Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συνεργασίας

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΗΜΕΡΑ

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Αφιερώστε λίγα λεπτά για να μας δώσετε τα στοιχεία που χρειαζόμαστε ώστε να αξιολογήσουμε την ιστοσελίδα και τους ανταγωνιστές σας.

Καθώς επιλέγουμε προσεκτικά βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων τα project τα οποία αναλαμβάνουμε, θα μελετήσουμε τη φόρμα και θα αξιολογήσουμε τις δυνατότητες συνεργασίας μας. Eφόσον πληρείτε τις προϋπόθεσεις θα δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο προώθησης για την ιστοσελίδα σας, το οποίο και θα σας παρουσιάσουμε στην προγραμματισμένη μας συνάντηση.

Σημείωση: Καθώς παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες SEO υψηλού επιπέδου, ο αριθμός των project που αναλαμβάνουμε κάθε χρονική περίοδο είναι περιορισμένος ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την άριστη συνεργασία μας και την ποιότητα των υπηρεσιών μας.
* Για το λόγο αυτό, η εταιρεία μας, δεν αναλαμβάνει πελάτες με ύψος μηνιαίου προϋπολογισμού κάτω των 500€ τον μήνα. Θα σας παρακαλέσουμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συνεργασίας μόνο εάν είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε τουλάχιστον ένα τέτοιο ποσό μηνιαίως για την προώθηση της ιστοσελίδας σας. *