Παρόλα αυτά, μπορεί να παρουσιαστούν κάποιες καθυστερήσεις, κυρίως κατά τη διάρκεια της φάσης έρευνας για domains, οι οποίες οφείλονται στα αυστηρά μας standards και κριτήρια για την επιλογή των domains. Σε περίπτωση που σημειωθεί η οποιαδήποτε καθυστέρηση, να είστε βέβαια ότι θα ενημερωθείτε αμέσως.

Έχετε πολιτική επιστροφής χρημάτων;

Ναι, αν αποτύχουμε να εκπληρώσουμε τις υποσχέσεις που κάναμε σε αυτή τη σελίδα, έχετε δικαίωμα να απαιτήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Παρακαλώ να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που εγκριθεί η επιστροφή, θα διατηρήσουμε την κυριότητα των domains, των sites και του περιεχομένου που δημιουργήσαμε.

Εξακολουθώ να έχω Ερωτήσεις!

Εάν έχετε άλλες απορίες, παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Ένα μέλος της ομάδας ειδικών SEO μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.