Συγγραφή Κειμένων με Βελτιστοποίηση SEO

Η Συγγραφή άρθρων για ιστοσελίδες δεν είναι απλή υπόθεση.Κάθε project που αναλαμβάνουμε αντιμετωπίζεται σαν να ήταν δικό μας, πράγμα που σημαίνει ότι θα του δώσουμε όλη τη προσοχή και φροντίδα που χρειάζεται για να γίνει πραγματικά αξιομνημόνευτο και να μείνει αξέχαστο σε όσους το διαβάσουν. Το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα σας είναι ένα από τα βασικά θεμέλια της επιτυχίας της επιχείρησής σας. Είναι απαραίτητο στοιχείο για να δείξετε στον κόσμο την θέση υπεροχής και ηγεσίας που έχει στον κλάδο της η επιχείρηση σας. Μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική συγγραφής κειμένων θα δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομα σας και θα σας δώσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που είναι απαραίτητο στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον. Κάθε κείμενο μας είναι προϊόν ενδελεχούς μελέτης, η οποία γίνεται ακολουθώντας μίας ειδική διαδικασία που έχει τελειοποιηθεί μετά από πολλά χρόνια έρευνας και εφαρμογής.

Εκτός από την εμπειρία συγγραφής κειμένων για διάφορες αγορές, διαθέτουμε συγγραφείς κειμένων για ιστοσελίδες με άριστες ερευνητικές ικανότητες και την ειδίκευση να παράγουν περιεχόμενο τόσο για ανθρώπους όσο και για τις μηχανές αναζήτησης. Η Υπηρεσία συγγραφής κειμένων για Ιστοσελίδες αποτελείται από συγγραφείς οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά την ελληνική γλώσσα και ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις σε όλες τις αγορές. Αυτό και μόνο εξασφαλίζει στους πελάτες μας τεράστια αξία για κάθε κείμενο που λαμβάνουν.

Δεν έχετε Blog και θέλετε να δημιουργήσετε αλλά δεν έχετε άρθρα για να προβάλετε;

Μην ανησυχείτε. Έχουμε την λύση. Δείτε τα πακέτα μας:


BasicΟικονομικο Πακετο

135

prosfora web design

 • 10 Άρθρα
 • 500 Λέξεις
 • Παραλαβή σε 5 μέρες
 • 100% Μοναδικό Περιεχόμενο
 • 10 Λέξεις κλειδιά
Το Θελω!


AdvancedΔημοφιλες Πακετο

350

 • 20 Άρθρα
 • 500 Λέξεις
 • Παραλαβή σε 5 μέρες
 • 100% Μοναδικό Περιεχόμενο
 • 20 Λέξεις κλειδιά
 • Tίτλος και Περιγραφή
 • SEO Friendly
Το Θελω!


ProfessionalΕνισχυμενο Πακετο

500

 • 30 Άρθρα
 • 500 λέξεις
 • Παραλαβή σε 14 μέρες
 • 100% Μοναδικο Περιεχομενο
 • 30 Λέξεις κλειδιά
 • Tίτλος και Περιγραφή
 • SEO Friendly
 • LSI λεξεις κλειδιά
Το Θελω!


Οι ανωτέρω αναγραφόμενες τιμές είναι τελικές. Περιλαμβάνονται φόροι. Δεν υπάρχουν άλλες κρυφές χρεώσεις.

Ποια είναι τα είδη των κειμένων που προσφέρουμε;

1. Άρθρα Ιστολογίου για το Διαδίκτυο (Blog Posts)

Η συγγραφή blog posts είναι συνήθως τυπικές ή άτυπες ενημερώσεις που οδηγούνται από την ταυτότητα του brand σας. Χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν τους αναγνώστες του blog να μάθουν κάποια πράγματα σχετικά με τον κλάδο σας, για να ξεκινήσει μία συνομιλία με τους αναγνώστες ή τους επισκέπτες του blog ή της ιστοσελίδας σας και για την προώθηση συγκεκριμένων προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρει η επιχείρηση σας. Κάθε blog post που θα δημιουργήσουμε για εσάς θα είναι σαν να γράφτηκε από εσάς ή κάποιον εργαζόμενο της επιχείρησης σας. Στόχος μας είναι η διατήρηση της εταιρικής εικόνας σας μέσω της δημιουργίας περιεχομένου, με τη χρήση ειδικών τεχνικών που είναι το προϊόν της μεγάλης μας εμπειρίας στο marketing, το οποίο όχι μόνο θα αυξήσει την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας, αλλά θα βοηθήσει και στη διατήρηση των νέων επισκεπτών.

Τα οφέλη των Blog Posts

Τα blog posts έχουν πολλά οφέλη για τις επιχειρήσεις, αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που ακόμη και πολύ γνωστές και αξιοσημείωτες εταιρείες διατηρούν blogs. Παρακάτω θα δείτε μερικούς από τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά την προσθήκη ενός blog στο site σας:

Φρέσκο Περιεχόμενο: Οι πελάτες μίας επιχείρησης πάντα εκτιμούν το φρέσκο και μοναδικό περιεχόμενο. Για παράδειγμα, οι επισκέπτες μίας ιστοσελίδας για μια εταιρεία ειδών υγιεινής είναι πιο πιθανό να επιστρέψουν σε αυτήν αν η εταιρεία έκανε τακτικά blog posts με συμβουλές και οδηγίες για την επίλυση προβλημάτων με τα υδραυλικά του σπιτιού.

Ενίσχυση του brand: Τα blog posts μπορεί να σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε την εταιρεία σας ως μία από τις πιο έγκυρες στο θέμα για το οποίο θα επιλέξετε να γράψετε. Επιπλέον, σας επιτρέπουν να καλύψετε διεξοδικά μια σειρά από επιμέρους θέματα με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια.

Ερωτήσεις Πελατών: Τα blog posts είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για να απαντήσετε στις ερωτήσεις των πελατών. Όταν ξεκινάτε μια επιχείρηση, πιθανότατα δεν θα είστε σε θέση να γνωρίζετε τι είδους ερωτήσεις μπορεί να έχουν οι πελάτες σας για σας. Το Blogging σε τακτά διαστήματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απαντήσετε τις νέες ερωτήσεις που θα λάβετε.

Κάθε blog post που δημιουργούμε για σας περιλαμβάνει:

 • Μοναδικό περιεχόμενο, το οποίο δεν θα μοιάζει με παρόμοιο περιεχόμενο που είναι ήδη στο διαδίκτυο.
 • Τα posts θα περιέχουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα προσελκύσουν την προσοχή των επισκεπτών και των αναγνωστών.
 • Βελτιστοποιημένη συγγραφή, ιδανική για την κατάταξη στις διάφορες μηχανές αναζήτησης.
 • Κάθε project αντιμετωπίζεται σαν να ήταν δικό μας. Δημιουργούμε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο για blog γρήγορα και αποτελεσματικά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούμε να έχουμε έτοιμο το περιεχόμενό σας μέσα σε 24 ώρες!

2. Περιεχόμενο Ιστοσελίδας (Static Pages)

Ο όρος περιεχόμενο ιστοσελίδας αναφέρεται στις στατικές σελίδες που συναντά ένας πελάτης όταν επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας. Αυτές οι σελίδες γνωστές και ως landing pages είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της κάθε ιστοσελίδας. Σε αυτές τις σελίδες συνήθως βλέπουμε καλά τεκμηριωμένη συγγραφή η οποία προορίζεται για “μακροπρόθεσμη χρήση”.

Μερικά παραδείγματα περιεχόμενου ιστοσελίδων

Στερεότυπες σελίδες τύπου “Σχετικά με εμάς”, “Υπηρεσίες”, “Επικοινωνία” κλπ.

Ενημερωτικά άρθρα που παρέχουν περιεχόμενο υψηλής αξίας, τα οποία είναι επαναχρησιμοποιήσιμες πηγές πληροφοριών για το αναγνωστικό κοινό σας

Συχνές Ερωτήσεις: Με άλλα λόγια, αυτό το είδος της γραφής περιλαμβάνει κάθε είδους περιεχόμενο για την ιστοσελίδα σας που δεν εμπίπτει σε κάποια από τις κατηγορίες: blog post, περιγραφή ή παρουσίαση / κριτική προϊόντος και δελτίο τύπου.

Οφέλη από το περιεχόμενο ιστοσελίδων

Ξέρουμε πώς να ψάξουμε στα βάθη του διαδικτύου για να βρούμε στοιχεία και δεδομένα που θα δώσουν στα άρθρα της ιστοσελίδας σας ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού σας. Σε κάθε άρθρο μας αφιερώνουμε πάντα όσο χρόνο θα χρειαστεί για την παραγωγή φανταστικών τελικών προϊόντων που θα αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου.

Ας δούμε μερικά από τα οφέλη του περιεχομένου και των κειμένων που παράγουμε:

 • Αύξηση του χρόνου παραμονής των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης.
 • Καθιέρωση της εταιρείας σας ως ηγέτη στον τομέα σας.
 • Απόκτηση τακτικών επισκεπτών στη σελίδα σας λόγω της υψηλής αξίας του περιεχομένου της.

3. Κριτική Προϊόντος (Reviews)

Μία παρουσίαση ή κριτική προϊόντος είναι μια ολοκληρωμένη ματιά στα χαρακτηριστικά του, στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του και στα οφέλη του για τον χρήστη, ενώ δεν αποκλείεται να περιέχει και άλλες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το εν λόγω προϊόν ή υπηρεσία. Στόχος αυτού του τύπου περιεχομένου είναι να βοηθήσει τους αναγνώστες να πάρουν μια απόφαση αγοράς και οι εταιρείες μπορούν να το εκμεταλλευτούν για να αυξήσουν τις πωλήσεις των προϊόντων τους ή ακόμη και για να εξασφαλίσουν παραγγελίες γι’ αυτά, πριν να τα βγάλουν στην αγορά.

Τα οφέλη των παρουσιάσεων ή κριτικών προϊόντων

Οι κριτικές είναι ένας φανταστικός τρόπος για να παρέχετε στους υποψήφιους πελάτες σας μια αμερόληπτη άποψη σχετικά με ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μια εναλλακτική landing page (σελίδα προορισμού) για την αύξηση των πωλήσεων κάποιου προϊόντος ή υπηρεσίας.

Βοηθά στο φιλτράρισμα των υποψήφιων πελατών από τους επισκέπτες που απλά “χαζεύουν” και δεν σκοπεύουν να κάνουν κάποια αγορά.

Αυξάνει την αξιοπιστία του brand σας.

Σήμερα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρχουν εκατοντάδες κριτικές για κάποιο προϊόν σε δεκάδες ιστοσελίδες σε όλο το διαδίκτυο. Μπείτε κι εσείς στο παιχνίδι λοιπόν με την δύναμη των κριτικών, το οποίο θα προσφέρει στους υποψήφιους πελάτες σας μία αντικειμενική ματιά σε όλη την γκάμα των προϊόντων σας!

Η ιδανική λύση για όσους ασχολούνται με το marketing

Οι κριτικές προϊόντων είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για όσους ασχολούνται με το διαδικτυακό marketing, καθώς μπορούν να τους βοηθήσουν να κερδίσουν προμήθειες επί των πωλήσεων, προωθώντας τις προσφορές ή τα προϊόντα μίας εταιρείας. Έχουμε κάνει συγκριτικές δοκιμές ανάμεσα στις κριτικές προϊόντων μας και στις παραδοσιακές σελίδες πωλήσεων κι έχουμε διαπιστώσει τεράστια διαφορά όχι μόνο στο ρυθμό των click (click-through-rate) αλλά και στους ρυθμούς μετατροπής (conversion rates). Και οι δύο αυτοί παράγοντες ήταν ιδιαίτερα αυξημένοι για τις κριτικές μας σε σύγκριση με τις απλές καταχωρήσεις προϊόντων σε σελίδες πωλήσεων. Προτείνουμε τη δημιουργία σελίδων με κριτικές και παρουσιάσεις προϊόντων από συγκεκριμένους τομείς της αγοράς, οι οποίες θα επικεντρώνονται σε έναν συγκεκριμένο τύπο προϊόντος ή υπηρεσίας.

4. Περιγραφές Προϊόντων (Descriptions)

Οι περιγραφές των προϊόντων χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν τα χαρακτηριστικά, τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη ενός συγκεκριμένου προϊόντος ή μίας υπηρεσίας. Συνήθως τις βρίσκουμε στις ιστοσελίδες πωλήσεως προϊόντων (στις σελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου δηλαδή) και σκοπός τους είναι να παρέχουν στους πελάτες μια καθαρή “ματιά” στο προϊόν. Το περιεχόμενο αυτού του είδους – σε ό, τι αφορά το marketing – βοηθά στην αύξηση της συνάφειας και σχετικότητας της ιστοσελίδας σας και στη δημιουργία μίας σταθερής ταυτότητας για το brand σας. Οι περιγραφές μας είναι ιδανικές για όλες τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Κάθε κείμενο μας είναι 100% μοναδικό, πράγμα που σημαίνει πως δεν είναι μία απλή παραλλαγή περιεχομένου που ήδη υπάρχει σε κάποια ιστοσελίδα. Θα αφιερώσουμε όλον τον απαραίτητο χρόνο για να καταλάβουμε το προϊόν σας και όλα τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στους πιστούς πελάτες σας. Με αυτόν τον τρόπο, είμαστε σε θέση να έρθουμε καλύτερα σε επαφή με το κοινό στόχο του προϊόντος, πράγμα πολύ σημαντικό για την αύξηση στις πωλήσεις της εταιρείας σας.

Όλα τα κείμενα μας είναι βελτιστοποιημένα για τις μηχανές αναζήτησης

Όλοι οι παραπάνω τύποι περιεχομένου συνοδεύονται και από λέξεις κλειδιά τις οποίες εντάσσουμε στον κορμό του περιεχομένου κάνοντας το πιο φιλικό στις μηχανές αναζήτησης. Η Βελτιστοποίηση αυτή δίνει στα κείμενα σας ένα extra πλεονέκτημα και ένα επιπλέον όφελος στο να συνεργαστείτε μαζί μας. Σαν BONUS για όλα τα κείμενα μας δημιουργούμε Page Title και Meta Description με τις προδιαγραφές και κανόνες που απαιτούνται για να σας κάνουμε την ζωή ακόμα πιο εύκολη. Όλοι οι Τίτλοι και οι Περιγραφές έχουν μοναδικό περιεχόμενο και είναι βελτιστοποιημένοι για τις μηχανές αναζήτησης.

Ας αρχίσουμε!

Η συνεργασία μας μπορεί να ξεκινήσει ακόμη και τώρα με μία πάρα πολύ απλή διαδικασία. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και πείτε μας λίγα πράγματα για το επερχόμενο project σας και το περιεχόμενό που θα χρειαστείτε.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 24 ώρες για να συζητήσουμε μαζί σας σχετικά με τις ανάγκες σας.Έπειτα θα σας ενημερώσουμε για τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν.

Είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε άμεσα κάθε ανάγκη σας σχετικά με τη δημιουργία blog posts, static pages, reviews και descriptions.

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να ξεκινήσετε τώρα!

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος - Συγγραφή Περιεχομένου

  Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου της SEO Dominator έτσι όπως διαμορφώθηκε σύμφωνα με την νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR).