Έχεις πάθος με το Digital Marketing;

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας; Ας γνωριστούμε!

Είμαστε η SEO Dominator, μια ομάδα τολμηρών digital marketers. Τολμηροί τόσο στο marketing, όσο και στην επικοινωνία με τους πελάτες μας. Βάσει εμπειρίας και συνεχούς ενημέρωσης, είμαστε σε θέση να παρέχουμε τα αποτελέσματα που εγγυόμαστε καθώς υλοποιούμε μια δημιουργική και αποτελεσματική προσέγγιση σε κάθε project. Κυρίως όμως, αντιμετωπίζουμε με ειλικρίνεια κάθε συνεργασία. Αυτό είναι που μας διαφοροποιεί από τις περισσότερες εταιρείες ψηφιακού marketing στην αγορά, το γεγονός πως είμαστε συνεπείς και ρεαλιστές απέναντι στους πελάτες και τις προσδοκίες τους.

Έχουμε τα skills και το πάθος να αναλάβουμε κάθε project και αναζητούμε άτομα με το ίδιο mindset, θάρρος και αποφασιστικότητα. Στη SEO Dominator σκοπός μας είναι να πετυχαίνουμε σημαντικά και μετρήσιμα αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Η φιλοσοφία μας περιστρέφεται γύρω από την επίτευξη του ιδανικού συνδυασμού δημιουργικότητας και πειθαρχίας για την υλοποίηση όσο το δυνατόν πιο αποδοτικών στρατηγικών. Η οργάνωση και η αποτελεσματικότητα είναι οι πυλώνες της εταιρείας μας.

Θέση εργασίας για SEO Expert στην εταιρεία μας

Από εσένα θέλουμε να:

  • Eίσαι πραγματικά βέβαιος/η για το τι θέλεις να κάνεις επαγγελματικά στη ζωή σου.
  • Eίσαι πραγματικά παθιασμένος/η με το digital marketing και έχεις το μικρόβιο να ενημερώνεσαι καθημερινά για τα νέα του industry.
  • Δίνεις έμφαση στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και θέλεις πάντα να αποδίδεις το μέγιστο.
  • Έχεις ταλέντο να χτίζεις good rapport με την ομάδα και τους πελάτες.

Τώρα που διάβασες όλα τα παραπάνω και νιώθεις πως θέλεις να μπεις στη δυναμική οικογένεια μας, θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σου και να σε γνωρίσουμε από κοντά!

Θέση εργασίας για Web Design Developer & SEO Technical Audit Expert στην εταιρεία μας

  • Accepted file types: pdf.
    Ανεβάστε το βιογραφικό σας σημείωμα ως .pdf με μέγιστο μέγεθος 1MB.
    Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου της SEO Dominator έτσι όπως διαμορφώθηκε σύμφωνα με την νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR).