Συχνές ερωτήσεις

Το SEO είναι πολύπλοκο για αυτόν τον λόγο είμαστε σίγουροι ότι θα έχετε κάποιες ερωτήσεις και απορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Εδώ λοιπόν θα βρείτε τις απαντήσεις στα πιο συνηθισμένα ερωτήματα που κάνουν οι πελάτες μας.

Πόσος καιρός θα χρειαστεί για την κατάταξη της ιστοσελίδας μου;

Το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να πετύχει μια ιστοσελίδα υψηλές κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης για σχετικές λέξεις-κλειδιά, εξαρτάται από πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες. Λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα της ιστοσελίδας σας και το επίπεδο του ανταγωνισμού, μπορούμε να προβλέψουμε κατά προσέγγιση το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για την επίτευξη των στόχων σας. Η εταιρεία μας πάντα προσπαθεί να επιτύχει υψηλές κατατάξεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα για τους πελάτες της, στο πλαίσιο των περιορισμών του προϋπολογισμού τους.

Πόσο θα κοστίσει η κατάταξη του site μου για λέξεις-κλειδιά μου;

Πριν να κάνουμε μια προσφορά για τους SEO στόχους, αναλύουμε την ανταγωνιστικότητα των λέξεων-κλειδιά που επιλέξατε, την ιστοσελίδα σας, το προφίλ των links σας καθώς και τα προφίλ links των ανταγωνιστών σας. Κάθε στρατηγική SEO είναι μοναδική, πράγμα που σημαίνει ότι και η προσφορά που θα σας γίνει θα είναι μοναδική και θα βασίζεται στην ιστοσελίδα και τις λέξεις-κλειδιά σας. Εάν έχετε ένα συγκεκριμένο budget μπορούμε να σας σχεδιάσουμε μια ειδική καμπάνια εντός των ορίων του.

Πόσο καιρό θα πρέπει να γίνεται SEO για την ιστοσελίδα μου;

Η βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική. Η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να εμπλουτίζεται τακτικά με νέο περιεχόμενο, νέα links και κοινωνικά σήματα τα οποία θα πρέπει να δημιουργούνται σε τακτική βάση έτσι ώστε το περιεχόμενο να παραμένει σχετικό με τις λέξεις-κλειδιά του και να αυξάνεται το κύρος του online. Το SEO δεν είναι μια γρήγορη λύση με άμεσα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά, προσθέτοντας συνεχώς αξία για τη βάση των χρηστών σας και αυξάνοντας την έκθεση σας στα σωστά sites, μπορείτε να επιτύχετε μια μακροπρόθεσμη αύξηση του traffic για την ιστοσελίδα σας.

Τι σας κάνει να ξεχωρίζετε από όλες τις άλλες εταιρείες SEO;

Το Search Marketing είναι το πάθος μας και το συνδυάζουμε με τις τελευταίες μεθόδους SEO για τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Αφιερώνουμε επίσης πολύ χρόνο στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης των μηχανών αναζήτησης αλλάζει το τοπίο του SEO. Με απλά λόγια λοιπόν, αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η πλήρης και βαθιά κατανόηση των πιο προχωρημένων μεθόδων και μορφών SEO.