Search Engine Optimization Υπηρεσία για Αθήνα

Είμαστε σίγουροι ότι βρήκατε αυτή τη σελίδα ψάχνοντας για κάτι σαν “SEO athens” σε κάποια μηχανή αναζήτησης. Σωστά; To γεγονός ότι η σελίδα μας είναι τόσο ψηλά, βασίζεται στη βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (SEO). Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη στην Ελλάδα και η λέξη-κλειδί “seo athens” είναι μια από τις πιο δύσκολες λέξεις-κλειδιά για υψηλές κατατάξεις στη Google και τις μηχανές αναζήτησης. Καθώς καταφέραμε να εξασφαλίσουμε υψηλή κατάταξη με αυτή την τόσο δύσκολη λέξη-κλειδί, φανταστείτε τι μπορούμε να κάνουμε για την επιχείρηση σας. Καλώς ήρθατε στη SEO Dominator, μια από τις καλύτερες εταιρείες SEO στην Αθήνα αλλά και σε όλη τη χώρα, που εξειδικεύεται στη βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης.

Θέλετε να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο SEO πλάνο για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας;

Γιατί χρειάζεται το SEO;

Το SEO είναι ένας από τους κυριότερους παράγοντες που επηρεάζουν και καθορίζουν την κατάταξη ενός site στις μηχανές αναζήτησης. Η χαμηλή ορατότητα στη Google προκαλεί οικονομική ζημία σε μια επιχείρηση, καθώς αν η ιστοσελίδα της δεν έχει καλή ορατότητα και παρουσία στις μηχανές αναζήτησης στην ουσία δίνει περισσότερους πελάτες στους ανταγωνιστές της. Το κάθε site λοιπόν, θα πρέπει να είναι κατάλληλα δομημένο και βελτιστοποιημένο ώστε να εξασφαλίζει υψηλή κατάταξη στη Google, τη Yahoo, τη Bing και τις άλλες μηχανές αναζήτησης.

Αυτή η βελτιστοποίηση πρέπει να γίνει από έναν ειδικό ή με τη βοήθεια ενός συμβούλου SEO που γνωρίζει άριστα όλες τις διαδικασίες. Η πρόσληψη μιας εταιρείας SEO από την Αθήνα, μπορεί να βελτιώσει και να αυξήσει κατά πολύ τη διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησης σας. Ένας ειδικός στο SEO θα σας βοηθήσει όχι μόνο να επιτύχετε κατατάξεις αλλά να εξοικονομήσετε χρόνο, καθώς η κατανόηση των αλγορίθμων της Google και των άλλων μηχανών αναζήτησης είναι πολύ δύσκολη για όσους δεν ασχολούνται σοβαρά ή επαγγελματικά με τον τομέα.

Οι επαγγελματίες της βελτιστοποίησης μπορούν αναδιαμορφώσουν και να προσαρμόσουν το περιεχόμενο του site σας μέσω μιας ειδικής έρευνας για λέξεις-κλειδιά, με την οποία θα ανακαλύψουν τα κατάλληλα keywords που θα προβάλλουν τις υπηρεσίες σας. Μέσα από τις συμβουλευτικές συνεδρίες με το ειδικό του SEO στην Αθήνα που θα  επιλέξετε μπορείτε να εξασφαλίσετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, καθώς θα καταλάβει ακριβώς την επιχείρηση σας, τον κοινό-στόχο της και θα εφαρμόσει το κατάλληλο σχέδιο marketing για εσάς.

Όταν ο σύμβουλους σας αποκτήσει μια ξεκάθαρη εικόνα για το κοινό-στόχο σας, θα μπορέσει να ξεκινήσει ένα στρατηγικό πλάνο με λέξεις-κλειδιά για την επιχείρηση σας. Ένα σωστά δομημένο ή βελτιστοποιημένο site, αποκτά μεγάλη κίνηση, η οποία στατιστικά αποφέρει μεγαλύτερα έσοδα και κέρδη. Καθώ; το site σας είναι στην ουσία το ψηφιακό σας κατάστημα, χρειάζεστε το SEO προκειμένου να προσελκύσετε νέο κόσμο και δυνητικούς πελάτες.

Επένδυση περιορισμένου και χαμηλού κόστους

Η συνεργασία με έναν ειδικό SEO στην Αθήνα είναι μια επικερδής επένδυση, καθώς σε αντίθεση με τις άλλες διαδικτυακές διαφημίσεις, το SEO απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό-στόχο το οποίο ψάχνει και ενδιαφέρεται πραγματικά για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρετε. Ένας SEO expert θα ανακαλύψει αμέσως τη καλύτερη λύση βελτιστοποίησης για το site σας και θα φροντίσει ώστε να εξασφαλίσει υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, θα σας προσφέρει πληροφορίες marketing οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε καλύτερα το site σας.

Αν το budget σας είναι περιορισμένο, μπορείτε να προσλάβετε κάποιον ειδικό SEO με ειδική σύμβαση εργασίας. Μπορείτε επίσης να μη βελτιστοποιήσετε όλες τις σελίδες σας, αλλά να προβείτε σε βελτιστοποίηση της κάθε μιας ξεχωριστά σε βάθος χρόνου. Αυτό θα σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος προώθησης του site σας. Η επαγγελματική βελτιστοποίηση του site σας θα το κάνει να ξεχωρίζει από των ανταγωνιστών, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης σας και τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείστε.

Η επιλογή του Ειδικού

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βρείτε έναν ειδικό SEO. Συστάσεις από φίλους και συναδέλφους, ειδικά sites και message boards είναι οι  κύριες  πηγές. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση πρέπει να  εξετάσετε την εμπειρία του και να δείτε αποτελέσματα  από projects πάνω στα οποία έχει δουλέψει. Αυτό θα σας δώσει μια ξεκάθαρη και έγκυρη εικόνα για τον άνθρωπο στον οποίο θα εμπιστευθείτε το marketing αλλά και το budget σας. Πρέπει λοιπόν να είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή του SEO expert καθώς άτομα με ελλειπή προσόντα και εμπειρία μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά σε ένα site, καθώς αν το site σας δεν πληροί κάποιες προϋποθέσεις οι μηχανές αναζήτησης θα το “τιμωρήσουν”, χαμηλώνοντας τη κατάταξη του, κάνοντας το σχεδόν “αόρατο”. Να θυμάστε πως “The best place to hide a dead body is page 2 of Google”

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να μάθετε πως μπορείτε αναπτύξετε διαδικτυακά την επιχείρηση σας και να την κατατάξετε στην πρώτη  σελίδα της Google.