Έχετε επιχείρηση στην Κύπρο και θέλετε να κερδίσετε περισσότερους Πελάτες ;

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ 4 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ SEO ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε τα 4 μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε πριν προσλάβετε μια εταιρεία SEO

Discovery Form

Search Engine Optimization Υπηρεσία για την Κύπρο

Εδώ στο SEO Dominator θέλω να σας βοηθήσω να κάνετε την σελίδα σας της εταιρίας σας να φθάσει στη πρώτη θέση της Google, για να εξασφαλίσετε έτσι περισσότερη κίνηση και φυσικά μεγαλύτερα κέρδη.

Είμαι σίγουρος ότι βρήκατε αυτή τη σελίδα ψάχνοντας για κάτι σαν “SEO Cyprus” σε κάποια μηχανή αναζήτησης, το γεγονός ότι η σελίδα μας είναι τόσο ψηλά, βασίζεται στη βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (SEO). Η Κύπρος είναι πλέον από τις πιο αναπτυσσόμενες χώρες μετά το μνημόνιο  και η λέξη-κλειδί “ειδικός SEO στην Κύπρο” είναι μία αρκετά δύσκολη λέξη από την άποψη υψηλής κατάταξης στην Google και τις μηχανές αναζήτησης.

Έχετε φθάσει στη καλύτερη εταιρία SEO Expert για την Κύπρο και γι’ αυτό δεν υπάρχει και δεν χωράει καμία αμφιβολία. Ο λόγος γι’ αυτό, είναι το γεγονός ότι δεν είμαστε μία απλή εταιρία SEO, είμαστε μία εταιρία που ειδικεύεται στο marketing μέσω μηχανών αναζήτησης.

Επιτρέψτε μου να σας δείξω πως καταφέραμε να βοηθήσουμε δεκάδες  επιχειρήσεις να αποκτήσουν όχι μόνο επιτυχία στο διαδίκτυο, αλλά και μεγαλύτερα κέρδη. Είμαστε η νούμερο 1 εταιρία SEO στην Κύπρο, αλλά και μία από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες σε όλη την Ελλάδα!

Ο δρόμος σας προς την διαδικτυακή επιτυχία, ξεκινάει με τη συμπλήρωση μίας αίτησης ανακάλυψης προς την εταιρία μας, η οποία θα μας επιτρέψει να σας προσφέρουμε μία δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία μέσω skype, διάρκειας από 40 λεπτά έως και μία ώρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνεδρίας, θα σας παρουσιάσουμε λεπτομερώς τα μελλοντικά σας κέρδη από το SEO και θα εξασφαλίσουμε την υψηλή κατάταξη σας στο διαδίκτυο για πολλά χρόνια. Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρίες του χώρου που μπορούν να σας προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων για την κατάταξη σας στη πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google. Με άλλα λόγια, δεν έχετε απολύτως τίποτα να χάσετε! Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορείτε να επεκτείνετε και να αναπτύξετε την επιχείρηση σας. Ελπίζουμε να σας ακούσουμε και να σας μιλήσουμε πολύ σύντομα.

Γιατί χρειάζεται το SEO;

Το SEO είναι ένας από τους κυριότερους παράγοντες που επηρεάζουν και καθορίζουν τη κατάταξη ενός site στις μηχανές αναζήτησης. Η χαμηλή ορατότητα στην Google, προκαλεί οικονομικές ζημιές σε μια επιχείρηση. Μία επιχείρηση που δεν έχει καλή ορατότητα και παρουσία στις μηχανές αναζήτησης, στην ουσία δίνει πελάτες και  χρήματα στους ανταγωνιστές της. Τα site λοιπόν, θα πρέπει να είναι κατάλληλα δομημένα και βελτιστοποιημένα για να εξασφαλίσουν υψηλή κατάταξη στην Google, Yahoo και Bing αλλά και άλλες μηχανές αναζήτησης.

Σωστά δομημένα και βελτιστοποιημένα sites, οδηγούν σε μεγάλη δημοτικότητα του περιεχόμενου αλλά και των προϊόντων που θέλει να προβάλει μία επιχείρηση. Αυτή η βελτιστοποίηση, πρέπει να γίνει από έναν ειδικό ή με τη βοήθεια ενός συμβούλου που γνωρίζει άριστα όλες τις διαδικασίες. Η πρόσληψη μίας εταιρίας SEO για εταιρίες στην Κύπρο, μπορεί να βελτιώσει και να μεγαλώσει κατά πολύ τη διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησης σας.

Ένας ειδικός στο SEO, θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο. Η κατανόηση των αλγορίθμων της Google  και άλλων μηχανών αναζήτησης, είναι πολύ δύσκολη για όσους δεν ασχολούνται σοβαρά ή επαγγελματικά με αυτόν τον τομέα. Για έναν ειδικό στη βελτιστοποίηση όμως, αρκεί μία ματιά και μελέτη του περιεχομένου του site σας, προκειμένου να σας παρουσιάσει την τέλεια λύση για τις ανάγκες σας.

Οι επαγγελματίες της βελτιστοποίησης, μπορούν να “εναρμονίσουν” και να προσαρμόσουν το περιεχόμενο του site σας, μέσω μίας ειδικής έρευνας για λέξεις-κλειδιά, με την οποία θα ανακαλύψουν λέξεις-κλειδιά που θα ταιριάζουν τέλεια με αυτό. Δε θα σταματήσουν εκεί όμως: θα βρουν και τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας και θα ταιριάξουν κι’ αυτές με το περιεχόμενο σας. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα ένα πολύ ελκυστικό site, το οποίο θα ξεχωρίζει από τα ανταγωνιστικά. Με άλλα λόγια, ο SEO Expert θα αναλάβει το site και το περιεχόμενο του, αφήνοντας σας έτσι πολύτιμο χρόνο για να ασχοληθείτε με τα άλλα θέματα και προβλήματα της επιχείρησης σας.

Άλλο ένα όφελος που μπορεί να σας αποφέρει η συνεργασία με έναν ειδικό του SEO στην Kύπρο, είναι οι συμβουλευτικές συνεδρίες. Θα πρέπει να συνεργάζεστε στενά με έναν ειδικό για να εξασφαλίσετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι συχνές συμβουλευτικές συνεδρίες είναι απαραίτητες, προκειμένου να καταλάβει καλύτερα ο σύμβουλος του SEO ή συνεργάτης σας την επιχείρηση σας, αλλά και το κοινό-στόχο της.

Όταν ο σύμβουλους σας θα αποκτήσει μία ξεκάθαρη εικόνα για το κοινό-στόχο σας, θα μπορέσει να ξεκινήσει το μάρκετινγκ με λέξεις κλειδιά για την επιχείρηση σας. Ένα σωστά δομημένο ή βελτιστοποιημένο site, θα έχει πολύ μεγάλη κίνηση, η οποία θα αποφέρει μεγάλα έσοδα και κέρδη. Το site σας είναι κάτι σαν διαδικτυακός εκπρόσωπος της επιχείρησης σας. Χρειάζεστε λοιπόν το SEO, προκειμένου να φέρετε κόσμο και πελάτες στο site σας. Ακόμη και το καλύτερο site είναι άχρηστο αν οι πελάτες δεν μπορούν να το βρουν.

Επένδυση περιορισμένου και χαμηλού κόστους

Η πρόσληψη ενός ειδικού SEO στην Κύπρο, είναι μία πολύ επικερδής επένδυση με μικρό κόστος. Πολλές επιχειρήσεις πετάνε χρήματα σε διαδικτυακές διαφημίσεις, με την ελπίδα ότι κάποιος θα κάνει κλικ στα διαφημιστικά banners τους. Με το SEO απευθύνεστε σε έναν συγκεκριμένο κοινό-στόχο, το οποίο ψάχνει και ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρετε. Με άλλα λόγια, δεν ελπίζετε ή εύχεστε ότι κάποιος υποψήφιος πελάτης σας θα τύχει να δει και να κλικάρει κάποια διαφήμιση σας.

Ένας σωστός ειδικός του SEO, θα ανακαλύψει αμέσως τη καλύτερη λύση βελτιστοποίησης για το site σας και θα φροντίσει να σας εξασφαλίσει υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Θα σας προσφέρει επίσης κι’ άλλες πληροφορίες marketing, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε καλύτερα το site σας. Με άλλα λόγια, θα σας βοηθήσει να γλυτώσετε χρόνο αλλά και χρήμα.

Αν το budget σας είναι περιορισμένο, μπορείτε να προσλάβετε κάποιον ειδικό SEO με ειδική σύμβαση εργασίας. Μπορείτε επίσης να μην βελτιστοποιήσετε όλες τις σελίδες σας μαζί, αλλά να βελτιστοποιήσετε τη κάθε μία ξεχωριστά και σε βάθος χρόνου. Αυτό θα σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος μάρκετινγκ του site σας. Η επαγγελματική βελτιστοποίηση του site σας, θα το κάνει να ξεχωρίζει από αυτά των ανταγωνιστών σας, άσχετα με το μέγεθος της επιχείρησης σας και τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείστε.

Η επιλογή του Ειδικού

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βρείτε έναν ειδικό SEO. Μπορείτε για παράδειγμα να βρείτε έναν μέσω συστάσεων από φίλους και συναδέλφους σας, ή μέσα από ειδικά sites και message boards. Αυτές οι πηγές είναι πολύ καλές, αλλά αν ξεχωρίσετε κάποιον, θα πρέπει να αρχίσετε να “σκάβετε πιο βαθιά”. Θα πρέπει ας πούμε να δείτε την εμπειρία του αλλά και κάποια sites πάνω στα οποία έχει δουλέψει. Αυτό θα σας δώσει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον άνθρωπο στον οποίο στην ουσία θα εμπιστευθείτε το marketing σας.

Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί που ασχολούνται με το SEO, αλλά δεν έχουν την απαραίτητη εμπειρία ή τα προσόντα για να εξασφαλίσουν υψηλή κατάταξη στο site σας. Αυτοί οι μη-Ειδικοί ή ερασιτέχνες, μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά σε ένα site. Αν το site σας δεν πληροί κάποιες προϋποθέσεις, οι μηχανές αναζήτησης θα το “τιμωρήσουν”, χαμηλώνοντας τη κατάταξη του ή κάνοντας το και σχεδόν “αόρατο”.

Όπως βλέπετε, η συνεργασία με κάποιον επαγγελματία ειδικό του SEO μόνο οφέλη έχει για την επιχείρηση σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας δείξουμε πως να κάνετε την ανάπτυξη της επιχείρησης να καλπάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.