Διαφήμιση Ιστοσελίδας με Google Adwords

Εάν χρειάζεστε να διαφημίσετε την ιστοσελίδα σας άμεσα και σε προσιτό κόστος τότε η pay per click διαφήμιση, γνωστή και ως PPC, είναι η σωστή λύση για σας. Η πιο δημοφιλής pay per click πλατφόρμα είναι το Google AdWords.

Η εταιρεία μας δημιουργεί διαφημιστικές καμπάνιες Google Adwords για λογαριασμό των πελατών της, ή αναλαμβάνει να βελτιστοποιήσει τις ήδη υπάρχουσες. Σε κάθε περίπτωση, στόχος μας είναι να πετύχουμε τη μέγιστη επιστροφή της επένδυσης των πελατών το συντομότερο δυνατόν. Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και βελτιστοποίηση των διαφημιστικών εκστρατειών και εγγυόμαστε ρεαλιστικά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

 Θέλετε να αυξήσετε άμεσα το traffic σας;

Πώς οργανώνεται μια επιτυχημένη καμπάνια AdWords;

Στρατηγική     

Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας σωστής και αποδοτικής AdWords Campaign είναι να μελετήσουμε τον κλάδο στον οποίο ανήκει η επιχείρηση καθώς και τους κυριότερους ανταγωνιστές σας. Έπειτα από αναλυτική έρευνα και παρουσίαση των αποτελεσμάτων αναπτύσσουμε μια μετρήσιμη και κοστολογημένη στρατηγική.

Λέξεις-κλειδιά

Στοχεύουμε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά ώστε να πετύχουμε τα πιο ποιοτικά και αποδοτικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε εξελιγμένα tools και τεχνικές τα οποία όχι μόνο διασφαλίζουν την προβολή σας σε υποψήφιους πελάτες ακριβώς την ώρα που σας αναζητούν, αλλά παράλληλα αποφεύγουμε τις χρεώσεις από επισκέπτες που δεν ανήκουν στο target group σας.

Συγγραφή κειμένων διαφημίσεων

Με τη συγγραφή του κατάλληλου μηνύματος (Ad copy), φροντίζουμε ώστε οι διαφημίσεις σας να είναι αυστηρά επικεντρωμένες στις λέξεις κλειδιά της κάθε ομάδας (Ad Group) και στις σελίδες προορισμού (landing pages) του site σας. Με αποτελεσματικά Call to Action και συνεχές A/B Testing, εγγυόμαστε ότι θα λάβετε το σωστό traffic στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Επεκτάσεις

Οι επεκτάσεις διαφημίσεων (Ad Extensions) είναι αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας των AdWords. Εμπλουτίζουν το διαφημιστικό κείμενο προκειμένου να διαφέρει από των ανταγωνιστών και το ενισχύουν ώστε να καταλαμβάνει μεγαλύτερο χώρο στη Google, δίνοντας σας μεγαλύτερη ορατότητα.

Εκτέλεση ενεργειών

Χαράσσουμε τη βέλτιστη στρατηγική, δημιουργώντας και βελτιστοποιώντας τις καμπάνιες σε όλα τα δίκτυα στα οποία οφείλετε να έχετε παρουσία. Εκτός από το δίκτυο αναζήτησης της Google, που είναι και το πιο γνώριμο, υπάρχει και το δίκτυο εμφάνισης (Display Network) μέσα από το οποίο προβάλλουμε την επιχείρηση σας σε σχετικά sites που πλοηγούνται οι υποψήφιοι πελάτες σας, κατευθύνοντάς τους στην ιστοσελίδα σας.

Έλεγχος & βελτιστοποίηση καμπάνιας

Στην αρχή της συνεργασίας μας δημιουργούμε ένα σωστά ρυθμισμένο σύστημα παρακολούθησης (tracking), το οποίο μας παρέχει όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να βελτιστοποιήσουμε την καμπάνια και τους λογαριασμούς σας. Έπειτα, με συνεχή παρακολούθηση και βελτιστοποίηση της AdWords καμπάνιας μειώνουμε τα κόστη, αυξάνοντας τα ποιοτικά clicks. Η στρατηγική μας εγγυάται τις υψηλότερες αποδόσεις για την επένδυση σας.

Αποστολή μηνιαίου report

To μηνιαίο reporting σας παρέχει μια ουσιαστική και αναλυτική εικόνα για την καμπάνια σας. Κάθε μας αναφορά περιέχει όλες τις δράσεις και τις αλλαγές που έχουμε κάνει στη διάρκεια του μήνα. Οι αναφορές περιέχουν επίσης τις κινήσεις των ανταγωνιστών σας και φυσικά όλα τα KPIs και τα στοιχεία που σας ενδιαφέρουν.

Διαφήμιση Ιστοσελίδων με Google Adwords στην Ελλάδα: Γιατί να το επιλέξετε.

Γρήγορα

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε μια βελτιστοποιημένη καμπάνια μέσα σε μόλις λίγες ημέρες. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει και επίσημα η καμπάνια σας, το ποιοτικό traffic θα αρχίσει να εισέρχεται στον ιστόχωρο σας.

Αποτελεσματικά

Oι καμπάνιες απευθύνονται σε δυνητικούς πελάτες που ήδη ψάχνουν για το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Εγγυόμαστε ποιοτική επισκεψιμότητα στο site σας και όχι τυχαία clicks.

Μετρήσιμα

Το μηνιαίο, αναλυτικό report και σωστό tracking που παρέχουμε σας επιτρέπει να γνωρίζετε ακριβώς το ROI σας.

Αποδοτικά

Η AdWords καμπάνιες επιτρέπουν να αναπτύξετε το πελατολόγιο σας, προσφέροντας μεγάλη ανάπτυξη πωλήσεων και επέκταση της αναγνωρισιμότητας σας πανελλαδικά, στοχεύοντας το σωστό κοινό.

AdWords vs Search Engine Optimisation: Ποιό είναι το καλύτερο;

Το SEO και το pay per click marketing είναι δυο τεχνικές που αλληλοσυμπληρώνουν η μια την άλλη στις μηχανές αναζήτησης. Η κύρια διαφορά μεταξύ αυτών των δύο μεθόδων μάρκετινγκ είναι ο τελικός στόχος της κάθε μίας. Το SEO αποσκοπεί στην όσο το δυνατόν καλύτερη κατάταξη της ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα της Google, κάτι το οποίο απαιτεί αρκετό χρόνο αναλόγως του ανταγωνισμού που υπάρχει. Αντιθέτως, το AdWords αποσκοπεί στο να γίνει το site σας ορατό στους χρήστες των μηχανών αναζήτησης σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν μπορείτε να πληρώσετε την Google για τη βελτίωση της οργανικής κατάταξή σας, ωστόσο μπορείτε να την πληρώσετε για να σας προβάλλει στα αποτελέσματα επί πληρωμή. Σε κάθε περίπτωση ο πιο αποδοτικός τρόπος διαφήμισης είναι να εντάξετε στη digital marketing στρατηγική σας και τις 2 μεθόδους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 Χρειάζεστε βοήθεια;

Αν τρέχετε ήδη μια εκστρατεία AdWords αλλά πιστεύετε ότι δεν αποδίδει τα μέγιστα, τότε μπορούμε να κάνουμε έναν έλεγχο ο οποίος θα μας επιτρέψει να σας προτείνουμε αλλαγές και βελτιστοποιήσεις για καλύτερα αποτελέσματα.

Αν δεν έχετε κάνει ακόμη το αναγκαίο βήμα στον κόσμο της online διαφήμισης αλλά αισθάνεσθε ότι ήρθε η ώρα να μπείτε δυναμικά στην αγορά, συμπληρώστε την ειδική φόρμα για να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες για την επιχείρηση σας, προκειμένου να μπορέσουμε να συζήτησουμε τις ανάγκες και βήματα που θα αλλάξουν την ψηφιακή σας παρουσία.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας, για να μάθετε πώς η pay-per-click υπηρεσία μας μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας να φθάσει στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος - Google AdWords

  • π.χ. "οδοντιατρος αθηνα", "πλαστικος χειρουργος θεσσαλονικη"
    Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου της SEO Dominator έτσι όπως διαμορφώθηκε σύμφωνα με την νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR).