Διαφήμιση Ιστοσελίδας με Google Adwords

Σίγουρα για να βρίσκεστε εδώ αναζητήσατε στην μηχανή αναζήτησης της google την λέξη “διαφήμιση ιστοσελίδων”.Εάν χρειάζεστε άμεσα να διαφημίσετε την ιστοσελίδα σας σε προσιτό κόστος,τότε η pay per click διαφήμιση, γνωστή και ως PPC, είναι μία πολύ καλή λύση για σας.Η πιο δημοφιλής pay per click πλατφόρμα είναι το Google AdWords.Αυτό που χρειάζεστε άμεσα είναι ένας Google Adword Expert. Η εταιρεία μας δημιουργεί Google Adwords διαφημιστικές καμπάνιες για λογαριασμό των πελατών της, ή αναλαμβάνει να βελτιστοποιήσει τις ήδη υπάρχουσες. Σε κάθε περίπτωση, στόχος μας είναι να πετύχουμε ικανοποιητική απόδοση της επένδυσης των πελατών το συντομότερο δυνατόν. Τα κυριότερα εφόδια γι’ αυτήν μας την αποστολή είναι η μεγάλη μας εμπειρία στις διαφημίσεις ιστοσελίδων μέσω του Google Adwords και το γεγονός ότι είμαστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις αλλαγές και τις εξελίξεις στον χώρο της βιομηχανίας του search marketing. Οι δύο αυτοί παράγοντες συμβάλλουν στον στρατηγικό σχεδιασμό μιας διαφημιστικής καμπάνιας και την σωστή προώθηση μίας ιστοσελίδας. Παρέχουμε την δημιουργία και βελτιστοποίηση διαφημίσεων, προσανατολισμένων στην αποτελεσματικότητα με ρεαλιστικά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

 Θέλετε να αυξήσετε ΑΜΕΣΑ τους Πελάτες σας ;

Ποια είναι η διαδικασία μιας επιτυχημένης καμπάνιας Αdwords;

Στρατηγική

Το πρώτο βήμα στην διαφήμιση ιστοσελίδων για να δημιουργήσουμε μία σωστή και αποδοτική καμπάνια AdWords είναι να γνωρίσουμε τον κλάδο στον οποίο ανήκετε και να μελετήσουμε τους κυριότερους ανταγωνιστές σας. Στη συνέχεια, μπορούμε να εργαστούμε μαζί για να αναπτύξουμε μια στρατηγική που θα σας αποφέρει σίγουρα και επιθυμητά αποτελέσματα.

Λέξεις Κλειδιά

Το πρώτο πράγμα που θα κάνει για σας η εταιρεία μας, είναι να φροντίσει να στοχεύσετε τις πιο κατάλληλες λέξεις – κλειδιά (Keywords) για το site σας, αποφεύγοντας έτσι τις περιττές σπατάλες σε κλικ που δεν είναι ποιοτικά. Χρησιμοποιούμε εξελιγμένες τεχνικές οι οποίες όχι μόνο διασφαλίζουν την προβολή σας σε υποψήφιους πελάτες ακριβώς την ώρα που σας αναζητούν, αλλά σχεδόν εκμηδενίζουμε τις πιθανότητες να χρεωθείτε από επισκέπτες που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Συγγραφή κειμένων διαφημίσεων

Θα φροντίσουμε ώστε οι διαφημίσεις σας (Ad copy) να είναι αυστηρά επικεντρωμένες στις λέξεις κλειδιά της κάθε ομάδας (Ad Group) και στις σελίδες προορισμού (landing pages) του site σας. Με τα ισχυρά καλέσματα για δράση (Call to Action) και τις συνεχείς δοκιμές μας, εγγυόμαστε ότι θα παίρνετε το σωστό traffic με το χαμηλότερο κόστος.

Επεκτάσεις

Οι επεκτάσεις διαφημίσεων (Ad Extensions) έχουν γίνει ένα ζωτικό μέρος του AdWords. Εμπλουτίζουν το διαφημιστικό κείμενο προκειμένου να διαφέρει από αυτό των ανταγωνιστών και να καταλαμβάνει μεγαλύτερο χώρο στο Google, κάνοντάς το περισσότερο ορατό στο μάτι του χρήστη. Η μη χρήση των επεκτάσεων διαφήμισης, είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος στο σημερινό τοπίο του Google AdWords.

Εκτέλεση ενεργειών

Μπορούμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη στρατηγική για σας δημιουργώντας και βελτιστοποιώντας τις καμπάνιες σας σε όλα τα δίκτυα στα οποία θα πρέπει να έχετε παρουσία. Εκτός από το δίκτυο αναζήτησης της Google, που είναι και το πιο γνώριμο, υπάρχει και το δίκτυο εμφάνισης, μέσα από το οποίο προβάλουμε την επιχείρησή σας σε σχετικά sites που πλοηγούνται οι υποψήφιοι πελάτες σας κατευθύνοντάς τους στην ιστοσελίδα σας.

Βελτιστοποίηση Καμπάνιας

Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι το κλειδί, αφού η βελτιστοποίηση είναι αυτή που θα μειώσει τα διαφημιστικά κόστη και θα αυξήσει τα κλικ σας. Η συνεχής βελτιστοποίηση της AdWords καμπάνιας σας από την εταιρεία μας, εγγυάται πάντα τις υψηλότερες αποδόσεις για την επένδυση σας.

Έλεγχος Καμπάνιας

Χωρίς τα σωστά στοιχεία, η βελτιστοποίηση μιας εκστρατείας AdWords είναι απλά θέμα τύχης. Γι’ αυτό το λόγο, ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνουμε όταν ξεκινούμε μία καμπάνια, είναι να δημιουργήσουμε ένα σωστά ρυθμισμένο σύστημα παρακολούθησης (Tracking), το οποίο θα μας παρέχει όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να βελτιστοποιήσουμε την καμπάνια και τους λογαριασμούς σας.

Αποστολή Μηνιαίας Έκθεσης Αποτελεσμάτων

Παράγουμε εκθέσεις (Reporting) που παρέχουν μία ουσιαστική και περιεκτική εικόνα για το τι συμβαίνει με την καμπάνια σας. Κάθε μας αναφορά περιέχει όλες τις δράσεις και τις αλλαγές που έχουν γίνει μετά την τελευταία μας αναφορά. Οι αναφορές μας περιέχουν επίσης τις κινήσεις των ανταγωνιστών σας και φυσικά όλες τις μετρήσεις και τα στοιχεία που σας ενδιαφέρουν.

Διαφήμιση Ιστοσελίδων με Google Adwords στην Ελλάδα : Γιατί να το επιλέξετε.

Γρήγορο!

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε μια βελτιστοποιημένη καμπάνια μέσα σε μόλις λίγες ημέρες. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει και επίσημα η καμπάνια σας,το traffic θ’ αρχίσει να ρέει στον ιστοχώρο σας.

Αποτελεσματικό!

Η καμπάνια σας θα φέρει στοχοθετημένη επισκεψιμότητα στο site σας και όχι μόνο τυχαίους επισκέπτες. Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες του site σας θα είναι πιθανοί πελάτες που ψάχνουν για το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Μετρήσιμο!

Σας επιτρέπει να γνωρίζετε ακριβώς πόσα χρήματα σας αποφέρει η καμπάνια που τρέχετε.

Σας φέρνει νέους πελάτες!

Η AdWords καμπάνια σας επιτρέπει να βρείτε ανθρώπους που αναζητούν το προϊόν ή την υπηρεσία σας που υπό άλλες συνθήκες, μπορεί να μην μπορούσαν να σας βρουν από μόνοι τους.

AdWords vs. Search Engine Optimization | Ποιο είναι το καλύτερο;

Μπορούμε να πούμε ότι το SEO είναι το αδερφάκι του pay per click marketing στις μηχανές αναζήτησης. Η κύρια διαφορά μεταξύ αυτών των δύο μεθόδων μάρκετινγκ είναι ο τελικός στόχος της κάθε μίας. Το SEO αποσκοπεί στην όσο το δυνατόν καλύτερη κατάταξη του ιστοχώρου σας στα οργανικά αποτελέσματα της Google, κάτι το οποίο απαιτεί αρκετό χρόνο αναλόγως του ανταγωνισμού που υπάρχει. Το AdWords από τη άλλη μεριά, αποσκοπεί στο να γίνει το site σας ορατό στους χρήστες των μηχανών αναζήτησης σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Εννοείται πως δεν μπορείτε να πληρώσετε την Google για την βελτίωση της οργανικής κατάταξή σας. Μπορείτε να πληρώσετε την Google για να προβάλει τον ιστοχώρο σας στα αποτελέσματα επί πληρωμή. Το πιο συναρπαστικό όμως είναι να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε στην digital marketing στρατηγική σας και τις 2 μεθόδους.  Διαβάστε περισσότερα εδώ…

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Αν έχετε ήδη μια εκστρατεία AdWords αλλά πιστεύετε ότι κάτι της λείπει και δεν αποδίδει τα μέγιστα, τότε μπορούμε να κάνουμε έναν έλεγχο ο οποίος θα μας επιτρέψει να σας πούμε ποιες θα ήταν οι δικές μας προτεραιότητες για την εκστρατεία σας. Αν δεν έχετε κάνει ακόμη το μεγάλο βήμα στον κόσμο της πληρωμένης διαφήμισης, αλλά αισθάνεσθε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, τότε χρησιμοποιήστε την ειδική φόρμα που θα βρείτε παρακάτω για να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες για την επιχείρηση σας προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε μαζί σας μια εμπεριστατωμένη συζήτηση η οποία μπορεί να αλλάξει το μέλλον σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας, για να μάθετε πώς η pay-per-click υπηρεσία μας μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να φθάσει στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος - Google AdWords

  • π.χ. "οδοντιατρος αθηνα", "πλαστικος χειρουργος θεσσαλονικη"
    Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου της SEO Dominator έτσι όπως διαμορφώθηκε σύμφωνα με την νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR).