Είστε παθιασμένοι με το Digital Marketing;

Αν θέλετε να συμμετέχετε στην Ομάδα μας διαβάστε παρακάτω:

Eδώ στο SEO DOMINATOR σκοπός μας είναι να πετυχαίνουμε σημαντικά και μετρήσιμα αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Η φιλοσοφία μας περιστρέφεται γύρω από την επίτευξη του ιδανικού συνδυασμού δημιουργικότητας και πειθαρχίας για την δημιουργία όσο το δυνατόν πιο αποδοτικών εκστρατειών για τους πελάτες μας. Με απλά λόγια, θέλουμε να τους προσφέρουμε απίστευτα αποτελέσματα, αλλά με έναν οργανωμένο και όχι τυχαίο και αναποτελεσματικό τρόπο.

Ποιοί είμαστε:

Είμαστε τολμηροί στο μάρκετινγκ και στην επικοινωνία μας με τους πελάτες μας. Οι πελάτες μας προσλαμβάνουν όχι μόνο για την εμπειρία μας αλλά και για να βελτιώσουμε αισθητά τις εκστρατείες τους. Μερικές φορές, αυτό απαιτεί να τους πούμε τα πράγματα που μπορεί να μην ήθελαν να ακούσουν, αλλά τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να ακούσουν και να εμπεδώσουν.

Είμαστε περίεργοι στην προσέγγισή μας στο μάρκετινγκ.Πάντα ψάχνουμε για δημιουργικούς αλλά ταυτόχρονα πρακτικούς τρόπους για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων του πελάτη μας.

Μαθαίνουμε και διαβάζουμε συνεχώς για τις νέες στρατηγικές και τακτικές στο τομέα του marketing και είμαστε πάντα ενήμεροι γύρω από τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις του κλάδου μας.

Δεν υπάρχει καμία δουλειά που να θεωρούμε ότι δεν είναι του επιπέδου μας. Πιστεύουμε ότι ο καθένας μας θα πρέπει να είναι “πρόθυμος να σκουπίσει τα πατώματα” που και που, αν αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει.

Δεν είμαστε η κατάλληλη εταιρεία για σας αν:

Ψάχνετε για την πρώτη σας δουλειά μετά τις σπουδές σας και δεν είστε πραγματικά βέβαιοι για το τι θέλετε να κάνετε επαγγελματικά στη ζωή σας.

Δεν είστε πραγματικά παθιασμένοι με το ψηφιακό μάρκετινγκ ή δεν θέλετε να μαθαίνετε συνέχεια νέα πράγματα γι ‘αυτό.

Δεν πιστεύετε ότι έχετε καλές ικανότητες στον γραπτό και τον προφορικό λόγο.

Δεν σας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες.

Aν τηρείτε τα παραπάνω κριτήρια συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα…

…και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για μια συνέντευξη.

  • Accepted file types: pdf.
    Ανεβάστε το βιογραφικό σας σημείωμα ως .pdf με μέγιστο μέγεθος 1MB.
    Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου της SEO Dominator έτσι όπως διαμορφώθηκε σύμφωνα με την νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR).