Φόρμα Εκδήλωσης Συνεργασίας

Οι υπηρεσίες βελτιστοποίησης ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης ΔΕΝ είναι για όλες τις επιχειρήσεις.

Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας σήμερα κιόλας!

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να ξεκινήσουμε, είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα ανακάλυψης μας αφού διαβάσετε πρώτα τις προϋποθέσεις.

Είναι μια πολύ γρήγορη και απλή διαδικασία, η οποία όμως θα μας δώσει αυτά που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης της επιχείρησής σας και των ανταγωνιστών σας.

Κατά την παραλαβή των στοιχείων σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα ορίσουμε ένα ραντεβού για μία δωρεάν ανάλυση της ιστοσελίδας σας όπου θα σας παρουσιάσουμε τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν και πoια στρατηγική θα πρέπει να ακολουθήσετε για να αρχίσει να σας ανεβάζει στην κατάταξη της η Google.

Προυποθέσεις

Θα θέλαμε να μπορούσαμε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες και τις εξειδικευμένες γνώσεις μας πάνω στο Search Engine Optimization, καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτές μπορεί να αλλάξουν και να βελτιώσουν δραστικά τα έσοδα μίας επιχείρησης. Παρόλα αυτά, επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τους πελάτες με τους οποίους θα συνεργαστούμε, βάσει συγκεκριμένων και πολύ λογικών κριτηρίων τα οποία και θα πρέπει να πληρούν. Πριν από την συνεργασία μας με μία επιχείρηση, μελετούμε και αξιολογούμε πολλούς παράγοντες για να διαπιστώσουμε αν και κατά πόσο θα μπορούσε να ωφεληθεί από τις SEO εκστρατείες μας. Σημαντικό ρόλο παίζει και ο αριθμός των πελατών μας. Ο αριθμός των πελατών με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι περιορισμένος, προκειμένου να εγγυηθούμε τα καλύτερα αποτελέσματα για κάθε πελάτη μας.

Οι επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε, θα πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια:

1. Να είναι ήδη ενεργές και υγιείς

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε επιχειρήσεις που ήδη λειτουργούν και θέλουν να βελτιώσουν την online παρουσία τους. Κάθε επιχείρηση με την οποία συνεργαζόμαστε θα πρέπει να είναι οικονoμικά βιώσιμη (πάντα ελέγχουμε τα οικονομικά στοιχεία μίας εταιρείας πριν την συνεργασία μαζί της).

2. Να λαμβάνουν ήδη εισερχόμενη επισκεψιμότητα και να έχουν ήδη έναν αριθμό πελατών ικανό να εξασφαλίσει την λειτουργία τους. Με άλλα λόγια, δεν είναι απαραίτητο να είναι μία επιχείρηση ηγέτης στον κλάδο της για να συνεργαστούμε μαζί της, θα πρέπει όμως να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία σε αυτόν.

3. Να παρέχουν καλής ποιότητας προϊόντα ή υπηρεσίες στους πελάτες τους και να έχουν καλή φήμη στην αγορά.

Εάν η επιχείρησή σας πληροί τα παραπάνω κριτήρια και θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε μία πιθανή συνεργασία, θα χαρούμε να αφιερώσουμε τον απαραίτητο χρόνο για να συζητήσουμε για τις ανάγκες σας.

Προκειμένου να ξεκινήσει η μεταξύ μας επικοινωνία όμως, θα πρέπει να μάθουμε κάποιες απαραίτητες πληροφορίες για την επιχείρησή σας. Γι’ αυτό, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Η φόρμα αυτή είναι απλή και διακριτική. Σκοπός της είναι να μας βοηθήσει να μάθουμε σε ποιό τομέα δραστηριοποιείται η επιχειρησή σας, τους στόχους που θέλετε να επιτύχετε βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, σε ποιες περιοχές της χώρας δραστηριοποιείστε ή θα θέλατε να δραστηριοποιηθεί η επιχείρηση σας κλπ .

Μόλις συμπληρώσετε την φόρμα, θα την μελετήσουμε και θα σας παρέχουμε ένα ειδικά προσαρμοσμένο σχέδιο για την ανάπτυξη της επιχείρησής και την αύξηση των εσόδων σας, με βάση τις μεθόδους μας οι οποίες δημιουργούν εκατοντάδες νέους πιθανούς πελάτες στους πελάτες μας κάθε μήνα.

Η πρώτη μας συνεδρία θα διαρκέσει περίπου 45 με 60 λεπτά.