Γιατί οι επιχειρήσεις διαλέγουν το SEO Dominator

To SEO Dominator είναι μια εταιρεία internet marketing η οποία παρέχει ποιοτικές online υπηρεσίες στους πελάτες που θα επιλέξει να συνεργαστεί. Έχουμε αναπτύξει μια εξειδικευμένη ομάδα SEO ειδικών, web designer, adwords expert, συγγραφέων περιεχομένου και προγραμματιστών για να εγγυόμαστε την ποιοτική παροχή των υπηρεσιών μας. Παρέχουμε σημαντικές υπηρεσίες για τους πελάτες μας και υποσχόμαστε επαγγελματική εξυπηρέτηση που υποστηρίζεται από τα αποτελέσματα.

Διαβάστε παρακάτω για πoιούς λόγους μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας:

#1: Αποδεδειγμένη και Δοκιμασμένη Μεθοδολογία Υψηλής Κατάταξης

Χρησιμοποιούμε μόνο δοκιμασμένες μεθόδους και φόρμουλες, των οποίων η διαχρονική αποτελεσματικότητα στη κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Google έχει διαπιστωθεί πέρα από κάθε αμφιβολία. Δεν κάνουμε πειράματα με την επιχείρηση σας. Χρησιμοποιούμε μόνο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ αποτελεσματικές στρατηγικές με στόχο τις κορυφαίες θέσεις στην Google έτσι ώστε η πελατεία και τα κέρδη σας να αυξάνονται συνεχώς και σταθερά.

100%

#2: Μένοντας μπροστά από κάθε Μεταβολή του Αλγόριθμου

Όπως γνωρίζετε τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς στον αλγόριθμο της Google.Το SEODOMINATOR είναι πάντα ενήμερο σχετικά με τις νεότερες τάσεις της Google και προβλέπει τις αλλαγές που η Google θα κάνει στις διαδικασίες και τον αλγόριθμο κατάταξης της, προκειμένου να κρατήσει την επιχείρηση σας για πάντα στις πρώτες θέσεις της.

100%

#3: Πολλαπλές Κατατάξεις Στην Πρώτη Σελίδα

Δεν σταματάμε μόνο στη #1 θέση στην κατάταξη της Google αλλά φροντίζουμε ώστε η κάθε επιχείρηση που συνεργάζεται μαζί μας να φθάνει στις κορυφαίες θέσεις της Google για πολλές, διαφορετικές λέξεις-κλειδιά σχετικές με το αντικείμενο της. Αυτό φυσικά έχει σαν αποτέλεσμα μεγαλύτερο traffic και περισσότερες πωλήσεις.

100%

#4: 1η Προτεραιότητα είναι τα κέρδη του Πελάτη μας

Καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι οι εταιρείες επενδύουν στο SEO για να αναπτυχθούν και να αυξήσουν τα κέρδη τους. Μπορεί πολλές εταιρείες SEO να μιλάνε μόνο για το traffic και τις κατατάξεις, αλλά εδώ στο SEO DOMINATOR επικεντρωνόμαστε στα έσοδα και την αύξηση του κέρδους της εταιρείας σας. Όλες οι κινήσεις μας αλλά και όλη η ομάδα μας,έχουν σαν σκοπό την αύξηση των κερδών σας.

100%

#5: Ξεκάθαρη Επικοινωνία

Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι δεν επικοινωνούμε μόνο έγκαιρα με τους πελάτες μας, αλλά φροντίζουμε να τους ακούσουμε και να καταλάβουμε τις ανάγκες και τις απορίες τους και να τους εξηγήσουμε απλά και με ακρίβεια όλες τις κινήσεις που κάνουμε για την επιχείρηση τους. Με άλλα λόγια, οι πελάτες μας μπορούν ανά πάσα στιγμή να μάθουν τα πάντα για την καμπάνια SEO της επιχείρησης τους.

100%

#6: 100% Διαφάνεια

Εξηγούμε απλά και με ακρίβεια όχι μόνο το τι κάνουμε, αλλά και γιατί το κάνουμε. Αποστέλλουμε μηνιαίες αναφορές για βασικές μετρήσεις, όπως την λέξη-κλειδί στόχο, τις κατατάξεις, το traffic, τα leads, τις πωλήσεις και ότι άλλο μας ζητήσετε.

100%

#7: Μακροχρόνια Ανάπτυξη & Κέρδη

Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε παρατηρούν μια μεγάλη αύξηση στο traffic τους σε μικρό χρονικό διάστημα χάρη στις υψηλές κατατάξεις που πετυχαίνουμε γι αυτές. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τις άλλες εταιρείες SEO όμως, είναι το γεγονός ότι φροντίζουμε ώστε αυτές οι κατατάξεις και το traffic να παραμείνουν στα ίδια υψηλά επίπεδα και μακροπρόθεσμα.

100%

#8: Υποστήριξη

Αντιλαμβανόμαστε ότι το SEO μπορεί να είναι πολύπλοκο, ιδίως αν το αναλάβει μία εταιρεία που δεν έχει την πολυετή μας πείρα. Γι’ αυτό φροντίζουμε να εξηγούμε πάντα στους πελάτες μας αυτά που κάνουμε και να απαντάμε σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες τους.

100%

Αν σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε μαζί μας, τότε παρακαλούμε να συμπληρώστε την αίτηση φόρμα του SEO DOMINATOR.

Έπειτα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας παρουσιάσουμε ένα 100% δωρεάν σχέδιο SEO προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησης σας!