Digital Marketing Services That Drive Results

Είμαστε δυναμικοί digital marketers που αγαπάμε να υλοποιούμε projects με φρέσκο και δημιουργικό τρόπο. Η έμπειρη ομάδα μας συγκροτεί την πιο αποτελεσματική εταιρεία SEO στην Ελλάδα– παρέχοντας όλο το απαραίτητο track record για να το αποδείξει. Όποιοι κι αν είναι οι marketing στόχοι σας, το team της SEO Dominator που αποτελείται από SEO Experts, Web Designer, Adwords Expert, Social Media Specialist και Creative Copywriter εγγυάται ποιοτική παροχή digital υπηρεσιών.

Σας παρέχουμε custom υπηρεσίες και υποσχόμαστε επαγγελματική εξυπηρέτηση και συνεπή επικοινωνία. Η ποιοτική και μετρήσιμη ανάπτυξη σας και η δημιουργία long-term συνεργασιών είναι για εμάς οι βασικές αξίες που μας ωθούν να εργαζόμαστε αποτελεσματικά σε κάθε project, παρέχοντας τη βέλτιστη ποιότητα υπηρεσιών. Ξεκινήστε σήμερα κιόλας την ψηφιακή σας ανάπτυξη έχοντας σύμμαχο μια εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευθείτε.

Γιατί μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας

#1: Αποδεδειγμένες και δοκιμασμένες στρατηγικές υψηλής κατάταξης

Χρησιμοποιούμε μόνο δοκιμασμένες White hat SEO τεχνικές και εξελιγμένα tools, εφαρμόζοντας αποδεδειγμένα αποτελεσματικές στρατηγικές που εγγυώνται τις κορυφαίες θέσεις κατάταξεις. Οι custom υπηρεσίες SEO που παρέχουμε οδηγούν βάσει χρονοδιαγράμματος στην επίτευξη των στόχων σας και σε μια σταθερά ανοδική και μετρήσιμη ανάπτυξη. Δεν σταματάμε μόνο στην #1 θέση στην κατάταξη της Google, αλλά φροντίζουμε ώστε να κατακτήσετε τις κορυφαίες θέσεις για πολλές και διαφορετικές λέξεις-κλειδιά σχετικές με το αντικείμενο σας. Αυτό φυσικά έχει σαν αποτέλεσμα μεγαλύτερο traffic και συνεχές business growth.

100%

#2: We beat Google’s algorithm

Η SEO Dominator είναι διαρκώς up-to-date με το συνεχώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό τοπίο της Google. Eνημερωνόμαστε καθημερινά σχετικά με τις νεότερες τάσεις και λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας στον τομέα προσαρμοζόμαστε με επιτυχία στις αλλαγές του αλγόριθμου της Google. Με τον τρόπο αυτό εγγυόμαστε πως η επιχείρηση σας διατηρείται πάντα στις πρώτες θέσεις και πως η επενδυσή σας αποφέρει ένα επικερδές ROI.

100%

#3: Μακροχρόνιο & σταθερό business growth 

Οι επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε παρατηρούν μεγάλη αύξηση στο οργανικό traffic σε σύντομο χρονικό διάστημα, χάρη στις υψηλές κατατάξεις που πετυχαίνουμε. Ωστόσο, αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τις άλλες εταιρείες SEO είναι το γεγονός πως φροντίζουμε αυτά τα αποτελέσματα να παραμείνουν στα ίδια υψηλά επίπεδα μακροπρόθεσμα.

100%

#4: Ξεκάθαρη και επαγγελματική επικοινωνία

Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι λαμβάνουμε εξαιρετικό feedback από εσάς. Όχι μόνο επικοινωνούμε έγκαιρα μαζί σας, αλλά φροντίζουμε να σας ακούσουμε, να σας καταλάβουμε και να λύσουμε κάθε απορία σας. Για εμάς η σωστή επικοινωνία είναι το κλειδί σε κάθε επιτυχημένη συνεργασία.

100%

#5: Πλήρης διαφάνεια

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας να είστε σίγουροι πως έχετε δίπλα σας ένα συνεργάτη που με αναλυτικό και κατανοητό τρόπο θα σας ενημερώνει για τις ενέργειες και την πορεία της ψηφιακής σας επιχείρησης. Σας εξηγούμε με ακρίβεια τόσο τις ενέργειες μας όσο και τον λόγο πίσω από αυτές. Σας αποστέλλουμε μηνιαία αναφορά με όλες τις μετρήσεις, όπως τη λέξη-κλειδί στόχο, τις κατατάξεις, το traffic, τα leads, τις πωλήσεις και ότι άλλο ενδιαφέρεστε να γνωρίζετε και θεωρείτε πως είναι σημαντικό για εσάς.

100%

Αν θέλετε να μπείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό και είστε έτοιμοι για την ψηφιακή ανάπτυξη της εταιρείας σας συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος  και αφιερώστε λίγα λεπτά για να μας μιλήσετε για την εταιρεία και τους στόχους σας.

Με χαρά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας παρουσιάσουμε χωρίς οικονομική επιβάρυνση ένα πλήρες στρατηγικό και κοστολογημένο SEO πλάνο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησης σας.

  Your digital growth is just a few clicks away!