Συγγραφή Κειμένων με Βελτιστοποίηση SEO

Κείμενο θεωρείται η αποτύπωση μιας ζωντανής σκέψης και επιθυμίας με συνοχή και ροή πληροφορίας. Σε κάθε του μορφή, το καλό περιεχόμενο είναι ο παράγοντας που διαφοροποιεί το website σας από το σύνολο, καθώς μεταφέρει στον αναγνώστη το μήνυμα που επιθυμεί να λάβει, επικοινωνεί μαζί του με άλλα λόγια, προβάλλοντας παράλληλα την εικόνα και φιλοσοφία της εταιρείας σας. Το περιεχόμενο λοιπόν, ως το βασικότερο κομμάτι της ψηφιακής παρουσίας σας, απαιτεί όχι μόνο την προσεκτική μελέτη πριν την συγγραφή του, αλλά και την ύπαρξη κατάλληλων τεχνικών και γλωσσικών δεξιοτήτων εκ μέρους του κειμενογράφου.

Κάθε κομμάτι περιεχομένου εξυπηρετεί τον δικό του σκοπό, με την τεχνική προσέγγιση της γραφής να οφείλει να προσαρμόζεται στις ανάγκες της ύπαρξης και χρήσης του περιεχομένου. Σε κάθε περίπτωση, ο σωστός υφολογικός και λεκτικός σχεδιασμός που θα αποδώσει ένας επαγγελματίας κειμενογράφος αντιπροσωπεύει το όραμα, τις φιλοδοξίες και την ταυτότητα σας, δίνοντας σας ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, απαραίτητο στο διαρκώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό περιβάλλον.

Η ζωτική ανάγκη για ύπαρξη επαγγελματικού περιεχομένου συναντάται αρχικά στη συγγραφή του Website Content, με τη δημιουργία περιεχομένου για τα Static Pages, δηλαδή τις στατικές σελίδες που συναντάει ο επισκέπτης του website. Σε δεύτερο, αλλά εξίσου σημαντικό στάδιο, υπάρχει η ανάγκη για τακτικά blogs posts. Άρθρα που διατηρούν το website ανανεωμένο, δημιουργικό και ενδιαφέρον για τους επισκέπτες σας αλλά και την Google.

Θέλετε να δημιουργήσετε blog στο website σας; 
 Αναλαμβάνουμε τη συγγραφή SEO Optimized blog posts με μοναδικό περιεχόμενο 

BasicBlog Post

40

 • 500 Λέξεις
 • 4  Εικόνες
 • Γλώσσες: Αγγλικά ή Ελληνικά
 • SEO Optimised
 • 100% Μοναδικό Περιεχόμενο
Το Θελω!


AdvancedBlog Post

80

 • 1000 Λέξεις
 • 4 Εικόνες
 • Γλώσσες: Αγγλικά ή Ελληνικά
 • SEO Optimised
 • 100% Μοναδικό Περιεχόμενο
 • Meta title & Description
Το Θελω!


BusinessΠακέτο

160

 • 4 Άρθρα x 500 λέξεις
 • 4 x 4 Εικόνες
 • Γλώσσες: Αγγλικά ή Ελληνικά
 • SEO Optimised
 • 100% Μοναδικό Περιεχόμενο
 • LSI λεξεις κλειδιά
 • Meta title & Description
Το Θελω!


Οι ανωτέρω αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν φόρους

Ποια είναι τα είδη των κειμένων που προσφέρουμε;

1. Άρθρα ιστολογίου για το διαδίκτυο (Blog Posts)

Τα blog posts είναι συνήθως τυπικές ή άτυπες ενημερώσεις που πηγάζουν από την ταυτότητα του brand σας. Χρησιμοποιούνται για να ενημερώσουν τους αναγνώστες για τη δραστηριότητα σας, τα νέα του κλάδου αλλά και να ξεκινήσουν αλληλεπίδραση με το κοινό μέσα από δημιουργικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Κυρίως όμως είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρει η επιχείρηση σας.

Το ύφος συγγραφής των blog posts ακολουθεί και ενισχύει το επιθυμητό brand voice της επιχείρησης σας. Σκοπός είναι να αναδείξουμε τη φιλοσοφία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσα από οργανωτική δομή και λεκτική προσέγγιση που συναντάει τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρωποκεντρικού marketing δίνοντας τη μέγιστη προβολή της εταιρικής εικόνας σας, γεγονός που θα αυξήσει όχι μόνο την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας, αλλά θα βοηθήσει και στη διατήρηση των νέων επισκεπτών. Η δημιουργία περιεχομένου είναι πολύ απλά, η “ραχοκοκαλιά” μιας επιτυχημένης παρουσίας online.

Γιατί το περιεχόμενο είναι σημαντικό για την επιτυχία σας

“Φρέσκο” Περιεχόμενο: Το κείμενο είναι μια πράξη επικοινωνίας. Η τάση του ανθρώπου να θέλει να επικοινωνεί, να ψάχνει και να ενημερώνεται πάνω σε θέματα που τον αφορούν είναι η κινητήριος δύναμη αυτού του ολοζώντανου οργανισμού με την ακατάπαυστη ροή πληροφορίας που λέγεται internet. Οι χρήστες πάντα αναζητούν και εκτιμούν το φρέσκο και αξιόλογο περιεχόμενο που θα απαντήσει στις απορίες τους. Μήπως και εσείς αυτή τη στιγμή κάνετε το ίδιο;

Ενίσχυση του brand: Τα blog posts σας επιτρέπουν να παρουσιάσετε την εταιρεία σας ως έμπειρο γνώστη πάνω στο αντικείμενο σας. Η εικόνα μιας εταιρείας που στέκεται δυναμικά ενεργή μέσα στη ροή των εξελίξεων και των επιθυμιών του κοινού της, δεν έχει παρά να κερδίσει πολλούς έξτρα πόντους, τόσο στα μάτια του αλγορίθμου της Google αλλά κυρίως στα μάτια του δυνητικού καταναλωτικού κοινού της.

Ερωτήσεις Πελατών: Αν ψάχνετε τρόπο να ενισχύσετε τη σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό σας, τότε τα blog posts σας δίνουν την ιδανική ευκαιρία. Οι ερωτήσεις και ανησυχίες των αναγνωστών πολλές, αλλά η αρχή κάθε επιτυχημένου brand μια: να ακούει προσεκτικά το κοινό του. Το συχνό blogging είναι παράθυρο για τη γέννηση μιας δημιουργικής, αμφίδρομης επικοινωνίας.

Αύξηση Επισκεψιμότητας: Το σωστό περιεχόμενο οδηγεί στην αύξηση του χρόνου παραμονής των επισκεπτών στην ιστοσελίδα σας, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης. Παράλληλα βοηθάει στην απόκτηση νέων τακτικών επισκεπτών λόγω του περιεχομένου υψηλής αξίας.

Η δημιουργία blog post περιλαμβάνει:

 • Συγγραφή Μοναδικού Περιεχομένου στο επιθυμητό ύφος
 • Θεματολογία βάσει των αναγκών της συνολικής marketing στρατηγικής του brand
 • Βελτιστοποιημένη συγγραφή ( Seo Optimized Content), ιδανική για την ενίσχυση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης

2. Περιεχόμενο ιστοσελίδας (static pages)

Ο όρος περιεχόμενο ιστοσελίδας αναφέρεται στις στατικές σελίδες που συναντά ένας αναγνώστης όταν επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας. Αυτές οι σελίδες, γνωστές και ως landing pages, είναι το βασικό θεμέλιο της σωστής online παρουσίας καθώς καθοδηγούν τον επισκέπτη και επικοινωνούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζει. “Σχετικά με εμάς” , “Υπηρεσίες”, “Επικοινωνία”, περιγραφή (description) κατηγοριών και υποκατηγοριών προϊόντων και υπηρεσιών, taglines είναι παραδείγματα web copy. Στο περιεχόμενο ιστοσελίδας απαιτείται τεκμηριωμένη συγγραφή κειμένου και αποτελεί μια επένδυση που προορίζεται για μακροχρόνια εκπροσώπηση του brand σας. Το κόστος συγγραφής web copy εξαρτάται από το είδος και ύφος του αντικειμένου και τον αριθμό των στατικών σελίδων που πρέπει να δημιουργηθούν. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες του δικού σας project.

3. Κριτική προϊόντος (reviews)

Η παρουσίαση ή κριτική προϊόντος είναι μια ολοκληρωμένη παρουσίαση στα χαρακτηριστικά, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αλλά και τα οφέλη για την ανάγκη του χρήστη. Στόχος αυτού του τύπου περιεχομένου είναι να βοηθήσει τους αναγνώστες να προβούν στην απόφαση αγοράς με κριτήρια που ταιριάζουν στις συνολικές ανάγκες και επιθυμίες τους. Η σωστά δομημένη κριτική προϊόντος αυξάνει τόσο τις πωλήσεις όσο και την αγοραστική επιθυμία για μελλοντική απόκτηση.

Τα οφέλη των παρουσιάσεων ή κριτικών προϊόντων

 • Οι κριτικές είναι ένας υπέροχος τρόπος για να αποκτήσουν οι δυνητικοί πελάτες σας μια πλήρη άποψη σχετικά με ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία.
 • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μια εναλλακτική landing page (σελίδα προορισμού) για την αύξηση των πωλήσεων κάποιου προϊόντος ή υπηρεσίας.
 • Βοηθούν στο φιλτράρισμα των πραγματικά ενδιαφερόμενων πελατών και αυξάνουν την αξιοπιστία του brand σας.

Σήμερα είναι σχεδόν σίγουρο ότι υπάρχουν εκατοντάδες κριτικές για κάποιο προϊόν σε δεκάδες ιστοσελίδες σε όλο το διαδίκτυο. Αξιοποιήστε και εσείς αυτό το ισχυρό εργαλείο και μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι!

Η ιδανική λύση για όσους ασχολούνται με το marketing

Οι κριτικές προϊόντων είναι μια άριστη ευκαιρία για όσους ασχολούνται με το διαδικτυακό marketing, καθώς μπορούν να τους βοηθήσουν να κερδίσουν προμήθειες επί των πωλήσεων, προωθώντας τις προσφορές ή τα προϊόντα μιας εταιρείας. Έχουμε κάνει συγκριτικές δοκιμές ανάμεσα σε κριτικές προϊόντων και σε παραδοσιακές σελίδες πωλήσεων κι έχουμε διαπιστώσει τεράστια διαφορά όχι μόνο στο ρυθμό των click (click-through-rate) αλλά και στους ρυθμούς μετατροπής (conversion rates). Και οι δύο αυτοί παράγοντες ήταν ιδιαίτερα αυξημένοι για προϊόντα με κριτικές έναντι απλών καταχωρήσεων προϊόντων σε σελίδες πωλήσεων. Προτείνουμε τη δημιουργία σελίδων με κριτικές και παρουσιάσεις προϊόντων από συγκεκριμένους τομείς της αγοράς, οι οποίες θα επικεντρώνονται σε έναν συγκεκριμένο τύπο προϊόντος ή υπηρεσίας.

Γιατί να μας επιλέξετε για τη δημιουργία περιεχομένου

 • Όλα τα κείμενα είναι SEO Optimized και περιέχουν λέξεις κλειδιά, που έπειτα από έρευνα εντάσσουμε στον κορμό του περιεχομένου
 • Δημιουργούμε Page Title και Meta Description
 • Κάθε κείμενο έχει μοναδικό (unique) περιεχόμενο

Είστε έτοιμοι να συνεργαστούμε;

Η έμπειρη ομάδα επαγγελματιών κειμενογράφων μας είναι έτοιμη να δεχτεί κάθε σας απορία και ερώτηση, απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πείτε μας για το επερχόμενο project σας!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε 24 ώρες για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και έπειτα θα σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

“Ξεκλειδώστε” τώρα τη δυναμική που προσφέρει το σωστό content στο brand σας!

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος - Συγγραφή Περιεχομένου

  Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου της SEO Dominator έτσι όπως διαμορφώθηκε σύμφωνα με την νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα 2016/679 (GDPR).